21 jaar verjaardag

Voor veel tieners is 18 jaar worden niet genoeg; in veel landen over de hele wereld wordt men immers pas geacht meerderjarig te zijn vanaf de leeftijd van 21 jaar. Deze leeftijd staat ook symbool voor de overgang van adolescentie naar volwassenheid en daarom is het zo belangrijk deze bijzondere leeftijd te vieren en te gedenken. Hieronder enkele 21 jaar verjaardag teksten en de cadeaus bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus voor een 21e verjaardag >>

Bekijk bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een 21 jarige, van koptelefoons, smartwatches, Rituals, draadloze speaker, en nog veel meer.

Cadeautips voor een 21 jarige

Het vinden van het perfecte cadeau voor een 21-jarige kan lastig zijn, maar er zijn talloze mogelijkheden om uit te kiezen. Hier zijn enkele leuke cadeau-ideeën voor iemand van 21 jaar oud.

 1. Elektronica

Elektronica zijn altijd een populair cadeau, vooral onder jongeren. Overweeg een smartwatch, draadloze oortjes, een Bluetooth-luidspreker, een action camera of een drone. Deze cadeaus zijn niet alleen nuttig, maar ook leuk om te gebruiken.

 1. Cadeaubonnen
bol.com cadeaubon
Bekijk bij Bol.com

Als je niet zeker weet wat je moet kopen, dan is een cadeaubon een veilige keuze. Overweeg een cadeaubon voor een kledingwinkel, een restaurant, een concert of een sportevenement. Zo kan de ontvanger zelf kiezen waar hij of zij het cadeau aan uitgeeft.

 1. Sport- en vrijetijdsartikelen

Als de ontvanger van het cadeau graag sport of actief bezig is, dan zijn er tal van cadeau-ideeën om uit te kiezen. Denk aan sportkleding, sportschoenen, een yogamat, een fitness tracker of een sporttas.

 1. Boeken

Voor de boekenwurm zijn boeken altijd een geweldig cadeau. Overweeg een boek over een onderwerp waar de ontvanger in geïnteresseerd is, of een boek van zijn of haar favoriete auteur. Als alternatief kun je ook een abonnement op een boekenclub cadeau doen.

 1. Muziekinstrumenten

Als de ontvanger van het cadeau geïnteresseerd is in muziek, overweeg dan om een muziekinstrument cadeau te doen. Of het nu gaat om een gitaar, een keyboard, een drumstel of een saxofoon, er is altijd wel een instrument dat past bij de interesse van de ontvanger.

 1. Beauty- en verzorgingsproducten
Hugo Boss Ma Vie 75 ml - Eau de parfum - for Women
Bekijk bij Bol.com

Voor degenen die graag aandacht besteden aan hun uiterlijk en persoonlijke verzorging zijn beauty- en verzorgingsproducten een goed cadeau-idee. Denk aan een luxe parfum, een skincare-set, een make-upset of een haarstylingtool.

 1. Ervaringen

Een cadeau hoeft niet per se een fysiek object te zijn. Overweeg in plaats daarvan om een ervaring cadeau te doen, zoals een concertkaartje, een kookles, een dagje uit of een reis. Zo kan de ontvanger van het cadeau een mooie herinnering creëren die voor altijd zal blijven.

Met deze cadeau-ideeën kun je de 21-jarige ontvanger van het cadeau zeker verrassen en blij maken. Denk goed na over zijn of haar interesses en kies een cadeau dat daarbij past. Met een beetje creativiteit en moeite kun je zeker een cadeau vinden dat perfect bij de ontvanger past. Hieronder kan je enkele mooie teksten vinden ter inspiratie.

21 jaar verjaardag teksten om te feliciteren

 • Heb de moed om jezelf te ontdekken en te herontdekken in het komende jaar. Dit is het moment waarop je eindelijk jezelf vindt. De adolescentie verwart ons met haar intensiteit, maar naarmate zij voorbijgaat en de 21-jarige leeftijd aanbreekt, gaat de verwarring voorbij en blijft alleen de lering over.

Zo wordt er ruimte gemaakt voor het nieuwe, voor de mogelijkheid om jezelf opnieuw uit te vinden en te herontdekken, omdat je voor het eerst bepaalde verantwoordelijkheden en verrassingen zult ervaren en je eigen keuzes zult kunnen maken. De 21 jaar zullen je veel leren, wees daar maar zeker van!

 • Vandaag begint een nieuwe fase: de prachtige leeftijd van 21! Dit moment, waarop de verwarringen van de adolescentie zijn weggeëbd en hun leerstof hebben achtergelaten, is een tijd van wedergeboorte en nieuwe energie.

Onzekerheid maakt plaats voor de wil om te leven en deze fase brengt natuurlijk eigen ervaringen en uitdagingen met zich mee om te leven en je horizon te verbreden. Moge dit een jaar zijn vol goede momenten, mogelijkheden tot zelfontdekking en veel winst! Gelukkige Verjaardag!

21 jaar
Bron: Greetz
 • Probeer dit jaar naar je hart te luisteren, zoek de stem die van binnenuit komt en je de weg wijst. Stel je hart en je geest open voor het nieuwe en voor wat anders is, voor wat je nog niet hebt gezien. Ervaar vrijheid met een bewustzijn dat deze fase je brengt.

Ervaar de nieuwe verantwoordelijkheden die het volwassen leven je biedt en die je in staat stellen nog meer van je kracht te ontdekken. Maak gebruik van je 21 jaar om veel over de wereld en over jezelf te leren! Gelukkige verjaardag, gelukkig leren en gelukkige herontdekking van jezelf!

 • Deze tijd van het leven is zo verfrissend, het is het begin van een nieuwe levenscyclus. Je voelt je vol energie en de wil om de wereld te veranderen.

Je voelt een frisheid en motivatie om de volwassenheid te ontdekken en je begint een nieuw verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen, want verantwoordelijkheid is in deze fase ook groter.

Het is zo’n rijke, expansieve fase! Geniet veel van je 21 jaar! Leef, experimenteer, maak fouten, corrigeer jezelf, breid uit en volg je hart! Happy 21!

21 jaar verjaardag
Bron: Greetz
 • Eenentwintig is hier! Gefeliciteerd! Dat brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee, nieuwe uitdagingen en nieuwe keuzes die gemaakt moeten worden. Daarmee komt ook de mogelijkheid om te kiezen wat in je leven zal blijven en wat vergeven en weggegooid moet worden.

Het brengt ook vrijheid, verantwoordelijkheid, geweten en volwassenheid met zich mee. Het is een zeer rijke fase! Geniet er elke minuut van! Leef zonder angst, daag jezelf uit om je open te stellen voor wat anders is en leer van elk van je beslissingen!

10 verjaardagsgedichten voor een 21 jarige man

 1. Twintig jaar jong, vol energie en kracht, Nu begint de tijd waarin je echt volwassen wordt, Wees trots op jezelf, vier dit speciale jaar, Gelukkige 21ste verjaardag, een nieuwe mijlpaal is daar!
 2. Op deze dag van vreugde en feest, Word je 21, een volwassen geest, Geniet van het leven, vier met plezier, Een geweldige verjaardag, dat wens ik jou hier!
 3. Een mijlpaal bereikt, 21 jaar oud, Vol dromen en doelen waar je op bouwt, Moge dit nieuwe hoofdstuk je succes brengen, Gelukkige verjaardag, laat het avontuur beginnen!
 4. Twintig plus één, een magisch getal, Je bent jong en vrij, voel je overal, Laat de wereld zien wat je kunt bereiken, Gelukkige 21ste verjaardag, laat je dromen verrijken!
 5. Een man van 21, vol potentie en moed, Je staat aan het begin van iets groots en goed, Laat je hart je gids zijn, volg je passie, Gelukkige verjaardag, vier met veel gratie!
 6. Op deze speciale dag staan we stil, Bij jou, een jonge man met een sterke wil, 21 jaar geworden, volwassenheid in zicht, Gelukkige verjaardag, maak het leven licht!
 7. 21 kaarsjes op de taart vandaag, Een nieuw hoofdstuk begint, zonder vertraging, Vier deze mijlpaal, geniet met volle teugen, Gelukkige 21ste verjaardag, laat de vreugde je verheugen!
 8. Een nieuw decennium begint voor jou, 21 jaar oud en dromen diep en blauw, Ga vooruit met vastberadenheid en kracht, Gelukkige verjaardag, vier deze prachtige leeftijd!
 9. Op je 21ste verjaardag klinkt een toost, Voor de man die volwassenheid heeft geboost, Geniet van het leven, maak er iets moois van, Gelukkige verjaardag, vier zoals je kunt en wilt!
 10. 21 jaar jong, een mijlpaal in zicht, Een avontuur begint, met moed en inzicht, Moge deze verjaardag het begin zijn van iets groots, Gelukkige 21ste verjaardag, geniet van alle toekomstige loten!

Verjaardagsgedichten voor een 21 jarige vrouw

 1. Vandaag ben je 21, zo jong en zo puur, Een prachtige vrouw, vol avontuur. Op deze speciale dag, wens ik je veel geluk, Moge al je dromen uitkomen, keer op keer terug.
 2. Twintig plus één, een nieuwe mijlpaal, Een prachtige vrouw, sterk en vitaal. Gelukkige 21ste verjaardag, mijn lieve vriendin, Geniet van elk moment, laat het feest maar beginnen!
 3. 21 kaarsjes op je verjaardagstaart, Een dag vol vreugde en plezier, dat is wel de moeite waard. Je bent volwassen geworden, een wereld voor je open, Ik wens je succes en geluk, in alles wat je zult hopen.
 4. Op je 21ste verjaardag, zo vol levenslust, Een tijd om te dromen en te streven naar je doelen, volg je lust. Je bent een inspiratie voor velen om je heen, Blijf stralen en schitteren, laat jezelf nooit alleen.
 5. Twintig plus één, een nieuwe fase begint, Je bent jong en mooi, zo ongelooflijk bemind. Op deze bijzondere dag, sta ik stil bij jou, Ik wens je vreugde, liefde en geluk in alles wat je doet.
 6. 21 jaar geleden werd je geboren, En sindsdien heb je harten veroverd, uitverkoren. Een prachtige vrouw, zo vol met levensvreugd, Ik wens je een geweldige verjaardag, vol kleur en deugd.
 7. Vandaag word je 21, een magische mijlpaal, Een tijd van ontdekkingen, een nieuw verhaal. Geniet van de vrijheid en het avontuur dat je vindt, Gelukkige verjaardag, ik wens je het mooiste kind.
 8. Op je 21ste verjaardag, sta ik even stil, Bij de prachtige vrouw die je bent, met een hart zo mild. Ik wens je een leven vol vreugde en succes, Blijf groeien en bloeien, wees altijd een succes.
 9. Op deze speciale dag, word je 21 jaar oud, Een vrouw vol potentieel, moedig en stout. Ik wens je een verjaardag gevuld met gelach, En een toekomst vol liefde, gezondheid en rijkdom, dag na dag.
 10. Twintig plus één, een nieuw hoofdstuk begint, Je bent een prachtige vrouw, van binnen en van buiten. Op je 21ste verjaardag, wens ik je vreugde en plezier, Maak herinneringen die voor altijd zullen blijven, hier.

Verjaardagswensen voor een 21 jarige man of vrouw

 1. Van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag! Op deze bijzondere mijlpaal wens ik je een dag vol vreugde, avontuur en onvergetelijke momenten toe.
 2. Op je 21e verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een jaar vol succes, liefde en nieuwe ontdekkingen. Moge dit het begin zijn van een prachtig hoofdstuk in jouw leven.
 3. Proficiat! Je bent nu officieel volwassen en klaar om de wereld te veroveren. Op deze speciale dag wens ik je alle geluk, gezondheid en voorspoed toe die het leven te bieden heeft.
 4. Twintig is verleden tijd, en nu begint het echte avontuur! Van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag. Moge dit jaar vol verrassingen en bijzondere momenten zijn.
 5. Op je 21e verjaardag wil ik je herinneren aan de prachtige reis die voor je ligt. Laat je dromen groot zijn, je ambities hoog en je glimlach stralend. Geniet van elk moment!
 6. Een nieuwe fase van je leven begint vandaag. Twintig was geweldig, maar 21 zal absoluut fantastisch zijn. Laat deze verjaardag het begin zijn van een onvergetelijke reis.
 7. Gefeliciteerd met je 21e verjaardag! Nu je de sleutels van volwassenheid hebt gekregen, hoop ik dat je elk moment ten volle benut en geniet van de vrijheid die het leven te bieden heeft.
 8. Vandaag is de dag dat je de wereld laat zien wat je waard bent. Je bent niet langer een tiener, maar een jonge volwassene met onbegrensde mogelijkheden. Van harte gefeliciteerd!
 9. Op je 21e verjaardag wil ik je eraan herinneren hoe speciaal je bent en hoeveel je hebt bereikt. Moge deze dag gevuld zijn met liefde, lachen en onvergetelijke herinneringen.
 10. Je bent 21 geworden, en de wereld ligt aan je voeten. Ik wens je de moed om je dromen na te jagen, de kracht om obstakels te overwinnen en de vreugde van het ontdekken van nieuwe horizonten.
 11. Een toost op 21 jaar fantastisch leven! Moge deze verjaardag gevuld zijn met gelach, liefde en geweldige momenten die je voor altijd zult koesteren. Geniet van elke seconde!
 12. Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal van 21 jaar! Moge dit nieuwe hoofdstuk van je leven gevuld zijn met opwinding, groei en onbegrensde mogelijkheden.
 13. Op je 21e verjaardag wens ik je de kracht om je doelen te bereiken, de wijsheid om goede beslissingen te nemen en de vreugde van het omringd zijn door geliefden. Geniet van deze bijzondere dag!
 14. Twintig was geweldig, maar 21 zal legendarisch zijn! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Moge deze dag het begin zijn van een jaar vol avontuur, liefde en succes.
 15. Proficiat, je bent nu 21! Moge deze verjaardag het begin zijn van een periode vol prachtige herinneringen, geweldige kansen en ongekend geluk.
 16. Op je 21e verjaardag wens ik je niet alleen vreugde en geluk, maar ook de moed om je hart te volgen en je dromen na te jagen. Laat niets je tegenhouden op je weg naar succes.
 17. Van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag! Moge dit nieuwe jaar van je leven gevuld zijn met liefde, avontuur en alle mooie dingen die je verdient.
 18. Twintig is achter de rug, maar 21 is het begin van iets buitengewoons. Ik hoop dat deze verjaardag het startpunt is van een onvergetelijk avontuur vol liefde en succes.
 19. Op je 21e verjaardag wens ik je niet alleen een dag vol festiviteiten, maar ook een jaar vol groei, prestaties en bovenal, liefde en geluk.
 20. Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal! Op je 21e verjaardag wens ik je een wereld vol kansen, een hart vol liefde en een leven vol vreugde toe.
 21. Je bent 21 en straalt als nooit tevoren! Moge deze speciale dag het begin zijn van een periode vol geluk, gezondheid en succes. Van harte gefeliciteerd!
 22. Twintig mag dan voorbij zijn, maar de beste jaren liggen nog voor je. Op je 21e verjaardag wens ik je een toekomst vol prachtige ervaringen, liefde en vervulling.
 23. Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal! Je bent officieel een volwassene, klaar om de wereld te verkennen en je eigen pad te volgen. Moge deze dag het begin zijn van iets geweldigs.
 24. Op je 21e verjaardag wens ik je niet alleen geluk en vreugde, maar ook de kracht om hindernissen te overwinnen en de wijsheid om elke uitdaging het hoofd te bieden. Je bent klaar voor al het moois dat komt.
 25. Proficiat met je 21e verjaardag! Moge dit nieuwe jaar van je leven gevuld zijn met succes, liefde en al het goede dat het leven te bieden heeft. Je verdient niets minder dan het allerbeste!
 26. Twintig was een fantastische reis, maar 21 belooft nog meer opwinding en avontuur. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Moge elk moment van het komende jaar speciaal zijn.
 27. Op je 21e verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een jaar vol verrassingen, prestaties en onvergetelijke momenten. Je bent jong, vol energie en klaar om de wereld te veroveren!

Meer teksten: