1 jaar verjaardag

In de drukte van het leven vergeten we vaak te bedenken hoe bijzonder het is als iemand jarig is en weer een levensjaar viert. En als deze verjaardag het eerste levensjaar is? Alles is nog specialer, toch? In dit artikel kom je de mooiste teksten voor een 1 jarige tegen (felicitatie teksten).

1 jaar verjaardag teksten

Vier dus genoeg het eerste levensjaar van dit bijzondere kind dat vreugde, geluk en vele charmante glimlachen heeft gebracht. Vind de beste berichten voor 1 jarig jubileum en deel met de wereld zinnen die deze kleine in vervoering zullen brengen wanneer hij oud genoeg is om te begrijpen dat hij altijd zeer geliefd is geweest sinds het begin van zijn leven!

1 jaar verjaardag
Bron: Greetz
1 jaar
Bron: Greetz
Eerste verjaardag kaart
Bron: Greetz

Verjaardagsboodschappen om het eerste jaar van jouw baby te vieren

 

Een jaar geleden werd je geboren en was ik al de gelukkigste moeder van de wereld. Nu ik je gezond en gelukkig in mijn armen heb, ben ik vol en dankbaar dat ik zo’n genegenheid kan terugbetalen. Groei goed, blijf een lief, rustig en actief kind. Ik ben nog steeds aan het leren wat moederschap echt is, maar ik heb met jou ontdekt dat het geweldig is. Wees heel gelukkig in je leven. Gelukkige verjaardag, mijn liefste! Een dikke kus!

Mijn zoon, vandaag vieren we dat het een jaar geleden is dat je in ons leven kwam en liefde, licht en hoop bracht voor de hele familie. Vandaag is de dag dat vreugde de vorm van een engel aannam en uit de hemel neerdaalde, zodat ik de eer heb je zoon te noemen. Vandaag is je verjaardag, mijn lieveling! Gelukkige Verjaardag!

Vandaag word je 12 maanden oud. Een jaar van leren, experimenteren, sensaties en gevoelens. 365 dagen pure transformatie van je moeder, die van je hield lang voor je geboren werd. Wees altijd erg gelukkig, mijn baby. Gefeliciteerd met je eerste levensjaar!

Mijn lieve zoon, vandaag vieren we je eerste jaar in ons leven. Je bent gekomen en hebt ons allemaal veranderd. Jouw manier van zijn leert ons veel over het leven en de liefde. Moge je altijd zeer voldaan zijn in al je groei, mijn kleintje, mijn kind. Gelukkige Verjaardag!

Eén jaar oud. Hoe snel gaat het voorbij! Ik herinner me alsof het vandaag was de eerste keer dat we je mooie gezicht zagen. Het was een van de beste gevoelens van ons leven! Je bent een geschenk uit de hemel, zoon! Jij bent de prins die gekomen is om de familie compleet te maken. Moge God je zegenen en je bewaren, en je veel gezondheid en oneindige vreugde schenken. Mama en papa zullen altijd aan je zijde staan. We houden van je.

Zoon, je was zo gewenst, we wachtten op je met zoveel bezorgdheid en liefde. De tijd gaat heel snel voorbij. Het lijkt wel gisteren dat je voor het eerst je ogen opende en vandaag is het je eerste levensjaar. Mogen jullie paden altijd verlicht en vol liefde zijn. Gefeliciteerd, ik hou van je!

Gefeliciteerd 1 jaar
Bron: Greetz

Een mooie verjaardagstekst voor een 1 jarige toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder of stuur ons een e-mail.

Meer teksten: