Geslaagd teksten

Zodra de tijd op de basisschool voorbij is, start iemand aan de middelbare school. Daarna is het de hoogste tijd voor de hoge school. Zodra iemand de lange tijd van leren en van hard ploeteren voorbij is, komt de hoogste tijd voor het examen. Vooraf aan het examen moet er veel werk worden verzet om al de stof goed onder de knie te krijgen en vervolgens het examen goed te maken. Dit is niet alleen van toepassing op later, maar ook op het moment zelf is het een ontwikkeling. Als iemand eenmaal geslaagd is voelt het als een echte overwinning en deze overwinning moet natuurlijk gevierd worden. Hieronder vind je enkele geslaagd teksten, voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Geslaagd teksten voor op een kaart – studie – diploma – examen

Het feestje zal er zeker wel komen, maar hoe wens je iemand nu gefeliciteerd met het behalen van een examen? Of hoe laat je iemand weten dat je trots op hem of haar bent bij het slagen voor een examen? Er zijn tal van teksten die je kunt opschrijven op een kaartje die dit laten weten. Creativiteit is hierin heel belangrijk omdat het een persoonlijke winst is voor degene die geslaagd is en dus ook een persoonlijke boodschap op zijn plaats is. Hieronder enkele geslaagd teksten.

Geslaagd teksten
Bron: Greetz

Een persoonlijke wens voor iemand die geslaagd is

Er zijn vaak al kaartjes te koop bij de boekwinkels of zelfs in de supermarkt die al zijn voorzien van passende teksten voor iemand die geslaagd is. Maar probeer het eens persoonlijk te maken. Door een persoonlijke boodschap te verzinnen, is het veel leuker om het kaartje met de tekst te geven en ook voor de ontvanger is het natuurlijk veel leuker om dit kaartje te krijgen. Natuurlijk is niet iedereen een kei in het verzinnen van een goede persoonlijke tekst. Daar komt wat creativiteit bij kijken en af en toe is het ook gewoon nodig dat er een inspiratiebron is.

Om je op weg te helpen, hebben we een aantal teksten op een rij gezet die je kunt gebruiken op de wenskaart of die kunnen dienen als een goede inspiratiebron.

Geslaagd kaart
Bron: Greetz

Teksten voor iemand die geslaagd is

  1. Het is gelukt! Ik wist wel dat je kon! Gefeliciteerd!
  2. Gefeliciteerd met je diploma! Je hebt er goed voor geleerd. Nu kan je feest gaan vieren Even genoeg met al dat studeren!
  3.  Na al dat zwoegen en al dat zweten, mag de hele wereld nu wel weten.
    Dat je bent geslaagd. Dat jij je diploma mag innen, boeken aan de kant, laat het feest maar beginnen!
  4. Gefeliciteerd! Je prestatie vervult me met trots. Ik heb nooit aan je getwijfeld.
  5. Gefeliciteerd! Maar ga niet naast je schoenen lopen hoor… want dan struikel je!
  6. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt geen idee hoe trots we op je zijn.

Meer teksten: