Huwelijkswensen

De dag waarop twee mensen hun jawoord geven is voor iedereen de mooiste dag in het leven. Twee mensen die de verbintenis aangaan, elkaar trouw beloven en samen een toekomst gaan opbouwen als man en vrouw, man en man of vrouw en vrouw. Zoveel redenen om te feesten en om de huwelijkswensen van geluk en liefde rijkelijk te bezingen op een mooie toepasselijke kaart. Maar wat schrijf je als je inspiratie zoek is. Wat pen je neer als je niet goed uit je woorden komt en toch een originele huwelijkswens wilt overhandigen. In dat geval ga je op zoek naar een originele tekst, zoals onderaan dit artikel. Bekijk hieronder enkele mooie huwelijkswensen.

Huwelijkswensen om te feliciteren

We wisten het al langer, jullie horen bij elkaar. Laat het bootje rustig varen over water van geluk, want zo gaat de liefde tussen jullie nooit meer stuk. Hijs de zeilen en pak het roer stevig vast, ik hang alvast een geluksvlag voor jullie in de mast!

Twee mensen met een hart van goud hebben elkaar gevonden. Vandaag lacht een nieuwe toekomst jullie beiden toe. Geniet van elkaar en van de mogelijkheden die op dit nieuwe pad komen. Van harte gefeliciteerd!

Laat het feesten beginnen, want jullie zijn een paar! Met toeters en met bellen en veel liefde voor elkaar. Hang uit die vlaggen, laat ze wapperen in de wind, zodat iedereen weet dat jullie leven samen nu begint.

Recept voor een goed huwelijk: Twee onsjes geluk, tien lepels liefde, een snuifje begrip en tonnen respect voor elkaar. Goed kneden en rijkelijk van genieten! Hartelijke felicitaties aan het nieuwe paar.

Samen is alles mooier, zelfs de vaat doen wordt een pak aangenamer met twee. Dat jullie nog lang samen mogen genieten van alles wat het huwelijksleven brengt.

Huwelijkswensen
Bron: Greetz

Meer huwelijk teksten

Zij zag jou en jij zag haar en na een aantal jaartjes rommelen worden jullie vandaag een paar. Laat de kurken knallen en gooi de glazen vol en na wat uurtjes feesten, lekker samen onder de wol.

Een huwelijk wordt niet verbonden tussen twee mensen maar tussen twee harten die hetzelfde ritme slaan. Welgemeende felicitaties voor de bruid en bruidegom!

Een mooie tijd wacht jullie nu je samen in de echt bent verbonden. Groei samen oud, lach, leef en hou elkaar goed vast. Wat in de echt verbonden werd is stevig omdat het zo goed past.

Een huwelijk is meer dan twee mensen die met elkaar verbonden worden. Het zijn twee zielen die naar deze wereld kwamen om elkaar te vinden. Een band die niet meer te verbreken is en sterker is dan staal, wij wensen jullie veel geluk bij het begin van dit verhaal.

Meer teksten: