Moederdag teksten

Moederdag is een heel bijzondere dag om die speciale persoon te eren. Een stevige knuffel, een traktatie, en een mooi eerbetoon. Maar vaak weten we niet hoe we al die liefde die we voor hen hebben goed kunnen uitdrukken en hebben we wat hulp nodig om de kaart wat uitgebreider te maken, met een mooie boodschap voor Moederdag. Bekijk hieronder enkele Moederdag teksten.

Moederdag teksten voor op een kaartje

Beknibbel dus niet op de mooie woorden en doe zeker je voordeel met enkele van onze suggesties die je moeder heel gelukkig zullen maken!

Mama, jij bent de eerste persoon in mijn leven. Je bent uniek en eeuwig. Dank je voor alles. Gelukkige Moederdag!

Vandaag is de dag van de persoon die me gemaakt heeft tot wie ik ben. Van de persoon die me met zoveel genegenheid heeft opgevoed. Vandaag is de dag om alle genegenheid en aandacht die je me gaf terug te betalen. Gelukkige Moederdag. Jij bent mijn trots!

Mama, het leven heeft me een geschenk gegeven door jou als de persoon te plaatsen die voor me zorgt. Je onderwijst door kennis, door voorbeeld en door onvoorwaardelijke liefde. Gefeliciteerd met je dag!

Mijn wereld bestaat alleen dankzij jou. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor alle liefde die je me gegeven hebt en ik wil altijd teruggeven. Je verdient alle goede dingen en een beetje meer. Gelukkige Moederdag! Ik hou van je.

Je hebt me opgevoed, me geleerd hoe ik moest leven en me altijd de juiste weg gewezen. Elke dag is jouw dag, maar vandaag is nog specialer. Een meer dan verdiende gelukkige Moederdag!

Ik ben er trots op dat ik je mama mag noemen. Jij bent mijn leidende ster, die me altijd getroost heeft en die het beste verdient. Vandaag, is de dag helemaal van jou. Gelukkige Moederdag!

Moederdag teksten
Bron: Greetz.nl

Meer zinnen voor Moederdag

Mijn leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Al het advies, de zorg en de liefde die mij werden gegeven, zullen nooit vergeten worden. Je bent mijn bron van inspiratie en elke dag bedank ik je dat je mijn moeder bent. Moge jouw dag heel bijzonder zijn!

Als ik alles zou opschrijven wat jij in mijn leven vertegenwoordigt, zou ik niet genoeg ruimte hebben voor alle woorden hier. Ik zie al het licht, de kracht en de genegenheid van de wereld in jou. En ik zou niet weten hoe te leven zonder jou, mama. Gelukkige Moederdag!

Je bent essentieel in mijn leven en dat zal altijd zo blijven. Wat de afstand ook is, we zullen nooit gescheiden zijn. Onze band is eeuwig. Jij bent de nummer één persoon in mijn leven. Bedankt voor alles mama, ik zal altijd bij je zijn.

Een moeder is in staat om met heel haar hart lief te hebben zonder er iets voor terug te verwachten. Je hebt vertrouwen in mij, zelfs in de moeilijkste momenten. Jij bent de persoon die me nooit in de steek laat en elke overwinning van mij viert. Ik hoop dat ik deze liefde altijd kan beantwoorden. Gelukkige Moederdag, je bent meer dan speciaal!

Moederdag kaart
Bron: Greetz

Meer teksten: