70 jaar verjaardag

70 worden is een hoog niveau van wijsheid, ervaring en belevenissen bereiken. Het is 7 decennia met veel verhalen te vertellen en veel dingen te vieren. Als je iemand kent die deze mooie leeftijd bereikt, laat deze datum dan niet onopgemerkt voorbijgaan. Wij selecteerden de beste 70 jaar verjaardag teksten om hen met genegenheid te feliciteren. Ook kan je enkele cadeautips vinden voor een 70 jarige bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus voor een 70e verjaardag >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een 70 jaar verjaardag, van koptelefoons, smartwatches, Rituals, draadloze speaker, boeken en nog veel meer.

Cadeaus voor 70 jaar, leuke tips en ideetjes

Een 70e verjaardag is een mijlpaal in iemands leven, en het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn. Hier zijn enkele cadeau-ideeën om uw 70-jarige dierbare te verrassen op hun speciale dag.

 1. Het ultieme mannenkookboek
  Bestel bij Bol.com

  Een gepersonaliseerd cadeau: Er zijn tal van gepersonaliseerde geschenken beschikbaar die perfect zijn voor deze gelegenheid. Denk aan een gegraveerde pen, een fotoalbum met jullie mooiste herinneringen samen of een gepersonaliseerde wijnfles.

 2. Een dagje uit voor een 70 jaar verjaardag: Maak een speciaal dagje uit voor de jarige, zoals een dagje naar de dierentuin, museum of theater. Of wat dacht je van een ballonvaart of een dagje golfen? Dit is een cadeau dat ze nooit zullen vergeten.
 3. Een abonnement: Geef een abonnement op een tijdschrift of krant waarin ze geïnteresseerd zijn. Of wat dacht je van een abonnement op een streamingdienst, zodat ze hun favoriete films en tv-programma’s kunnen kijken?
 4. Een kookboek: Een kookboek met recepten uit de tijd dat de jarige jong was, kan een leuke en nostalgische cadeau zijn. Of misschien een kookboek van een favoriete chef-kok.
 5. Een luxe ervaring: Geef de jarige een cadeaubon voor een luxe spa-behandeling, een weekendje weg in een hotel of een diner in een chique restaurant. Dit is een cadeau waar ze echt van kunnen genieten.
 6. Een foto-collage: Maak een collage van foto’s van de jarige door de jaren heen en geef het als cadeau. Dit is een geweldige manier om hun leven in beeld te brengen en ze te laten zien hoeveel ze betekenen voor hun familie en vrienden.
 7. Een fitness tracker: Help de jarige hun gezondheid bij te houden met een fitness tracker. Dit cadeau kan hen
  BloomPost - Sweety - Verse Brievenbusbloemen
  Bestel bij Bol.com

  motiveren om actief te blijven en een gezonde levensstijl te behouden.

 8. Een boek: Geef een boek cadeau waarvan je weet dat de jarige het graag leest. Of misschien een boek over een onderwerp waarin ze geïnteresseerd zijn, zoals geschiedenis of kunst.
 9. Een plant of bloemen: Een mooie plant of boeket bloemen kan een geweldige manier zijn om de jarige te laten weten dat je aan hen denkt. Kies een plant die bij hen past of een boeket bloemen in hun favoriete kleur.
 10. Een puzzel: Een puzzel kan een leuke manier zijn om de jarige uit te dagen en hun geest scherp te houden. Kies een puzzel met een afbeelding die hen aanspreekt, zoals een landschap of dieren.

Met deze cadeau-ideeën voor een 70-jarige, kunt u er zeker van zijn dat u iets vindt dat perfect past bij de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger. Of het nu gaat om een ​​persoonlijk cadeau of een dagje uit, het belangrijkste is om te laten zien dat je om hen geeft en dat je hun speciale dag wilt vieren.

70 jaar verjaardag teksten om te feliciteren

Wat zou de wereld zijn zonder jou? Zonder jouw geluk, schoonheid en vriendelijkheid? Zonder je zou er zeker geen wereld zijn, zou er niets zijn, want niemand kan zich een plaats voorstellen zonder jouw bron van vitaliteit. Gefeliciteerd met je 70ste verjaardag!

70 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Als je even terugblik, zult je zien dat deze zeven decennia die zijn verstreken, in vele opzichten vruchtbaar zijn geweest. Je leven is prachtig geweest. Ik wens dat je de toekomst met hoop en vreugde tegemoet kunt zien. Gelukkige Verjaardag!

Vandaag is een heel speciale dag voor iedereen, dus laten we het met grote intensiteit vieren. Dit is de tijd om te genieten van de zorg en liefde van jouw dierbaren. Moge God je zegenen op deze 70e verjaardag en je vervullen met zegeningen en vreugden.

Verjaardag is een reden om met vreugde het feit te vieren dat je leeft en de projecten die je te doen hebt. Bij je zijn op je 70ste verjaardag is een waar voorrecht. Ik wens je onmetelijk veel sterkte om zo goed mogelijk verder te bouwen aan jouw dag van dag tot dag!

70 jaar
Bron: Greetz

Ik glimlach als ik deze berichten schrijf, omdat ze me doen denken aan toen ik je voor het eerst ontmoette, aan alles wat we hebben meegemaakt en hoeveel ik van je hou. Dank je dat ik een deel van je leven mocht zijn. Gelukkige 70ste verjaardag!

Meer teksten

Ik dacht je een mooie tekening te geven, met een vogel die de lucht doorkruist, als symbool voor de vrijheid die je bezit. Weet dat 70 nog steeds een leeftijd is om hoog te vliegen. Ik groet je op deze zeer gelukkige dag!

Je bent altijd een voorbeeld voor ons allemaal. Weet dat we heel veel van je houden! Bedankt dat je er altijd bent als mensen je nodig hebben. Echt, gefeliciteerd met je 70ste verjaardag!

We weten dat vandaag jouw dag is! Niets kan deze vreugde uitwissen. Laat ons jouw glimlach zien, want die is een bron van bemoediging voor alle mensen. Vandaag willen we je feliciteren met jouw 70e levensjaar!

Ik wens je meer dan alleen een gelukkige verjaardag. Ik wens je een mooie dag toe, die de eerste is van 70 jaar die komen gaan, opdat van nu af aan elke nieuwe dag mooier mag zijn dan de vorige.

Ik wens je een jaar vol geluk, vol uren, minuten en seconden van veel liefde, waarin je je de meest geliefde persoon ter wereld voelt. Je verdient het en God zal je altijd verlichten. Gelukkige 70ste verjaardag!

Verjaardagsgedichten. voor een 70 jarige man

 1. Zeventig jaar zijn u gegeven, Een leven vol ervaring en leven. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, Een verjaardag vol vreugdetaal!
 2. Zeven decennia zijn voorbijgevlogen, Met elke dag nieuwe avonturen betogen. Een man van zeventig, zo wijs en sterk, Een verjaardag vol liefde en gelukwerk.
 3. Zeventig kaarsjes op de taart, Een leven vol herinneringen, onvervaard. Op deze speciale dag staan we stil, Bij de prachtige persoon die u verschil.
 4. Zeventig jaren van levenswijsheid, Met vele verhalen vol vreugd en strijd. Een man die het leven heeft doorstaan, Op naar nog vele jaren vol voldaan.
 5. Op uw zeventigste verjaardag, Wensen we u een speciale lach. Een dag vol warmte en genot, Voor een man die nooit wordt vergeten, zot!
 6. Zeventig jaar vol levensvreugd, Een man die zijn sporen heeft verheugd. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, Een verjaardag vol liefde en verhaal.
 7. Zeven decennia zijn voorbijgegaan, Een man die altijd voor anderen heeft klaargestaan. Op deze dag eren we uw leven, En wensen u nog vele jaren om te geven.
 8. Zeventig jaar jong van geest, Een man die van het leven heeft geleerd, het meest. Op deze bijzondere verjaardag, Wensen we u geluk en een glimlach.
 9. Zeventig kaarsjes op de taart, Een man die ons steeds heeft bewaard. Op deze dag eren we uw bestaan, En wensen we u een leven vol vreugdevlaan.
 10. Op uw zeventigste verjaardag, Staat het leven stil met een lach. Een man die zoveel heeft bereikt, Op naar nog vele jaren, onverrijkt.

Verjaardagsgedichten voor een 70 jarige vrouw

 1. Zeventig kaarsjes stralen helder, Een leven vol avontuur en kansen. Jouw wijsheid en kracht zijn een ware schat, Gefeliciteerd met je zeventigste verjaardag!
 2. Zeven decennia zijn voorbijgevlogen, Met elke dag een nieuwe reden om te stralen. Vandaag vieren we jou, een prachtige vrouw, Gelukkige 70 jaar verjaardag, in goede gezondheid en trouw.
 3. Zeventig jaren van levensvreugd, Een tijd vol liefde en deugd. Op deze speciale dag vol pracht en praal, Wensen we jou een verjaardag vol verhaal!
 4. Zevenmaal tien jaren geleden, Ben je op deze wereld verschenen. Een inspiratie voor velen, dat ben jij, Gefeliciteerd met je 70e verjaardag, blij!
 5. Zeven tientallen zijn vervlogen, Maar jouw jeugdige geest blijft onbewogen. Op deze dag vol feest en jolijt, Wensen we je een stralende 70e verjaardag, voor altijd!
 6. Zeventig jaren gevuld met lach en traan, Een leven waarop je trots kunt zijn, o zo waan. Vandaag vieren we jou en je levensverhaal, Een gelukkige 70e verjaardag, helemaal speciaal!
 7. Zeventig jaren van vreugde en zorg, Een schitterende vrouw met een hart van goud. Op deze dag wensen we je het allerbeste, Een stralende 70e verjaardag, een leven vol levenslust!
 8. Zeven tientallen van geluk en vrede, Een prachtige vrouw die straalt als mede. Op deze speciale dag vol warmte en liefde, Wensen we je een gelukkige 70e verjaardag, met alle goede dingen van hierboven.
 9. Zeventig jaar jong en vol leven, Een sterke vrouw die altijd streeft naar streven. Vandaag vieren we jou en je successen, Gefeliciteerd met je 70e verjaardag, een dag om te zegen!
 10. Zeven decennia vol herinneringen, Een leven gevuld met prachtige dingen. Op deze dag van vreugde en geluk, Wensen we je een onvergetelijke 70e verjaardag, lieve vrouw!

24x verjaardagswensen voor een 70 jarige man of vrouw

 1. Van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag! Een prachtige mijlpaal die getuigt van een leven gevuld met liefde, wijsheid en onvergetelijke momenten.
 2. Op deze bijzondere dag willen we je van harte feliciteren met het bereiken van de respectabele leeftijd van 70 jaar. Moge je dag gevuld zijn met vreugde, liefde en warme herinneringen.
 3. Gelukkige 70e verjaardag! Het is een eer om dit moment van vreugde en viering met jou te delen. Moge het komende jaar gevuld zijn met gezondheid, geluk en nieuwe avonturen.
 4. Proficiat met je 70e verjaardag! Vandaag vieren we niet alleen een levensjaar, maar ook de onschatbare ervaringen en wijsheden die je hebt verzameld. Op naar nog meer jaren vol geluk!
 5. Op deze speciale dag wensen we je een gelukkige 70e verjaardag toe! Je bent als een prachtige wijn – hoe langer je bestaat, hoe waardevoller en smaakvoller je wordt. Geniet van elk moment!
 6. Gefeliciteerd met je platina jubileum! 70 jaar jong en nog steeds stralend met levensvreugde. Moge dit nieuwe hoofdstuk van je leven gevuld zijn met liefde, gezondheid en welverdiende rust.
 7. Op je 70e verjaardag willen we je bedanken voor de inspiratie die je ons hebt gegeven door de jaren heen. Je bent een voorbeeld van doorzettingsvermogen, liefde en vriendelijkheid. Geniet van deze speciale dag!
 8. Van harte gefeliciteerd met je 70e! Je hebt niet alleen kaarsen op je taart, maar ook een schat aan herinneringen en verhalen die je met trots kunt delen. Moge je dag net zo speciaal zijn als jij bent!
 9. Gelukkige 70e verjaardag, beste [naam]! Moge dit nieuwe hoofdstuk van je leven bruisen van vreugde, gezondheid en de vervulling van al je dromen. Proost op nog vele jaren vol liefde!
 10. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal van 70 jaar! Jouw levensreis is als een kleurrijk schilderij, met elk jaar als een nieuw penseelstreek. Moge de komende jaren even kleurrijk en inspirerend zijn.
 11. Op je 70e verjaardag willen we je bedanken voor de vele manieren waarop je ons leven hebt verrijkt. Je bent niet alleen een jaar ouder, maar ook een jaar wijzer en liefdevoller. Geniet van elke seconde!
 12. Proficiat met je 70e verjaardag! Vandaag eren we niet alleen de jaren die zijn verstreken, maar ook de onuitwisbare indrukken die je hebt achtergelaten op de harten van degenen die je kennen. Op naar meer mooie herinneringen!
 13. Van harte gefeliciteerd met deze spectaculaire 70 jaar! Je hebt de wereld zoveel te bieden gehad, en we kijken ernaar uit om nog meer te delen in de komende jaren. Moge deze dag net zo speciaal zijn als jij bent!
 14. Gelukkige 70e verjaardag, lieve [naam]! Je bent als een zeldzame diamant, stralend met de glans van wijsheid en ervaring. Moge deze dag net zo schitterend zijn als jouw leven tot nu toe.
 15. Op deze gedenkwaardige dag willen we je van harte feliciteren met het bereiken van 70 jaar! Moge je dag gevuld zijn met liefde, lachen en warmte van vrienden en familie. Proost op een geweldig nieuw hoofdstuk!
 16. Gefeliciteerd met je platina jubileum! Je bent als een fijne wijn, die met de jaren alleen maar beter wordt. Moge deze verjaardag de start zijn van een nieuw jaar vol gezondheid, geluk en onvergetelijke momenten.
 17. Gelukkige 70e verjaardag, beste [naam]! Je bent als een zeldzame edelsteen, kostbaar en schitterend. Moge deze dag net zo stralend en bijzonder zijn als jij bent.
 18. Op je 70e verjaardag willen we je feliciteren en bedanken voor de vele manieren waarop je ons leven hebt verrijkt. Je bent een bron van inspiratie en liefde. Moge je dag net zo bijzonder zijn als jij bent!
 19. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal van 70 jaar! Jouw levensverhaal is als een prachtige roman, vol avonturen, liefde en wijze lessen. Moge het komende hoofdstuk net zo boeiend zijn!
 20. Gefeliciteerd met je 70e verjaardag! Vandaag vieren we niet alleen een levensjaar, maar ook de onvergetelijke momenten en kostbare herinneringen die je hebt gecreëerd. Moge de komende jaren even rijk en betekenisvol zijn!
 21. Op deze bijzondere dag willen we je van harte feliciteren met het bereiken van 70 jaar. Je bent als een oude vriend – vertrouwd, waardevol en onmisbaar. Moge deze dag gevuld zijn met vreugde en liefde!
 22. Gelukkige 70e verjaardag, lieve [naam]! Je straalt nog steeds met de energie van een jeugdige geest en de wijsheid van een ervaren ziel. Moge deze dag net zo speciaal zijn als jij bent!
 23. Van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag! Je bent als een levend boek, vol met pagina’s van avonturen, liefde en wijsheden. Moge het volgende hoofdstuk van je leven net zo boeiend zijn!
 24. Proficiat met je platina jubileum! 70 jaar is een testament van doorzettingsvermogen, liefde en veerkracht. Moge je dag gevuld zijn met vreugde, omringd door de liefde van vrienden en familie.

Meer teksten: