67 jaar verjaardag

“Gefeliciteerd met je 67-jarige leeftijd.” Dat zou een standaard tekst kunnen zijn die je op een kaartje zou kunnen zetten. Maar, 67 is toch wel een speciale leeftijd. Het is een echte mijlpaal die wordt behaald. Dit is bijvoorbeeld de leeftijd waarop iemand voor het laatste jaar zou werken. Dit betekent dus ook het jaar dat iemand met pensioen gaat. Dit betekent dat je er dus echt een hele speciale dag van moet maken en dat daar automatisch ook een berichtje bij hoort dat niet alleen heel persoonlijk is, maar dat ook speciaal moet zijn. Een berichtje waarop iemand altijd terug kan kijken en vervolgens kan denken dat het behalen van deze mijlpaal toch wel heel speciaal is geweest. Hieronder meer over 67 jaar teksten om te feliciteren en prachtige cadeaus bij bol.com om hem of haar te feliciteren.

Bekijk hier de cadeaus voor een 67e verjaardag >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een 67 jarige, van koptelefoons, boeken, smartwatches, Rituals, draadloze speaker, en nog veel meer.

Cadeaus voor 67 jaar

Het kan soms lastig zijn om het perfecte cadeau te vinden voor een 67-jarige, vooral als ze al veel spullen hebben en misschien niet veel nieuwe wensen hebben. Gelukkig zijn er genoeg cadeau-ideeën die speciaal zijn ontworpen om deze leeftijdscategorie te verrassen en te plezieren. Hieronder vind je een aantal suggesties.

 1. Een gepersonaliseerde fotocollage – Overweeg een collage van foto’s van dierbare momenten uit het leven van de ontvanger, zoals familiebijeenkomsten, reizen, huwelijken en geboorten. Het personaliseren van het cadeau maakt het extra speciaal.
 2. Tijd voor Jezelf Cadeaubox
  Bestel bij Bol.com

  Een abonnement op een tijdschrift – Een tijdschriftabonnement kan een mooi cadeau zijn voor iemand die graag leest of geïnteresseerd is in een specifiek onderwerp, zoals geschiedenis, koken of tuinieren.

 3. Een dagje weg – Er zijn veel dagtochten mogelijk, afhankelijk van de interesses van de ontvanger. Denk aan een bezoek aan een museum, een rondleiding in een stad, een boottochtje, of een dagje wellness.
 4. Een mooie fles wijn of whisky – Een fles van een favoriete wijn of whisky kan een geweldig cadeau zijn voor iemand die geniet van een goede borrel.
 5. Een boek – Of het nu een roman, biografie, of een boek over een hobby of interesse is, er is altijd wel een boek te vinden dat past bij de smaak van de ontvanger.
 6. Een nieuwe gadget – Als de ontvanger geïnteresseerd is in technologie, kan een nieuw gadget zoals een tablet of smartwatch een perfect cadeau zijn.
 7. Een sieraad – Een sieraad kan een tijdloos cadeau zijn voor een 67-jarige. Kies bijvoorbeeld voor een mooie armband, ketting of paar oorbellen.
 8. yehwang The Good Life Stainless Steel Dames Ketting - 37cm
  Bestel bij Bol.com

  Een thuis-kook workshop – Als de ontvanger een passie heeft voor koken, is een thuis-kook workshop een leuk cadeau. Ze kunnen nieuwe gerechten leren bereiden en genieten van hun eigen culinaire creaties.

 9. Een nieuwe hobby – Als de ontvanger graag een nieuwe hobby wil proberen, kan je ze aanmoedigen door ze een cadeau te geven dat past bij de hobby. Denk bijvoorbeeld aan een schilderset, een set tuiniergereedschap of een cursus om een nieuwe taal te leren.
 10. Een donatie aan een goed doel – Als de ontvanger een hart voor de gemeenschap heeft, kan een donatie aan een goed doel in hun naam een mooi cadeau zijn.

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om cadeaus voor een 67-jarige. Het belangrijkste is om iets te kiezen dat past bij hun persoonlijke interesses en smaak. Het hoeft niet duur of extravagant te zijn, zolang het maar zorgvuldig en met aandacht is uitgekozen.

Het bedenken van zo’n tekst is misschien niet meteen makkelijk, maar er zijn tal van websites die je kunnen helpen met het opdoen van inspiratie zodat je de teksten aan kunt passen naar jouw persoonlijke boodschap. Een boodschap die je zou willen meegeven is natuurlijk dat de persoon zich nu echt niet oud hoeft te voelen. Feitelijk is dat natuurlijk ook niet zo, maar de persoon gaat bijna een nieuwe fase van het leven in. En daar hoort natuurlijk een groot feest bij.

67 jaar kaart
Bron: Greetz

Teksten bedenken voor een 67-jarige

Vaak heb je te maken met een persoon die heel dicht bij je staat. Het kunnen je ouders zijn, je grootouders of collega’s. Deze personen hebben op deze leeftijd heel wat levenservaring opgedaan en daarnaast hebben ze ook persoonlijke eigenschappen die inmiddels goed naar voren komen. Dit soort zaken kun je gebruiken als je een persoonlijke tekst wilt opschrijven. Maar dan nog is het niet altijd makkelijk om zo’n tekst te bedenken.

Denk dus heel goed na over wat je de persoon zou willen vertellen. Wat is het doel waarom je de tekst schrijft en wat waarmee wil je de persoon vandaag extra verwennen? Door jezelf dit soort vragen te stellen is het vaak wat makkelijker om een persoonlijke tekst te maken voor op een kaartje of in een brief.

We helpen je graag een handje door wat teksten op een rij te zetten. Deze kun je dan gebruiken als bron van inspiratie.

Verjaardagskaart 67 jaar
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten 67 jaar

Iemand wordt maar één keer in het leven 67 jaar en je gaat maar één keer in het leven met pensioen. Maak er dus een mooie tekst van en gebruik een van de teksten hieronder als inspiratie.

 • 67 jaar! Je hebt het bereikt. Een leven hard werken en nu een welverdiend pensioen! Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • De mooiste jaren moeten hierna nog komen. Fijne verjaardag en geniet van de jaren die komen gaan.
 • Gefeliciteerd met deze speciale dag. Je mag 67 kaarsjes uitblazen!
 • Met jouw levenslust en vrolijkheid heb je deze prachtige dag verdiend! Gefeliciteerd!

Leuke ideeën voor tijdens het pensioen

Gefeliciteerd met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd! Met zoveel vrije tijd voor je, zijn er talloze leuke ideeën om je pensioenperiode te vullen. Hier zijn enkele suggesties om je te inspireren:

 1. Reizen: Nu je meer tijd hebt, kun je eindelijk die langverwachte reizen maken. Verken exotische bestemmingen, maak een roadtrip door het land, bezoek historische locaties of ontspan op prachtige stranden. Reizen is een geweldige manier om nieuwe culturen te ervaren en onvergetelijke herinneringen te creëren.
 2. Hobby’s oppakken: Heb je altijd al een hobby willen uitproberen, maar had je er nooit genoeg tijd voor? Nu is het moment! Ga schilderen, fotograferen, tuinieren, breien, koken, muziek maken of iets anders waar je interesse in hebt. Ontwikkel je vaardigheden en geniet van de voldoening die het beoefenen van een hobby met zich meebrengt.
 3. Vrijwilligerswerk: Met je kennis en ervaring kun je anderen van dienst zijn door vrijwilligerswerk te doen. Kies een goed doel dat je nauw aan het hart ligt en zet je in als mentor, tutor, hulpverlener of in een andere rol waarin je je vaardigheden kunt benutten om anderen te helpen. Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening en draagt bij aan de gemeenschap.
 4. Gezondheid en welzijn: Maak van je gezondheid en welzijn een prioriteit. Ga regelmatig sporten, wandelen, zwemmen of doe aan yoga. Overweeg om je aan te sluiten bij een sportschool of een lokale sportclub om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten. Besteed ook tijd aan ontspanningstechnieken zoals meditatie of mindfulness om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden.
 5. Opleiding en persoonlijke groei: Stop nooit met leren, zelfs niet na je pensioen. Neem deel aan cursussen, seminars of workshops om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Kies onderwerpen die je interesseren, zoals kunstgeschiedenis, filosofie, talen, technologie of financiën. Dit houdt je geest scherp en geeft je nieuwe inzichten.
 6. Familie en vrienden: Besteed quality time aan je dierbaren. Organiseer familiebijeenkomsten, ga regelmatig op bezoek bij vrienden en nodig ze uit voor gezellige avonden bij jou thuis. Je pensioen is een geweldige gelegenheid om je relaties te versterken en nieuwe herinneringen te creëren.
 7. Schrijven: Als je altijd al een verhaal in je had willen delen, is dit het perfecte moment om te gaan schrijven. Of het nu een roman, een dagboek of een blog is, schrijven kan therapeutisch zijn en je creatieve kant tot uiting brengen. Je kunt je ervaringen, gedachten en kennis delen met anderen.

38 verjaardagswensen voor een 67 jarige man of vrouw

 1. Gefeliciteerd met je 67e verjaardag! Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, gelach en prachtige herinneringen.
 2. Op deze bijzondere dag wens ik je een leven vol vreugde, gezondheid en voorspoed. Gelukkige 67e verjaardag!
 3. Van harte gefeliciteerd met je 67e verjaardag! Moge dit nieuwe jaar van je leven je brengen wat je hart verlangt.
 4. Een speciale verjaardagsgroet voor een speciaal persoon op hun 67e verjaardag. Moge je dag gevuld zijn met liefde en geluk!
 5. Terwijl je de mijlpaal van 67 bereikt, kijk terug op al die jaren vol prestaties en vooruit naar vele meer. Gelukkige verjaardag!
 6. 67 jaar jong en nog steeds stralend als altijd! Moge deze verjaardag de start zijn van een nieuw jaar vol avonturen en plezier.
 7. Van harte gefeliciteerd op je 67e verjaardag! Moge de komende jaren je brengen wat je hart begeert en meer.
 8. Op deze speciale dag wens ik je vreugde, liefde en onvergetelijke momenten. Gelukkige 67e verjaardag!
 9. 67 jaar en nog steeds stralend met levenslust! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw hoofdstuk vol prachtige ervaringen.
 10. Gefeliciteerd met het bereiken van de respectabele leeftijd van 67! Moge dit jaar gevuld zijn met gezondheid, geluk en voldoening.
 11. Een grote felicitatie op je 67e verjaardag! Moge deze dag gevuld zijn met liefde van vrienden en familie en veel verrassingen.
 12. 67 jaar en nog steeds jong van hart! Moge deze verjaardag het begin zijn van een jaar vol liefdevolle momenten en bijzondere herinneringen.
 13. Van harte gefeliciteerd met je 67e verjaardag! Moge dit jaar vol vreugde, gezondheid en voldoening zijn.
 14. Terwijl je 67 kaarsjes uitblaast, wens ik je een jaar vol prachtige momenten en verwezenlijkingen. Gelukkige verjaardag!
 15. Op je 67e verjaardag wil ik je bedanken voor al de geweldige momenten die we hebben gedeeld en uitkijken naar nog vele meer. Van harte gefeliciteerd!
 16. Gelukkige 67e verjaardag! Moge deze dag je omringen met liefde, vreugde en dierbare herinneringen.
 17. Op deze speciale dag wil ik je feliciteren met 67 prachtige jaren van leven. Moge de komende jaren even bijzonder zijn!
 18. 67 jaar en nog steeds stralend! Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw avontuur vol liefde en vreugde.
 19. Gefeliciteerd met je 67e verjaardag! Moge elk moment van deze dag gevuld zijn met liefde en geluk.
 20. Terwijl je een nieuw jaar van je leven begint, wens ik je een overvloed aan geluk, gezondheid en liefde. Gelukkige 67e verjaardag!
 21. 67 jaar jong en nog steeds in de bloei van het leven! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw hoofdstuk vol prachtige ervaringen.
 22. Van harte gefeliciteerd op je 67e verjaardag! Moge de komende jaren even bijzonder zijn als de afgelopen.
 23. 67 jaar en nog steeds even stralend! Moge deze dag gevuld zijn met lachende gezichten en warme herinneringen.
 24. Gefeliciteerd met het bereiken van deze prachtige mijlpaal! Moge de komende jaren je brengen wat je hart verlangt. Gelukkige verjaardag!
 25. Op deze bijzondere dag wens ik je een overvloed aan liefde, geluk en gezondheid. Gelukkige 67e verjaardag!
 26. 67 jaar en nog steeds even levendig! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw avontuur vol vreugde en liefde.
 27. Van harte gefeliciteerd met je 67e verjaardag! Moge deze dag net zo speciaal zijn als jij bent.
 28. 67 jaar en nog steeds in de bloei van het leven! Moge deze verjaardag het begin zijn van een jaar vol prachtige momenten.
 29. Gefeliciteerd op je 67e verjaardag! Moge elk moment van deze dag je herinneren aan de liefde en vreugde in je leven.
 30. Op deze bijzondere dag wil ik je feliciteren met 67 prachtige jaren van leven. Moge de komende jaren even bijzonder zijn!
 31. 67 jaar jong en nog steeds even energiek! Moge deze dag gevuld zijn met vreugde, liefde en lachende gezichten.
 32. Van harte gefeliciteerd met je 67e verjaardag! Moge dit nieuwe jaar vol zijn met positieve momenten en mooie ervaringen.
 33. Terwijl je de mijlpaal van 67 bereikt, kijk terug op al die jaren vol prestaties en vooruit naar vele meer. Gelukkige verjaardag!
 34. Een speciale verjaardagsgroet voor een speciaal persoon op hun 67e verjaardag. Moge je dag gevuld zijn met liefde en geluk!
 35. 67 jaar en nog steeds stralend als altijd! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw jaar vol avonturen en plezier.
 36. Gefeliciteerd met het bereiken van deze prachtige mijlpaal! Moge de komende jaren je brengen wat je hart verlangt. Gelukkige verjaardag!
 37. Op deze speciale dag wens ik je vreugde, liefde en onvergetelijke momenten. Gelukkige 67e verjaardag!
 38. 67 jaar en nog steeds jong van hart! Moge deze verjaardag het begin zijn van een jaar vol liefdevolle momenten en bijzondere herinneringen.

Meer teksten: