90 jaar verjaardag

Speciale berichten om 90 jaar te vieren, die vind je hier op deze pagina. Jarig zijn is altijd een vreugde, zeker als het een bijzondere leeftijd is als de 90 jaar! Negen decennia van leven, glimlachen, vreugden en unieke momenten. Vier deze datum met speciale berichten en vier feest samen met de persoon die vandaag deze belangrijke leeftijd bereikt! Hieronder enkele 90 jaar verjaardag teksten om te feliciteren maar ook leuke cadeautips bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus voor een 90e verjaardag >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een 90 jarige, van boeken, artikelen voor in huis, de tuin, prachtige sieraden en nog veel meer.

Cadeaus voor 90 jaar verjaardag

Het vinden van het juiste cadeau voor een 90 jaar verjaardag kan een uitdaging zijn, omdat ze vaak al alles hebben wat ze nodig hebben. Hieronder staan enkele leuke cadeau-ideeën die geschikt zijn voor een 90-jarige.

 1. Fotoalbum: Een fotoalbum met foto’s van de afgelopen jaren kan een prachtig geschenk zijn. Dit kan helpen om herinneringen op te halen en herinneringen te delen met familie en vrienden.
 2. Wasgij Original 38 Kaasalarm puzzel - 1000 stukjes
  Bestel bij Bol.com

  Zitkussen: Naarmate we ouder worden, kunnen we problemen krijgen met onze gewrichten en rug. Een zitkussen kan helpen om deze problemen te verminderen en het zitcomfort te verbeteren.

 3. Boeken: Boeken zijn altijd een goed cadeau-idee. Een boek over de geschiedenis, biografieën of reizen kan een geweldig cadeau zijn voor een 90-jarige die graag leest.
 4. Planten: Planten kunnen helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren en een kalmerende sfeer te creëren. Overweeg om een ​​plant cadeau te doen die gemakkelijk te onderhouden is, zoals een vetplant of een aloë vera-plant.
 5. Kunst: Kunst kan een prachtig cadeau zijn voor een 90-jarige die van kunst houdt. Overweeg om een ​​origineel schilderij of een giclée-afdruk van een bekende kunstenaar te geven.
 6. Digitale fotolijst voor een 90 jaar verjaardag: Een digitale fotolijst kan een prachtige manier zijn om foto’s te delen met familie en vrienden. U kunt foto’s van verschillende gebeurtenissen en herinneringen uploaden en deze automatisch laten afspelen.
 7. Muurkalender: Een muurkalender kan helpen om belangrijke datums en afspraken bij te houden. Overweeg om een ​​kalender te geven met foto’s van de familie en vrienden van de 90-jarige.
 8. Bordspellen: Bordspellen kunnen een leuke manier zijn om tijd door te brengen met vrienden en familie. Overweeg om een ​​klassiek bordspel te geven, zoals schaken, dammen of backgammon.
 9. Wandeling in de natuur voor een 90 jaar verjaardag: Een wandeling in de natuur kan helpen om de geest te verfrissen en lichaamsbeweging te krijgen. Overweeg om een ​​wandeling te maken met de 90-jarige en geniet samen van de schoonheid van de natuur.
 10. Sieraden: Een stuk sieraden kan een prachtig cadeau zijn voor een 90-jarige. Overweeg om een ​​hanger, oorbellen of armband te geven met een persoonlijke betekenis, zoals een gravure of een edelsteen die overeenkomt met de geboortemaand van de 90-jarige.

Hopelijk helpen deze cadeau-ideeën u bij het vinden van het perfecte geschenk voor de 90-jarige in uw leven. Onthoud dat het belangrijkste is om iets te geven dat past bij hun persoonlijkheid en interesses en dat hen zal helpen om te genieten van de mooie momenten in het leven.

90 jaar verjaardag teksten om te feliciteren

Gefeliciteerd met de 90 jaar die je met zoveel vreugde en bereidheid hebt geleefd, zelfs in minder glorieuze dagen. Moge er nog vele kansen op geluk komen en mogen gezondheid, liefde en vrede altijd jouw reisgenoten zijn!

Ik wens jullie het allerbeste van de wereld en vooral dat er nog meer van dit soort feesten komen en dat ik jullie mag feliciteren met alweer een levensjaar en met zo’n aanstekelijke gezondheid en vreugde! Moge ik mijn 90ste verjaardag bereiken met deze energie en levensinstelling. Gefeliciteerd!

90 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Het is heerlijk om, al was het maar gedeeltelijk, aan jouw zijde te staan gedurende jouw 90 jaar en zoveel uitdagingen, verwezenlijkingen en vooral de wijsheid die tijdens zo’n fantastische reis is vergaard, mee te maken. Gefeliciteerd! Veel geluk en vele jaren van leven.

Gefeliciteerd met je verjaardag, en vooral voor het verschil dat je hebt gemaakt en nog maakt in het leven van de mensen om je heen gedurende deze 90 jaar. Of het nu is met jouw goede voorbeelden van gedrag, onbaatzuchtigheid en respect, of met de hoop die je in jouw woorden uitdraagt, er zijn er niet weinig die vandaag veel aan je te danken hebben.

De schoonheid van het leven ligt niet in het fysieke, dat door zijn specificiteit door de tijd wordt meegesleept, maar in ons vermogen om te leren en te onderwijzen tijdens ons verblijf in deze wereld, en soms zelfs na ons vertrek, gezien de relevantie van onze nalatenschap. Gefeliciteerd met jouw 90e verjaardag en moge jouw nalatenschap met elke nieuwe dag het leven van meer mensen consolideren en veranderen.

Verjaardagskaart 90 jaar
Bron: Greetz

Gefeliciteerd met je 90 jaar! Moge er nog meer jaren van leven komen en moge het leven net zo gul met jou zijn als je met iedereen om je heen bent geweest, hen vervullend met genegenheid, respect, liefde en hen net zo speciaal laten voelen als ik.

Negen decennia van vitaliteit. Op u, die vandaag 90 jaar wordt met de energie en de levenslust van iemand die net begint en die ons verblijdt met jouw wijsheid, jouw goede humor en jouw hoop op betere tijden. Gefeliciteerd!

Moge vandaag en alle dagen die nog komen, in jouw leven alle liefde, toewijding en respect aanwezig zijn die je altijd heeft gehad met de mensen om je heen gedurende deze negen decennia! Veel gezondheid, vrede, geluk en al het andere goede dat deze wereld je te bieden heeft.

Wij zijn de hemel dankbaar voor nog een jaar van jouw leven hier bij ons en dankbaar dat je jouw leven en wijsheid met ons deelt. Gefeliciteerd met je 90 jaar en dat je het met ons hebt uitgehouden! Moge jouw vreugde, jouw gezondheid en vooral jouw geduld vernieuwd worden. We houden van je.

Moge God je nog vele jaren hier bij ons schenken en mogen die gevuld zijn met vreugde, gezondheid, vrede en liefde. Gefeliciteerd met jouw 90 jaar en moge wij naast je elke dag genieten van dit geschenk dat het leven is en van de wijsheid die uit het leven voortkomt.

10 verjaardagswensen voor een man of vrouw

 1. Van harte gefeliciteerd met je 90ste verjaardag! Een mijlpaal die slechts weinigen bereiken. Geniet van deze speciale dag en van alle mooie momenten die nog komen.
 2. Vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook negen decennia van wijsheid, ervaring en liefde. Je bent een inspiratie voor ons allemaal. Gelukkige 90 jaar verjaardag!
 3. Op je 90ste verjaardag wil ik je bedanken voor de onschatbare lessen die je ons hebt geleerd. Je hebt zoveel betekend voor zoveel mensen. Geniet van deze dag en moge de komende jaren gevuld zijn met gezondheid en geluk.
 4. Het is een voorrecht om deel uit te maken van je 90ste verjaardag. Je bent een buitengewoon persoon en ik voel me gezegend dat ik je heb mogen leren kennen. Ik wens je een dag vol vreugde en een jaar vol prachtige herinneringen.
 5. Gelukkige 90ste verjaardag! Moge deze speciale dag gevuld zijn met liefde, lachen en geluk. Je verdient alle vreugde die het leven te bieden heeft.
 6. Op deze bijzondere dag stuur ik je mijn hartelijkste felicitaties. Je hebt zoveel levenservaring en wijsheid vergaard gedurende de afgelopen 90 jaar. Blijf genieten van het leven en blijf stralen!
 7. Felicitaties met je negentigste verjaardag! Je bent een ware legende en een voorbeeld voor ons allemaal. Moge deze dag het begin zijn van een nieuw en prachtig hoofdstuk in je leven.
 8. Vandaag vieren we jou, een bijzonder persoon die 90 jaar jong wordt. Je optimisme, veerkracht en positieve instelling zijn inspirerend. Geniet van deze dag en moge het komende jaar vol vreugde en voldoening zijn.
 9. Op deze speciale dag wens ik je een stralende 90ste verjaardag. Je bent een bron van wijsheid en een bron van liefde voor je dierbaren. Moge het leven je blijven zegenen met gezondheid en geluk.
 10. Van harte gefeliciteerd met je 90ste verjaardag! Je bent een bewijs dat leeftijd slechts een getal is. Blijf genieten van het leven, nieuwe avonturen beleven en herinneringen maken. Proost op nog veel meer mooie jaren!

10 verjaardagsgedichten voor een vrouw

 1. Lieve oma van negentig jaar, We vieren vandaag jouw jubileumjaar. Met liefde en geluk omringd, Want jij bent bijzonder en bemind.
 2. Negentig kaarsjes op de taart, Een leven vol herinneringen en smart. Maar ook vol vreugde en mooie momenten, Geniet vandaag van alle complimenten.
 3. Negen decennia zijn voorbijgegaan, En nog steeds ben jij sterk en waardig voortgegaan. Op deze speciale dag, gevuld met pracht, Wensen we jou een verjaardag vol lach.
 4. Een negentigste verjaardag, wat een mijlpaal, Jouw wijsheid en ervaring zijn grootschaal. Geniet van deze dag, omringd door geliefden, En laat je hart met blijdschap beklijven.
 5. Jij bent negentig jaar jong vandaag, Een bron van inspiratie en levenswijsheid, het is waar. We heffen het glas op jou, onze dierbare vrouw, Moge je dagen gevuld zijn met vreugde en trouw.
 6. Op jouw negentigste verjaardag, Vieren we jouw prachtige levensreis met een lach. Met dankbaarheid en bewondering in ons hart, Wensen we jou een dag vol warmte en smart.
 7. Lieve oma, negentig jaar oud en zo speciaal, Jouw liefde en zorgzaamheid zijn fenomenaal. Vandaag vieren we jouw buitengewone leven, En hopen dat je nog vele mooie jaren zult beleven.
 8. Negentig jaar geleden werd je geboren, Sindsdien heb je vele harten verloren. Op jouw speciale dag willen we je bedanken, Voor al het geluk dat je in ons leven hebt gebracht.
 9. Negentig kaarsjes stralen helder en fel, Jij, lieve vrouw, bent onze bron van geluk en spel. Op deze dag vieren we jouw negentigste jaar, En wensen we je nog vele gezonde jaren, waarin je nog meer straalt, klaar.
 10. Negentig jaren vol met liefde en zorg, Jij bent de ster die altijd door ons hart zal blijven borg. Op deze bijzondere dag vol warmte en gloed, Wensen we jou een gelukkige verjaardag, lieve vrouw zo goed.

10 verjaardagsgedichten voor een man

 1. 90 jaar verjaardag tip: Negentig kaarsjes op de taart, Een leven vol herinneringen zo zwaar. Vandaag vieren we jou, man van negentig, Met liefde en respect, een bijzonder feestelijk.
 2. Negentig jaren, een waardevol bestaan, Met ervaring en wijsheid ben je vooraan. Op deze speciale dag, vol vreugd en gelach, Wensen we je een verjaardag die bijzonder mag zijn, elke dag.
 3. Negentig jaar jong, met een hart vol vuur, Je straalt als een ster, elke minuut en uur. Geniet van deze dag, omringd door dierbaren, Je bent een inspiratie voor ons, zonder misbaren.
 4. Tien decennia zijn voorbijgevlogen, Negentig jaren waarin je hebt gebogen. Maar je bent altijd standvastig gebleven, Een ware gentleman in dit leven.
 5. Vandaag is jouw dag, man van negentig jaar, Een mijlpaal die we samen vieren, zonder bezwaar. Met dankbaarheid en bewondering in ons hart, Wensen we je een verjaardag vol vreugde en smart.
 6. Negentig jaren van vreugde en verdriet, Maar altijd heb je je hoofd hoog gehouden, zonder bezit. Op deze speciale dag, vieren we jouw bestaan, Een man die ons inspireert, zonder veel woorden te verslaan.
 7. Negentig jaar vol avontuur en verhalen, Je hebt de wereld verkend, zonder te falen. Op jouw speciale dag, wensen we je plezier, Een verjaardag gevuld met liefde en vertier.
 8. Negentig jaar van doorzettingsvermogen en kracht, Je bent een bron van wijsheid, dag en nacht. Vandaag eren we jou, man van negentig jaar, Met een toast op jouw gezondheid, zonder bezwaar.
 9. Negentig kaarsjes, stralend op de taart, Een bewijs van jouw levenspad, apart. Geniet van deze dag, omringd door geliefden, Je bent een inspiratie voor ons, dat mag je geloven.
 10. Negentig jaar van levenslessen en ervaring, Je hebt ons geleerd, zonder te klagen. Op deze bijzondere dag, vieren we jou, Een man van negentig jaar, vol liefde en trouw.

27x verjaardagswensen man vrouw voor een 90 jaar verjaardag

 1. Lieve [Naam], gefeliciteerd met je prachtige 90e verjaardag! Je bent als een eeuwenoude wijn, steeds waardevoller met de tijd.
 2. Op deze bijzondere dag willen we je van harte feliciteren met je negentigste verjaardag. Moge deze dag gevuld zijn met liefde, geluk en warmte, net zoals jij ons leven hebt gevuld met vreugde.
 3. 90 jaar jong en nog steeds stralend! Gefeliciteerd met deze mijlpaal, [Naam]. Moge het komende jaar gevuld zijn met gezondheid en geluk.
 4. Van harte gefeliciteerd met je 90e verjaardag! Een leven vol herinneringen, avonturen en wijsheden. Je bent een ware inspiratie voor ons allen.
 5. Negentig jaar jong en nog steeds een bron van liefde en wijsheid. Gefeliciteerd, [Naam], op deze buitengewone dag. Moge je omringd worden door dierbaren en geliefden.
 6. Vandaag vieren we niet alleen je geboortedag, maar ook de schat aan ervaringen en liefde die je met ons hebt gedeeld gedurende deze negentig jaar. Gefeliciteerd met je speciale dag!
 7. Op je negentigste verjaardag wensen we je niet alleen een geweldige dag, maar ook een jaar vol prachtige momenten en nieuwe avonturen. Blijf stralen, [Naam]!
 8. Een heel gelukkige 90e verjaardag, [Naam]! Moge dit nieuwe hoofdstuk in je leven gevuld zijn met vreugde, gezondheid en liefde. Je verdient alle geluk in de wereld.
 9. Gefeliciteerd met het bereiken van deze ongelooflijke mijlpaal! Negentig jaar lang heb je de wereld verrijkt met je aanwezigheid. Moge je verjaardag net zo speciaal zijn als jij bent.
 10. Op deze speciale dag wensen we je een 90e verjaardag vol liefde, geluk en gezondheid. Je bent een levend bewijs van kracht, moed en doorzettingsvermogen. Van harte gefeliciteerd!
 11. 90 jaar en nog steeds zo levendig en vol levenslust! Gefeliciteerd, [Naam]. Moge dit jubileumjaar gevuld zijn met mooie momenten en bijzondere herinneringen.
 12. Van harte gefeliciteerd met je 90e verjaardag, [Naam]! Je bent als een prachtige bloem die blijft bloeien, ondanks de seizoenen van het leven. Moge je dag stralen van geluk.
 13. Negentig jaar geleden werd een bijzonder persoon geboren, en vandaag vieren we de rijkdom van je leven. Gefeliciteerd, [Naam], op deze uitzonderlijke dag.
 14. Op je negentigste verjaardag willen we je bedanken voor alle liefde, wijsheid en warmte die je met ons hebt gedeeld. Moge je dag gevuld zijn met dezelfde genegenheid.
 15. 90 jaar jong en nog steeds een stralend voorbeeld voor ons allen. Gefeliciteerd, [Naam], met deze prachtige mijlpaal. Moge het volgende hoofdstuk van je leven even bijzonder zijn.
 16. Negentig jaar vol met liefde, avonturen en wijsheid. Wat een prachtig leven! Van harte gefeliciteerd, [Naam], en moge de komende jaren even mooi zijn.
 17. Vandaag vieren we niet alleen je leeftijd, maar ook de onschatbare waarde die je aan ons leven hebt toegevoegd. Gefeliciteerd, [Naam], met je 90e verjaardag!
 18. Op je 90e verjaardag willen we je bedanken voor alle liefde, lachbuien en levenslessen. Je bent werkelijk een zegen voor ons allen. Van harte gefeliciteerd!
 19. 90 jaar en nog steeds een bron van inspiratie voor ons allen. Gefeliciteerd, [Naam], met deze buitengewone mijlpaal. Moge het komende jaar vol zijn met vreugdevolle momenten.
 20. Op deze bijzondere dag willen we je eren voor de prachtige persoon die je bent. Van harte gefeliciteerd met je 90e verjaardag, [Naam]. Moge het een dag vol liefde en geluk zijn.
 21. Negentig jaar geleden begon het verhaal van een geweldig leven. Vandaag vieren we de hoofdstukken van vreugde, liefde en succes. Gefeliciteerd, [Naam], met deze mijlpaal.
 22. 90 jaar jong en nog steeds een stralend licht in ons leven. Van harte gefeliciteerd, [Naam], met je speciale dag. Moge het gevuld zijn met liefde en geluk.
 23. Op deze feestelijke dag wensen we je niet alleen een gelukkige verjaardag, maar ook een jaar vol gezondheid en vreugde. Gefeliciteerd met je 90e verjaardag, [Naam]!
 24. Negentig jaar geleden begon een reis vol avonturen, en vandaag vieren we de prachtige bestemming die je hebt bereikt. Van harte gefeliciteerd, [Naam], met je speciale dag.
 25. Op je 90e verjaardag willen we je bedanken voor alle momenten van vreugde en inspiratie die je met ons hebt gedeeld. Moge deze dag net zo bijzonder zijn als jij bent. Gefeliciteerd!
 26. 90 jaar jong en nog steeds een stralend voorbeeld van liefde en vriendelijkheid. Gefeliciteerd, [Naam], met deze prachtige mijlpaal. Moge het komende jaar gevuld zijn met geluk.
 27. Vandaag vieren we niet alleen je leeftijd, maar ook de onuitwisbare indruk die je hebt achtergelaten in onze harten. Gefeliciteerd, [Naam], met je 90e verjaardag. Moge het een dag vol vreugde zijn.

Meer teksten: