Geslaagd teksten

Zodra de tijd op de basisschool voorbij is, start iemand aan de middelbare school. Daarna is het de hoogste tijd voor de hoge school. Zodra iemand de lange tijd van leren en van hard ploeteren voorbij is, komt de hoogste tijd voor het examen. Vooraf aan het examen moet er veel werk worden verzet om al de stof goed onder de knie te krijgen en vervolgens het examen goed te maken. Dit is niet alleen van toepassing op later, maar ook op het moment zelf is het een ontwikkeling. Als iemand eenmaal geslaagd is voelt het als een echte overwinning en deze overwinning moet natuurlijk gevierd worden. Hieronder vind je enkele geslaagd teksten en cadeaus bij Bol.com om iemand te feliciteren.

Bekijk hier alle geslaagd cadeaus in de cadeauwinkel >>

Ontdek bij Bol.com het grootste aanbod cadeaus voor iemand die geslaagd is. Van prachtige pakketten, games, horloges, maar ook cadeaubonnen. Wil je de vlag uithangen maar heb je geen vlag? Dan kan je deze ook vinden in het assortiment.

Mooie geslaagd cadeaus om te feliciteren

Het behalen van een diploma is een belangrijke mijlpaal in het leven van iemand, en het verdient dan ook een feestelijke viering. Als je op zoek bent naar cadeau-ideeën voor iemand die net is geslaagd, dan zijn er veel opties om uit te kiezen, van praktische cadeaus tot leuke en creatieve geschenken. Hieronder staan enkele cadeau-ideeën voor iemand die geslaagd is.

 1. Een gepersonaliseerde mok – Een mok met de naam en het afstudeerjaar van de persoon is een eenvoudig, maar toch persoonlijk cadeau dat ze dagelijks kunnen gebruiken.
 2. Een fotoboek – Maak een fotoboek met foto’s van de persoon tijdens hun schooljaren en voeg ook enkele foto’s van
  NIBOSI Herenhorloge 42 mm - Zwart
  Bekijk bij Bol.com

  de afstudeerceremonie toe. Dit is een geweldig cadeau om herinneringen op te halen.

 3. Een dagboek – Een dagboek is een geweldig cadeau voor iemand die net is afgestudeerd. Het stelt hen in staat om hun toekomstplannen en doelen op te schrijven en hun gedachten op papier te zetten.
 4. Een horloge – Een stijlvol horloge is een praktisch en stijlvol cadeau dat de persoon kan dragen tijdens hun werk of sollicitatiegesprekken.
 5. Een abonnement op een tijdschrift – Geef de persoon een abonnement op een tijdschrift dat past bij hun interessegebied, of het nu gaat om mode, sport, politiek of reizen.
 6. Een kookboek – Een kookboek is een geweldig cadeau voor iemand die net is afgestudeerd en voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Het geeft hen inspiratie voor maaltijden en stelt hen in staat om nieuwe gerechten te leren bereiden.
 7. Een voucher voor een restaurant – Trakteer de persoon op een etentje in hun favoriete restaurant. Dit is een
  Vlag Geslaagd - Geslaagd versiering - Nederlandse vlag - Afgestudeerd - Graduated - 90 x 150 cm - Polyester - multicolor
  Bekijk bij Bol.com

  geweldig cadeau voor iemand die net is afgestudeerd en misschien niet veel geld heeft om uit eten te gaan.

 8. Een draadloze koptelefoon – Een draadloze koptelefoon is een praktisch cadeau voor iemand die graag naar muziek luistert tijdens het studeren of reizen.
 9. Een gepersonaliseerde sleutelhanger – Een sleutelhanger met de initialen van de persoon of een foto van hun afstudeerceremonie is een eenvoudig, maar toch persoonlijk cadeau.
 10. Een dagje uit – Trakteer de persoon op een dagje uit naar een pretpark, dierentuin of museum. Dit is een geweldig cadeau om te ontspannen na het harde werken tijdens de studie.

Hopelijk hebben deze cadeau-ideeën je wat inspiratie gegeven voor een cadeau voor iemand die net is afgestudeerd. Of je nu kiest voor iets praktisch of creatief, een persoonlijk cadeau laat zien dat je echt om de persoon geeft en hen wilt feliciteren met hun prestatie.

Geslaagd teksten voor op een kaart – studie – diploma – examen

Het feestje zal er zeker wel komen, maar hoe wens je iemand nu gefeliciteerd met het behalen van een examen? Of hoe laat je iemand weten dat je trots op hem of haar bent bij het slagen voor een examen? Er zijn tal van teksten die je kunt opschrijven op een kaartje die dit laten weten. Creativiteit is hierin heel belangrijk omdat het een persoonlijke winst is voor degene die geslaagd is en dus ook een persoonlijke boodschap op zijn plaats is. Hieronder enkele geslaagd teksten.

Geslaagd teksten
Bron: Greetz

Een persoonlijke wens voor iemand die geslaagd is

Er zijn vaak al kaartjes te koop bij de boekwinkels of zelfs in de supermarkt die al zijn voorzien van passende teksten voor iemand die geslaagd is. Maar probeer het eens persoonlijk te maken. Door een persoonlijke boodschap te verzinnen, is het veel leuker om het kaartje met de tekst te geven en ook voor de ontvanger is het natuurlijk veel leuker om dit kaartje te krijgen. Natuurlijk is niet iedereen een kei in het verzinnen van een goede persoonlijke tekst. Daar komt wat creativiteit bij kijken en af en toe is het ook gewoon nodig dat er een inspiratiebron is.

Om je op weg te helpen, hebben we een aantal teksten op een rij gezet die je kunt gebruiken op de wenskaart of die kunnen dienen als een goede inspiratiebron.

Geslaagd kaart
Bron: Greetz

Teksten voor iemand die geslaagd is

 1. Het is gelukt! Ik wist wel dat je kon! Gefeliciteerd!
 2. Gefeliciteerd met je diploma! Je hebt er goed voor geleerd. Nu kan je feest gaan vieren Even genoeg met al dat studeren!
 3.  Na al dat zwoegen en al dat zweten, mag de hele wereld nu wel weten.
  Dat je bent geslaagd. Dat jij je diploma mag innen, boeken aan de kant, laat het feest maar beginnen!
 4. Gefeliciteerd! Je prestatie vervult me met trots. Ik heb nooit aan je getwijfeld.
 5. Gefeliciteerd! Maar ga niet naast je schoenen lopen hoor… want dan struikel je!
 6. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt geen idee hoe trots we op je zijn.

10 grappige teksten bij het halen van de studie

 1. “Geslaagd met vlag en wimpel! Nu op naar een leven vol Netflix en pizza.”
 2. “Ik heb mijn diploma gehaald en mijn kennis is officieel goedgekeurd door Google.”
 3. “Geslaagd: de ultieme cheatcode voor volwassenheid ontgrendeld!”
 4. “Wie heeft er een baan nodig als je een diploma hebt? Ik ga eerst eens even lekker uitslapen.”
 5. “Studeren was zwaar, maar ik ben nu officieel gekwalificeerd om mijn studieboeken als deurstopper te gebruiken.”
 6. “Diploma: de sleutel tot een leven vol goedbedoelde adviezen van familie en vrienden.”
 7. “Geslaagd zijn betekent niet alleen slim zijn, maar ook goed zijn in het ontwijken van ongemakkelijke vragen over je toekomstplannen.”
 8. “Ik heb een diploma en een setje potloden. Ik ben helemaal klaar voor de echte wereld!”
 9. “Geslaagd zijn voelt als een achtbaanrit: eng, opwindend en het maakt je misselijk van de zenuwen.”
 10. “Het duurde even, maar ik heb eindelijk mijn diploma. Kan ik nu eindelijk mijn oude pyjama weggooien?”

10 teksten om te feliciteren bij het behalen van een diploma, bijvoorbeeld een rijbewijs of school / opleiding

 1. “Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt bewezen dat je doorzettingsvermogen, inzet en hard werken hebt. Geniet van dit succes en wees trots op je prestatie!”
 2. “Met trots presenteren we je je welverdiende diploma! Dit is een mijlpaal die je inzet en toewijding beloont. We wensen je veel succes op je verdere reis!”
 3. “Een diploma behalen is als het openen van een nieuwe deur naar mogelijkheden en kansen. Je hebt deze deur met succes geopend, en we kijken vol verwachting uit naar de geweldige dingen die je zult bereiken.”
 4. “Je hebt je diploma behaald, en daarmee ook een sleutel tot succes. Gebruik deze sleutel verstandig en laat je passie en ambitie je leiden naar een betekenisvolle en vervullende toekomst.”
 5. “Met je diploma in de hand ben je klaar om je vleugels uit te slaan en de wereld te veroveren. Onthoud dat succes niet alleen afhangt van wat je hebt geleerd, maar ook van wie je bent als persoon. Blijf altijd trouw aan jezelf en laat je dromen je leiden.”
 6. “Een diploma is niet alleen een bewijs van je academische prestaties, maar ook van je doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Dit is slechts het begin van een spannend avontuur. Gefeliciteerd en veel succes op je reis!”
 7. “Vandaag vieren we niet alleen je diploma, maar ook de vele uren van hard werken, opofferingen en toewijding die je hebt gegeven om hier te komen. Je hebt bewezen dat je de uitdagingen aankunt. Ga nu en verover de wereld!”
 8. “Een diploma is een sleutel die je toegang geeft tot nieuwe mogelijkheden en grotere kansen. Gebruik deze sleutel om de deuren van succes te openen en je dromen waar te maken. Gefeliciteerd met je prestatie!”
 9. “Het behalen van een diploma is een waardevolle investering in jezelf. Het is een bewijs van je kennis, vaardigheden en volharding. Sta trots op jezelf en ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet.”
 10. “Met het behalen van je diploma heb je een belangrijke mijlpaal bereikt. Onthoud dat leren een levenslang proces is en dat dit slechts het begin is van een prachtige reis. Blijf jezelf uitdagen en blijf streven naar groei en succes.”

Meer geslaagd en felicitatie teksten

Van harte gefeliciteerd met deze fantastische mijlpaal! Jouw harde werk, toewijding en doorzettingsvermogen hebben zich vertaald in succes. Geslaagd zijn is geen toeval, maar het resultaat van jouw vastberadenheid en inzet. Je hebt bewezen dat met moed en toewijding, elk doel haalbaar is. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!

Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke prestatie. Je hebt laten zien dat je niet alleen intelligent en getalenteerd bent, maar ook dat je bereid bent om de nodige inspanningen te leveren om je doelen te bereiken. We zijn trots op je en kijken uit naar al het geweldige dat nog voor je ligt. Dit is slechts het begin van een reis vol succes en voldoening.

Wat een geweldige prestatie! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor de volgende fase van je leven. Jouw vastberadenheid en vasthoudendheid hebben je gebracht waar je nu bent, en we zijn ervan overtuigd dat je net zo succesvol zult zijn in alles wat je in de toekomst onderneemt. Gefeliciteerd en veel succes in je verdere avonturen!

Een dikke proficiat met het behalen van dit prachtige resultaat! Jouw doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en het is geweldig om te zien hoe al je inspanningen beloond worden. Dit is het bewijs dat hard werken en toewijding vruchten afwerpen. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!

Gefeliciteerd met je diploma! Dit is niet alleen een teken van academisch succes, maar ook van je vastberadenheid om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen. Je hebt laten zien dat je in staat bent om door te zetten, zelfs als het moeilijk wordt. Dit zijn vaardigheden die je ver zullen brengen in het leven. Blijf altijd geloven in jezelf en in je capaciteiten.

Je hebt niet alleen een diploma behaald, maar ook een schat aan ervaring en kennis vergaard. Elk vak, elke uitdaging heeft je gevormd en je sterker gemaakt. Nu sta je aan het begin van een nieuw hoofdstuk, klaar om de wereld te veroveren. Gefeliciteerd en veel succes op je verdere reis!

Wat een geweldig moment om te vieren! Je hebt met succes de academische race voltooid en bewezen dat je in staat bent om je doelen te bereiken. We zijn trots op je niet alleen voor je prestaties, maar ook voor de persoon die je bent geworden tijdens dit proces. Blijf groeien, leren en stralen!

Gefeliciteerd met het afronden van dit belangrijke hoofdstuk in je leven. Het is niet alleen een prestatie op papier, maar ook een bewijs van je vasthoudendheid en veerkracht. Terwijl je de deuren van de school sluit, open je de deuren naar een wereld vol mogelijkheden. Geniet van elk moment en koester de herinneringen die je hebt opgedaan.

Je hebt niet alleen je studie voltooid, maar ook een schat aan herinneringen en vriendschappen verzameld. Deze tijd heeft je niet alleen academisch gevormd, maar ook als mens laten groeien. Gefeliciteerd met het bereiken van dit belangrijke keerpunt. Moge de toekomst helder en veelbelovend voor je zijn!

Gefeliciteerd met het behalen van dit prachtige diploma. Je hebt laten zien dat je vastbesloten bent om te slagen en dat je bereid bent om hard te werken voor je doelen. We weten dat je klaar bent voor wat de toekomst in petto heeft. Blijf dromen, blijf streven naar het beste en blijf geloven in jezelf.

Het is niet alleen een diploma, maar een sleutel tot nieuwe mogelijkheden en avonturen. Je hebt het recht om trots te zijn op jezelf en je prestaties. Moge deze prestatie slechts het begin zijn van een reeks successen en vervulling in je leven. Gefeliciteerd en veel succes op je volgende reis!

In dit moment van vreugde en prestatie, willen we je laten weten hoe trots we zijn op alles wat je hebt bereikt. Je hebt niet alleen kennis vergaard, maar ook karakter opgebouwd. Je toewijding en inzet zijn bewonderenswaardig. Gefeliciteerd en moge deze mijlpaal het begin zijn van nog vele andere successen in je leven.

Gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal! Je hebt bewezen dat je in staat bent om te excelleren en door te zetten, zelfs in de moeilijkste tijden. Jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig en verdient alle lof. We kijken uit naar de geweldige dingen die je nog zult bereiken. Proficiat en geniet van dit moment!

Deze dag markeert niet alleen het einde van een academisch hoofdstuk, maar ook het begin van een nieuw en opwindend hoofdstuk in je leven. Gefeliciteerd met het succesvol afronden van je studie! Jouw harde werk, toewijding en toewijding hebben je gebracht waar je nu bent. Blijf streven naar grootsheid en wees altijd trouw aan je dromen.

Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je hebt niet alleen kennis opgedaan, maar ook vrienden voor het leven gemaakt en onvergetelijke ervaringen beleefd. Deze tijd aan de universiteit is waardevol, en je hebt het op een prachtige manier afgesloten. Wees trots op jezelf en kijk met opwinding uit naar wat de toekomst te bieden heeft.

Dit diploma is niet alleen een erkenning van je academische prestaties, maar ook van je vastberadenheid en volharding. Je hebt laten zien dat je in staat bent om obstakels te overwinnen en uitdagingen met gratie aan te gaan. Gefeliciteerd met deze indrukwekkende prestatie. Moge je toekomst gevuld zijn met nog meer succes en voldoening.

Meer teksten: