21 jaar verjaardag

5 Boodschappen om je 21ste verjaardag te vieren! Voor veel tieners is 18 jaar worden niet genoeg; in veel landen over de hele wereld wordt men immers pas geacht meerderjarig te zijn vanaf de leeftijd van 21 jaar. Deze leeftijd staat ook symbool voor de overgang van adolescentie naar volwassenheid en daarom is het zo belangrijk deze bijzondere leeftijd te vieren en te gedenken. Hieronder enkele 21 jaar verjaardag teksten.

21 jaar verjaardag teksten om te feliciteren

  • Heb de moed om jezelf te ontdekken en te herontdekken in het komende jaar. Dit is het moment waarop je eindelijk jezelf vindt. De adolescentie verwart ons met haar intensiteit, maar naarmate zij voorbijgaat en de 21-jarige leeftijd aanbreekt, gaat de verwarring voorbij en blijft alleen de lering over.

Zo wordt er ruimte gemaakt voor het nieuwe, voor de mogelijkheid om jezelf opnieuw uit te vinden en te herontdekken, omdat je voor het eerst bepaalde verantwoordelijkheden en verrassingen zult ervaren en je eigen keuzes zult kunnen maken. De 21 jaar zullen je veel leren, wees daar maar zeker van!

  • Vandaag begint een nieuwe fase: de prachtige leeftijd van 21! Dit moment, waarop de verwarringen van de adolescentie zijn weggeëbd en hun leerstof hebben achtergelaten, is een tijd van wedergeboorte en nieuwe energie.

Onzekerheid maakt plaats voor de wil om te leven en deze fase brengt natuurlijk eigen ervaringen en uitdagingen met zich mee om te leven en je horizon te verbreden. Moge dit een jaar zijn vol goede momenten, mogelijkheden tot zelfontdekking en veel winst! Gelukkige Verjaardag!

21 jaar
Bron: Greetz
  • Probeer dit jaar naar je hart te luisteren, zoek de stem die van binnenuit komt en je de weg wijst. Stel je hart en je geest open voor het nieuwe en voor wat anders is, voor wat je nog niet hebt gezien. Ervaar vrijheid met een bewustzijn dat deze fase je brengt.

Ervaar de nieuwe verantwoordelijkheden die het volwassen leven je biedt en die je in staat stellen nog meer van je kracht te ontdekken. Maak gebruik van je 21 jaar om veel over de wereld en over jezelf te leren! Gelukkige verjaardag, gelukkig leren en gelukkige herontdekking van jezelf!

  • Deze tijd van het leven is zo verfrissend, het is het begin van een nieuwe levenscyclus. Je voelt je vol energie en de wil om de wereld te veranderen.

Je voelt een frisheid en motivatie om de volwassenheid te ontdekken en je begint een nieuw verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen, want verantwoordelijkheid is in deze fase ook groter.

Het is zo’n rijke, expansieve fase! Geniet veel van je 21 jaar! Leef, experimenteer, maak fouten, corrigeer jezelf, breid uit en volg je hart! Happy 21!

21 jaar verjaardag
Bron: Greetz
  • Eenentwintig is hier! Gefeliciteerd! Dat brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee, nieuwe uitdagingen en nieuwe keuzes die gemaakt moeten worden. Daarmee komt ook de mogelijkheid om te kiezen wat in je leven zal blijven en wat vergeven en weggegooid moet worden.

Het brengt ook vrijheid, verantwoordelijkheid, geweten en volwassenheid met zich mee. Het is een zeer rijke fase! Geniet er elke minuut van! Leef zonder angst, daag jezelf uit om je open te stellen voor wat anders is en leer van elk van je beslissingen!

Meer teksten: