67 jaar verjaardag

“Gefeliciteerd met je 67-jarige leeftijd.” Dat zou een standaard tekst kunnen zijn die je op een kaartje zou kunnen zetten. Maar, 67 is toch wel een speciale leeftijd. Het is een echte mijlpaal die wordt behaald. Dit is bijvoorbeeld de leeftijd waarop iemand voor het laatste jaar zou werken. Dit betekent dus ook het jaar dat iemand met pensioen gaat. Dit betekent dat je er dus echt een hele speciale dag van moet maken en dat daar automatisch ook een berichtje bij hoort dat niet alleen heel persoonlijk is, maar dat ook speciaal moet zijn. Een berichtje waarop iemand altijd terug kan kijken en vervolgens kan denken dat het behalen van deze mijlpaal toch wel heel speciaal is geweest. Hieronder meer over 67 jaar teksten om te feliciteren.

Het bedenken van zo’n tekst is misschien niet meteen makkelijk, maar er zijn tal van websites die je kunnen helpen met het opdoen van inspiratie zodat je de teksten aan kunt passen naar jouw persoonlijke boodschap. Een boodschap die je zou willen meegeven is natuurlijk dat de persoon zich nu echt niet oud hoeft te voelen. Feitelijk is dat natuurlijk ook niet zo, maar de persoon gaat bijna een nieuwe fase van het leven in. En daar hoort natuurlijk een groot feest bij.

67 jaar kaart
Bron: Greetz

Teksten bedenken voor een 67-jarige

Vaak heb je te maken met een persoon die heel dicht bij je staat. Het kunnen je ouders zijn, je grootouders of collega’s. Deze personen hebben op deze leeftijd heel wat levenservaring opgedaan en daarnaast hebben ze ook persoonlijke eigenschappen die inmiddels goed naar voren komen. Dit soort zaken kun je gebruiken als je een persoonlijke tekst wilt opschrijven. Maar dan nog is het niet altijd makkelijk om zo’n tekst te bedenken. Denk dus heel goed na over wat je de persoon zou willen vertellen. Wat is het doel waarom je de tekst schrijft en wat waarmee wil je de persoon vandaag extra verwennen? Door jezelf dit soort vragen te stellen is het vaak wat makkelijker om een persoonlijke tekst te maken voor op een kaartje of in een brief.

We helpen je graag een handje door wat teksten op een rij te zetten. Deze kun je dan gebruiken als bron van inspiratie.

Verjaardagskaart 67 jaar
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten 67 jaar

Iemand wordt maar één keer in het leven 67 jaar en je gaat maar één keer in het leven met pensioen. Maak er dus een mooie tekst van en gebruik een van de teksten hieronder als inspiratie.

  • 67 jaar! Je hebt het bereikt. Een leven hard werken en nu een welverdiend pensioen! Gefeliciteerd met je verjaardag!
  • De mooiste jaren moeten hierna nog komen. Fijne verjaardag en geniet van de jaren die komen gaan.
  • Gefeliciteerd met deze speciale dag. Je mag 67 kaarsjes uitblazen!
  • Met jouw levenslust en vrolijkheid heb je deze prachtige dag verdiend! Gefeliciteerd!

Meer teksten: