70 jaar verjaardag

70ste verjaardag berichten die deze prachtige leeftijd vieren. 70 worden is een hoog niveau van wijsheid, ervaring en belevenissen bereiken. Het is 7 decennia met veel verhalen te vertellen en veel dingen te vieren. Als je iemand kent die deze mooie leeftijd bereikt, laat deze datum dan niet onopgemerkt voorbijgaan. Wij selecteerden de beste 70 jaar verjaardag teksten om hen met genegenheid te feliciteren. Bekijk ze!

70 jaar verjaardag teksten om te feliciteren

 

Wat zou de wereld zijn zonder jou? Zonder jouw geluk, schoonheid en vriendelijkheid? Zonder je zou er zeker geen wereld zijn, zou er niets zijn, want niemand kan zich een plaats voorstellen zonder jouw bron van vitaliteit. Gefeliciteerd met je 70ste verjaardag!

70 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Als je even terugblik, zult je zien dat deze zeven decennia die zijn verstreken, in vele opzichten vruchtbaar zijn geweest. Je leven is prachtig geweest. Ik wens dat je de toekomst met hoop en vreugde tegemoet kunt zien. Gelukkige Verjaardag!

 

Vandaag is een heel speciale dag voor iedereen, dus laten we het met grote intensiteit vieren. Dit is de tijd om te genieten van de zorg en liefde van jouw dierbaren. Moge God je zegenen op deze 70e verjaardag en je vervullen met zegeningen en vreugden.

 

Verjaardag is een reden om met vreugde het feit te vieren dat je leeft en de projecten die je te doen hebt. Bij je zijn op je 70ste verjaardag is een waar voorrecht. Ik wens je onmetelijk veel sterkte om zo goed mogelijk verder te bouwen aan jouw dag van dag tot dag!

70 jaar
Bron: Greetz

Ik glimlach als ik deze berichten schrijf, omdat ze me doen denken aan toen ik je voor het eerst ontmoette, aan alles wat we hebben meegemaakt en hoeveel ik van je hou. Dank je dat ik een deel van je leven mocht zijn. Gelukkige 70ste verjaardag!

Meer teksten

Ik dacht je een mooie tekening te geven, met een vogel die de lucht doorkruist, als symbool voor de vrijheid die je bezit. Weet dat 70 nog steeds een leeftijd is om hoog te vliegen. Ik groet je op deze zeer gelukkige dag!

 

Je bent altijd een voorbeeld voor ons allemaal. Weet dat we heel veel van je houden! Bedankt dat je er altijd bent als mensen je nodig hebben. Echt, gefeliciteerd met je 70ste verjaardag!

 

We weten dat vandaag jouw dag is! Niets kan deze vreugde uitwissen. Laat ons jouw glimlach zien, want die is een bron van bemoediging voor alle mensen. Vandaag willen we je feliciteren met jouw 70e levensjaar!

 

Ik wens je meer dan alleen een gelukkige verjaardag. Ik wens je een mooie dag toe, die de eerste is van 70 jaar die komen gaan, opdat van nu af aan elke nieuwe dag mooier mag zijn dan de vorige.

 

Ik wens je een jaar vol geluk, vol uren, minuten en seconden van veel liefde, waarin je je de meest geliefde persoon ter wereld voelt. Je verdient het en God zal je altijd verlichten. Gelukkige 70ste verjaardag!

Meer teksten: