Vaderdag teksten

Vaderdag is voor de meeste mensen een belangrijke datum en om hem te bedanken, gaat er niets boven een mooie boodschap. De vaderfiguur is gewoonlijk de eerste klassieke voorstelling van veiligheid en kracht voor kinderen tijdens hun groeiproces. Daarom moeten de boodschappen van deze speciale dag al deze gevoelens en sensaties overbrengen. Hieronder de mooiste Vaderdag teksten voor dit jaar.

Vaderdag teksten – kort – grappig en nog veel meer!

Als je op zoek bent naar een mooie zin om je vader te eren, hebben wij een selectie gemaakt van de beste en creatiefste om deze belangrijke dag te vieren en recht te doen aan de liefde die je voor hem hebt!

 

Lieve vader, ik ben er zeker van dat de beste erfenis die je mij kunt nalaten mijn goede karakter is en de kracht om voor mijn dromen te vechten. Bedankt voor alles en fijne Vaderdag.

Papa, ik hoop dat ik je nog vele jaren de aandacht en genegenheid kan geven die je verdient en je kan belonen voor al die jaren van toewijding. Elke dag is jouw dag, maar vooral vandaag, Fijne Vaderdag!

Vaderdag teksten
Bron: Greetz

Papa bedankt voor al je raadgevingen, ze hebben me geleerd om meer mens te zijn, meer vriend, waarde te geven aan het leven, mijn naaste en de wereld rondom mij te respecteren. Dank je wel pa voor alle toegewijde liefde, je was perfect, je liefde liet me zien dat het de moeite waard is om aardig voor mensen te zijn en elk gebaar van genegenheid te waarderen.

Papa, ik heb met jou geleerd dat het leven vol hindernissen, uitdagingen en onzekerheden zit. Maar ik heb ook geleerd dat er voor elke moeilijkheid een oplossing is! Heel erg bedankt dat je de beste leraar bent die het leven me kon geven. Gelukkige Vaderdag!

Papa, ik zie in jou het voorbeeld dat ik mijn kinderen wil geven. Ik wil voor hen dezelfde bron van trots zijn die jij voor mij bent. Op de momenten dat alles in duigen lijkt te vallen, heb ik de sterkste man ter wereld aan mijn zijde om me te steunen, ongeacht de tijd of de afstand. Dat is de verbinding die ik wil cultiveren. Ik hou te veel van je!

Papa, je hebt nog steeds dezelfde jongensachtige blik die ik zie in je fotoalbum. Mijn geluk is de wetenschap dat de wereld jouw glans niet heeft uitgewist en dat ook nooit zal doen, dat alles wat je aantrekt het beste zal zijn wat dit universum kan bieden. Dat is wat je verdient. Gelukkige Vaderdag!

Vaderdag kaart
Bron: Greetz

Op deze Vaderdag ben ik heel trots dat ik jou in mijn wereld heb en dat ik op jouw kostbare lessen mag rekenen! Hartelijk dank voor alles en fijne Vaderdag!

De mooiste en opvallendste erfenis die een vader zijn kind kan nalaten is karaktervorming en de te volgen stappen. Dank je dat je de beste leraar bent die het leven me kon geven. Gelukkige Vaderdag!

Vader is niet alleen degene die in de armen draagt en helpt in moeilijke tijden, maar ook degene die de juiste richting wijst die leidt naar de goede wegen! Gelukkige Vaderdag!

Mijn vader, mijn trots, zelfs met al je eenvoud, je bent de beste vader in de wereld! Gelukkige Vaderdag!

Een mooie Vaderdag tekst toevoegen? Dat kan hieronder.

Meer mooie teksten: