90 jaar verjaardag

Speciale berichten om 90 jaar te vieren, die vind je hier op deze pagina. Jarig zijn is altijd een vreugde, zeker als het een bijzondere leeftijd is als de 90 jaar! Negen decennia van leven, glimlachen, vreugden en unieke momenten. Vier deze datum met speciale berichten en vier feest samen met de persoon die vandaag deze belangrijke leeftijd bereikt! Hieronder enkele 90 jaar verjaardag teksten om te feliciteren.

90 jaar verjaardag teksten om te feliciteren

 

Gefeliciteerd met de 90 jaar die je met zoveel vreugde en bereidheid hebt geleefd, zelfs in minder glorieuze dagen. Moge er nog vele kansen op geluk komen en mogen gezondheid, liefde en vrede altijd jouw reisgenoten zijn!

 

Ik wens jullie het allerbeste van de wereld en vooral dat er nog meer van dit soort feesten komen en dat ik jullie mag feliciteren met alweer een levensjaar en met zo’n aanstekelijke gezondheid en vreugde! Moge ik mijn 90ste verjaardag bereiken met deze energie en levensinstelling. Gefeliciteerd!

90 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Het is heerlijk om, al was het maar gedeeltelijk, aan jouw zijde te staan gedurende jouw 90 jaar en zoveel uitdagingen, verwezenlijkingen en vooral de wijsheid die tijdens zo’n fantastische reis is vergaard, mee te maken. Gefeliciteerd! Veel geluk en vele jaren van leven.

 

Gefeliciteerd met je verjaardag, en vooral voor het verschil dat je hebt gemaakt en nog maakt in het leven van de mensen om je heen gedurende deze 90 jaar. Of het nu is met jouw goede voorbeelden van gedrag, onbaatzuchtigheid en respect, of met de hoop die je in jouw woorden uitdraagt, er zijn er niet weinig die vandaag veel aan je te danken hebben.

 

De schoonheid van het leven ligt niet in het fysieke, dat door zijn specificiteit door de tijd wordt meegesleept, maar in ons vermogen om te leren en te onderwijzen tijdens ons verblijf in deze wereld, en soms zelfs na ons vertrek, gezien de relevantie van onze nalatenschap. Gefeliciteerd met jouw 90e verjaardag en moge jouw nalatenschap met elke nieuwe dag het leven van meer mensen consolideren en veranderen.

Verjaardagskaart 90 jaar
Bron: Greetz

Gefeliciteerd met je 90 jaar! Moge er nog meer jaren van leven komen en moge het leven net zo gul met jou zijn als je met iedereen om je heen bent geweest, hen vervullend met genegenheid, respect, liefde en hen net zo speciaal laten voelen als ik.

 

Negen decennia van vitaliteit. Op u, die vandaag 90 jaar wordt met de energie en de levenslust van iemand die net begint en die ons verblijdt met jouw wijsheid, jouw goede humor en jouw hoop op betere tijden. Gefeliciteerd!

 

Moge vandaag en alle dagen die nog komen, in jouw leven alle liefde, toewijding en respect aanwezig zijn die je altijd heeft gehad met de mensen om je heen gedurende deze negen decennia! Veel gezondheid, vrede, geluk en al het andere goede dat deze wereld je te bieden heeft.

 

Wij zijn de hemel dankbaar voor nog een jaar van jouw leven hier bij ons en dankbaar dat je jouw leven en wijsheid met ons deelt. Gefeliciteerd met je 90 jaar en dat je het met ons hebt uitgehouden! Moge jouw vreugde, jouw gezondheid en vooral jouw geduld vernieuwd worden. We houden van je.

 

Moge God je nog vele jaren hier bij ons schenken en mogen die gevuld zijn met vreugde, gezondheid, vrede en liefde. Gefeliciteerd met jouw 90 jaar en moge wij naast je elke dag genieten van dit geschenk dat het leven is en van de wijsheid die uit het leven voortkomt.

Meer teksten: