Dochter verjaardag

Een jarige dochter in huis vraagt om een feestje en bij een feestje hoort een kaart. Je hebt maar een paar zinnetjes nodig om je lieverd er aan te herinneren hoe speciaal ze voor je is. Een paar lieve woordjes op een mooie kaart doet niet enkel de jarige meid glunderen maar heel het gezin. In dit digitale tijdperk waar virtuele kaartjes het overnamen van papieren felicitaties, kun je maar één keer genieten. Schrijf je een echte kaart met gelukswensen bij je dochter verjaardag, dan kan ze het later nog nalezen en het fijne gevoel van toen weer naar boven halen. Ben je niet zo’n schrijver? Lukt het je niet om de juiste gevoelens neer te schrijven? Wij helpen jou graag! Hieronder enkele dochter verjaardag teksten om te feliciteren.

Dochter verjaardag teksten om te feliciteren

 

Al … jaren ben jij het zonnetje in huis. Jij maakt onze wereld zoveel mooier. Blijf nog vele jaren stralen en geniet vandaag met volle teugen.

Reeds … jaren zijn wij je trotse mama en papa. De wereld werd plots zoveel fijner toen jij geboren werd. Trots zijn we nog steeds maar wat word je groot! Van harte gefeliciteerd, lieve schat, we proosten op jouw geluk!

Dat kleine hummeltje is uitgegroeid tot de mooiste bloem in het veld, zowel vanbinnen als vanbuiten. Lieve schat, jij bent het beste wat ons ooit overkwam.

Je hebt het beste van papa en het beste van mama meegekregen. Geen wonder dat jij een fantastisch mens bent! Blijf vooral zoals je bent en geniet van je verjaardag!

Van klein hulpeloos baby’tje tot een flinke meid duurt blijkbaar maar … jaartjes. Wat zijn we trots op jou! We wensen je nog vele jaren met ontelbare fijne momenten om te koesteren.

Dochter verjaardag
Bron: Greetz.nl

Meer zinnen om te feliciteren

 

Het kleine hummeltje waar we negen maanden naar uitkeken staat hier nu voor ons als flinke meid. Een meid om trots op te zijn en waar we elke dag van genieten. Blijf altijd wie je bent en omarm het leven met beide armen.

Je weet dat ik geen dichter ben, geen schrijver of poëet. Dus zeg ik in mijn eigen woorden in het lang en in het breed. Gelukkige verjaardag, lieve schat van mij, geniet van het leven en wees elke dag weer blij!

Een slinger hier, een kaarsje daar, een taart om van te snoepen. Een goed moment om met z’n allen gelukkige verjaardag te roepen!

Het huis versierd met slingers, en iedereen is blij. Want er is een feestvarkentje in huis en dat ben jij! Geniet nu van je mooie dag en maak maar veel plezier, de boel die doen we morgen wel want nu is het feestje hier!

Verjaardagskaart dochter
Bron: Greetz

Meer teksten: