Huwelijkswensen

De dag waarop twee mensen hun jawoord geven is voor iedereen de mooiste dag in het leven. Twee mensen die de verbintenis aangaan, elkaar trouw beloven en samen een toekomst gaan opbouwen als man en vrouw, man en man of vrouw en vrouw. Zoveel redenen om te feesten en om de huwelijkswensen van geluk en liefde rijkelijk te bezingen op een mooie toepasselijke kaart. Maar wat schrijf je als je inspiratie zoek is. Wat pen je neer als je niet goed uit je woorden komt en toch een originele huwelijkswens wilt overhandigen. In dat geval ga je op zoek naar een originele tekst, zoals onderaan dit artikel. Ook kan je enkele mooie cadeaus vinden om het bruidspaar te feliciteren bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus in de cadeauwinkel >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor o.a. een huwelijk. Prachtige pakketten, sieraden, tegeltjes met spreuken en nog veel meer.

7 cadeautips voor een huwelijk/bruiloft

Een huwelijk is een bijzondere gelegenheid en daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij. Het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn, maar maak je geen zorgen, wij hebben een aantal leuke cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet!

 1. Een gepersonaliseerd cadeau. Een cadeau met een persoonlijke touch maakt altijd indruk. Denk bijvoorbeeld aan
  Huwelijk Cadeau - Trouwen - Bruiloft Cadeau - Trouw - Trouwen Cadeaus - Mr Mrs - Wedding Gift Box - 2 Mokken + 2 Lepels
  Bekijk bij Bol.com

  een gepersonaliseerd fotoboek met foto’s van het bruidspaar of een gepersonaliseerd cadeau met hun namen en trouwdatum erop. Er zijn veel websites waar je gepersonaliseerde cadeaus kunt laten maken, zoals bijvoorbeeld YourSurprise.nl.

 2. Een weekendje weg. Een weekendje weg is een fantastisch cadeau voor het bruidspaar. Je kunt ze bijvoorbeeld een romantisch weekendje naar Parijs cadeau doen, of een avontuurlijk weekendje in de Ardennen. Er zijn veel verschillende opties, afhankelijk van de interesses van het bruidspaar.
 3. Een goede fles wijn. Een goede fles wijn is altijd een geslaagd cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een mooie fles wijn geven die het bruidspaar tijdens hun huwelijksreis kan openen. Een andere optie is om een speciale fles wijn cadeau te doen die het bruidspaar pas over een aantal jaar mag openen, bijvoorbeeld op hun vijfjarig huwelijksjubileum.
 4. Kunstwerk. Als het bruidspaar van kunst houdt, is het geven van een kunstwerk een geweldig cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooi schilderij of een bijzonder beeld. Er zijn veel kunstenaars die speciale opdrachten aannemen, waardoor je het kunstwerk helemaal kunt afstemmen op de smaak van het bruidspaar.
 5. Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart 50,-
  Bekijk bij Bol.com

  Een wellnessdag. Een dagje ontspannen in een wellnesscentrum is een heerlijk cadeau. Je kunt het bruidspaar bijvoorbeeld een massage, een gezichtsbehandeling en een manicure/pedicure cadeau doen. Het is een perfecte manier voor het bruidspaar om te ontspannen na de hectische voorbereidingen van hun huwelijk.

 6. Een kookcursus. Als het bruidspaar van koken houdt, is een kookcursus een fantastisch cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een cursus cadeau doen waarbij het bruidspaar leert om een speciaal gerecht te bereiden. Het is niet alleen een leuke ervaring, maar het bruidspaar kan deze nieuwe vaardigheid ook nog eens gebruiken om samen heerlijke maaltijden te bereiden.
 7. Een gegraveerd bestekset. Een gegraveerd bestekset is een tijdloos en elegant cadeau. Het bruidspaar kan het bestek gebruiken tijdens speciale gelegenheden en het is een mooie herinnering aan hun huwelijk. Er zijn veel verschillende soorten besteksets beschikbaar, waardoor je het cadeau helemaal kunt afstemmen op de smaak van het bruidspaar

Huwelijkswensen om te feliciteren

We wisten het al langer, jullie horen bij elkaar. Laat het bootje rustig varen over water van geluk, want zo gaat de liefde tussen jullie nooit meer stuk. Hijs de zeilen en pak het roer stevig vast, ik hang alvast een geluksvlag voor jullie in de mast!

Twee mensen met een hart van goud hebben elkaar gevonden. Vandaag lacht een nieuwe toekomst jullie beiden toe. Geniet van elkaar en van de mogelijkheden die op dit nieuwe pad komen. Van harte gefeliciteerd!

Laat het feesten beginnen, want jullie zijn een paar! Met toeters en met bellen en veel liefde voor elkaar. Hang uit die vlaggen, laat ze wapperen in de wind, zodat iedereen weet dat jullie leven samen nu begint.

Recept voor een goed huwelijk: Twee onsjes geluk, tien lepels liefde, een snuifje begrip en tonnen respect voor elkaar. Goed kneden en rijkelijk van genieten! Hartelijke felicitaties aan het nieuwe paar.

Samen is alles mooier, zelfs de vaat doen wordt een pak aangenamer met twee. Dat jullie nog lang samen mogen genieten van alles wat het huwelijksleven brengt.

Huwelijkswensen
Bron: Greetz

Meer huwelijk teksten

Zij zag jou en jij zag haar en na een aantal jaartjes rommelen worden jullie vandaag een paar. Laat de kurken knallen en gooi de glazen vol en na wat uurtjes feesten, lekker samen onder de wol.

Een huwelijk wordt niet verbonden tussen twee mensen maar tussen twee harten die hetzelfde ritme slaan. Welgemeende felicitaties voor de bruid en bruidegom!

Een mooie tijd wacht jullie nu je samen in de echt bent verbonden. Groei samen oud, lach, leef en hou elkaar goed vast. Wat in de echt verbonden werd is stevig omdat het zo goed past.

Een huwelijk is meer dan twee mensen die met elkaar verbonden worden. Het zijn twee zielen die naar deze wereld kwamen om elkaar te vinden. Een band die niet meer te verbreken is en sterker is dan staal, wij wensen jullie veel geluk bij het begin van dit verhaal.

10 Engelse huwelijkswensen

 1. Congratulations on your wedding day! May your love be a constant source of joy and inspiration.
 2. Wishing you a lifetime of happiness and bliss as you embark on this beautiful journey of marriage.
 3. May your marriage be filled with love, laughter, and endless adventures together. Congratulations and best wishes!
 4. Here’s to a lifetime of love and happiness for the newlyweds. May your marriage be filled with cherished moments and beautiful memories.
 5. As you exchange vows and begin this new chapter, may your love grow stronger every day. Congratulations and best wishes for a wonderful married life.
 6. May your marriage be a reflection of the love and commitment you share. Wishing you a lifetime of togetherness and happiness.
 7. Sending warmest wishes on your wedding day. May the bond between you two deepen with each passing year.
 8. May your marriage be blessed with understanding, trust, and unwavering love. Congratulations and best wishes for a lifetime of happiness.
 9. Here’s to a lifetime of love, laughter, and endless support. Congratulations on finding your perfect match.
 10. May your wedding day be the beginning of a lifelong adventure filled with love and happiness. Congratulations and best wishes for a beautiful future together.

10 huwelijk teksten voor een collega

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde en geluk blijven groeien met elke dag die voorbijgaat.
 2. Ik wens jullie een leven vol harmonie, begrip en ondersteuning toe. Moge jullie huwelijk altijd gevuld zijn met vreugde en liefde.
 3. Moge jullie huwelijk gevuld zijn met mooie herinneringen, avonturen en liefdevolle momenten. Geniet van elke stap van jullie gezamenlijke reis.
 4. Ik hoop dat jullie altijd elkaars beste vrienden blijven en elkaar door dik en dun steunen. Moge jullie huwelijk een bron van kracht en vreugde zijn.
 5. Moge jullie liefde altijd zo sprankelend en levendig blijven als op jullie trouwdag. Ik wens jullie een leven vol liefde, geluk en gezondheid toe.
 6. Laten jullie huwelijksgeloften zich vertalen naar een leven vol liefde, respect en begrip. Moge jullie elke uitdaging samen overwinnen en sterker worden als koppel.
 7. Ik hoop dat jullie huwelijk gevuld is met momenten van tederheid, warmte en genegenheid. Moge jullie elke dag samen een nieuw hoofdstuk van liefde schrijven.
 8. Moge jullie huwelijk jullie inspireren om elkaar te blijven verrassen, te groeien en te dromen. Ik wens jullie een leven vol liefdevolle verbinding en harmonie toe.
 9. Ik wens jullie een huwelijk dat straalt met lachen, liefde en geluk. Moge jullie elkaar altijd blijven steunen en koesteren.
 10. Laten jullie huwelijk een symbool zijn van onvoorwaardelijke liefde, respect en vertrouwen. Moge jullie samen een prachtige toekomst tegemoet gaan, gevuld met liefde en voorspoed.

Meer teksten: