Dochter verjaardag

Een jarige dochter in huis vraagt om een feestje en bij een feestje hoort een kaart. Je hebt maar een paar zinnetjes nodig om je lieverd er aan te herinneren hoe speciaal ze voor je is. Een paar lieve woordjes op een mooie kaart doet niet enkel de jarige meid glunderen maar heel het gezin. In dit digitale tijdperk waar virtuele kaartjes het overnamen van papieren felicitaties, kun je maar één keer genieten. Schrijf je een echte kaart met gelukswensen bij je dochter verjaardag, dan kan ze het later nog nalezen en het fijne gevoel van toen weer naar boven halen. Ben je niet zo’n schrijver? Lukt het je niet om de juiste gevoelens neer te schrijven? Wij helpen jou graag! Hieronder enkele dochter verjaardag teksten om te feliciteren. Ook vind je hieronder enkele mooie verjaardagscadeaus bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus voor de verjaardag van een dochter >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor haar verjaardag, van mooie sieraden, boeken, tablets, smartwatches en nog veel meer.

Cadeautips voor de verjaardag van een dochter

De verjaardag van een dochter is een speciale dag die ze zich voor altijd zal herinneren. Als ouder wilt u misschien iets bijzonders doen om deze dag extra speciaal te maken. Het kiezen van een cadeau voor uw dochter kan soms moeilijk zijn, vooral als u niet zeker weet wat ze leuk vindt. Hieronder vindt u een lijst met leuke cadeau-ideeën die u kunt overwegen voor de verjaardag van uw dochter.

 1. Sieraden: Een mooie ketting, armband of oorbellen zijn altijd een goede keuze. Kies iets dat past bij de stijl van uw dochter en dat ze kan dragen bij speciale gelegenheden.
 2. Boeken: Als uw dochter graag leest, dan is een boek een geweldig cadeau. Kies een boek dat past bij haar leeftijd
  Giorgio Armani Sì 100 ml - Eau de Parfum - Damesparfum
  Bekijk bij Bol.com

  en interessegebieden. Of geef haar een abonnement op haar favoriete tijdschrift.

 3. Make-up: Als uw dochter geïnteresseerd is in make-up, dan is het geven van een make-up set een geweldig idee. U kunt ook een afspraak maken bij een schoonheidssalon voor een make-up workshop voor haar en haar vriendinnen.
 4. Elektronica: Een nieuwe telefoon, tablet of laptop zijn altijd populaire cadeaus onder jongeren. Als u deze cadeaus overweegt, zorg er dan voor dat u de juiste begeleiding biedt om ervoor te zorgen dat ze op een veilige manier worden gebruikt.
 5. Sportuitrusting: Als uw dochter graag sport, dan is nieuwe sportuitrusting misschien iets wat ze graag wil hebben. Een nieuwe set sportkleding, een paar nieuwe sportschoenen of een sporttas zijn altijd nuttige geschenken.
 6. Kunstbenodigdheden: Als uw dochter graag tekent of schildert, dan is het geven van kunstbenodigdheden een goede keuze. Geef haar een mooi schetsboek, een set kleurpotloden of penselen en verf, zodat ze haar creativiteit kan uiten.
 7. Abonnementen: Geef uw dochter een abonnement op een streamingdienst of muziekservice, zodat ze toegang heeft tot haar favoriete films, tv-shows en muziek.
 8. Ervaringen: In plaats van een materieel cadeau, kunt u uw dochter ook een ervaring geven. Dit kan variëren van een dagje uit naar een pretpark, een concert of een museum tot een workshop voor haar favoriete hobby.
 9. Cadeaubonnen: Als u niet zeker weet wat uw dochter leuk vindt, kunt u altijd een cadeaubon geven voor haar favoriete winkel. Dit geeft haar de vrijheid om zelf te kiezen wat ze wil kopen.
 10. Fotoboeken: Maak een fotoboek met foto’s van jullie familie en vrienden, van de reizen die jullie hebben gemaakt en andere speciale momenten. Dit is een persoonlijk cadeau dat ze voor altijd zal koesteren.

Ongeacht wat u kiest, zorg ervoor dat u iets kiest dat past bij de persoonlijkheid en interesses van uw dochter.

Dochter verjaardag teksten om te feliciteren

Al … jaren ben jij het zonnetje in huis. Jij maakt onze wereld zoveel mooier. Blijf nog vele jaren stralen en geniet vandaag met volle teugen.

Reeds … jaren zijn wij je trotse mama en papa. De wereld werd plots zoveel fijner toen jij geboren werd. Trots zijn we nog steeds maar wat word je groot! Van harte gefeliciteerd, lieve schat, we proosten op jouw geluk!

Dat kleine hummeltje is uitgegroeid tot de mooiste bloem in het veld, zowel vanbinnen als vanbuiten. Lieve schat, jij bent het beste wat ons ooit overkwam.

Je hebt het beste van papa en het beste van mama meegekregen. Geen wonder dat jij een fantastisch mens bent! Blijf vooral zoals je bent en geniet van je verjaardag!

Van klein hulpeloos baby’tje tot een flinke meid duurt blijkbaar maar … jaartjes. Wat zijn we trots op jou! We wensen je nog vele jaren met ontelbare fijne momenten om te koesteren.

Dochter verjaardag
Bron: Greetz.nl

Meer zinnen om te feliciteren

Het kleine hummeltje waar we negen maanden naar uitkeken staat hier nu voor ons als flinke meid. Een meid om trots op te zijn en waar we elke dag van genieten. Blijf altijd wie je bent en omarm het leven met beide armen.

Je weet dat ik geen dichter ben, geen schrijver of poëet. Dus zeg ik in mijn eigen woorden in het lang en in het breed. Gelukkige verjaardag, lieve schat van mij, geniet van het leven en wees elke dag weer blij!

Een slinger hier, een kaarsje daar, een taart om van te snoepen. Een goed moment om met z’n allen gelukkige verjaardag te roepen!

Het huis versierd met slingers, en iedereen is blij. Want er is een feestvarkentje in huis en dat ben jij! Geniet nu van je mooie dag en maak maar veel plezier, de boel die doen we morgen wel want nu is het feestje hier!

10 mooie verjaardagsgedichten voor de verjaardag van een dochter

 1. Lieve dochter, op deze dag van vreugde en feest, Ben jij het mooiste geschenk dat ik ooit heb gekregen. Jouw lach, jouw liefde, maken mijn leven compleet, Gelukkige verjaardag, mijn kostbare parel, mijn zegen.
 2. Op deze speciale dag, mijn lieve kind, Vier ik de dag waarop jij in mijn leven verscheen. Met elke glimlach die je me geeft, Wordt mijn hart gevuld met trots en zoveel meer.
 3. Jij bent het zonnestraaltje in mijn leven, De reden waarom ik elke dag weer wil geven. Op jouw verjaardag wens ik je liefde en geluk, Moge al je dromen uitkomen, stuk voor stuk.
 4. Jouw verjaardag is een tijd van vreugde en plezier, Een dag waarop we jouw aanwezigheid eren en waarderen. Met elk kaarsje dat je uitblaast, groei je zo snel, Mijn hart overstroomt met liefde, dat kan ik je wel vertellen.
 5. Vanaf het moment dat je geboren werd, Wist ik dat jij mijn leven zou veranderen. Jouw verjaardag herinnert me eraan, Hoeveel ik van je houd, elke dag opnieuw en altijd weer.
 6. Mijn lieve dochter, vandaag is jouw dag, Een dag waarop we jouw aanwezigheid vieren, hoor ik je lach. Je bent mijn grootste trots, mijn liefde voor altijd, Gelukkige verjaardag, mijn prachtige meid.
 7. Op jouw verjaardag kijk ik terug op de jaren, Vol vreugde, liefde en kostbare herinneringen. Elke dag met jou is een geschenk zo bijzonder, Mijn liefde voor jou groeit steeds verder.
 8. Jouw verjaardag is een herinnering aan de tijd, Waarin ik je voor het eerst in mijn armen hield, zo klein. Nu ben je uitgegroeid tot een prachtige vrouw, Mijn liefde voor jou is zo oneindig en trouw.
 9. Mijn dochter, op jouw speciale dag, Wens ik je een leven vol vreugde en lach. Moge elk jaar dat voorbijgaat je brengen, Meer geluk, liefde en zegeningen.
 10. Vandaag vieren we jou, mijn geliefde kind, Jouw verjaardag maakt me dankbaar en bemind. Ik ben zo trots op wie je bent geworden, Gelukkige verjaardag, mijn dochter, mijn wereld.
Verjaardagskaart dochter
Bron: Greetz

Meer teksten: