Beterschap wensen

Als iemand ziek is of zich niet lekker voelt, is dat natuurlijk niet erg fijn. Als je zelf wel eens hebt ervaren hoe is het om je niet lekker te voelen, dan weet je dat je het liefste lekker in de watten wilt worden gelegd en dat je graag wilt dat er voor je wordt gezorgd. Ook wanneer je niet dichtbij iemand bent kun je alsnog voor deze persoon zorgen. Hoe? Door een leuk kaartje te schrijven waarin je de persoon een beterschapswens doet. Zelfs van afstand geef je deze persoon op deze manier een hart onder de riem in de hoop dat hij of zij weer snel op zal knappen. Hieronder enkele beterschap wensen voor bijvoorbeeld op een beterschapskaart.

Beterschap wensen met mooie teksten en kaarten

Zomaar op een briefje een beterschapswens opschrijven maakt het natuurlijk niet persoonlijk. Het gaat echt om het overbrengen van een persoonlijke wens waarbij je er ook een cadeautje van maakt om de persoon in kwestie een voorspoedig herstel te wensen. Er zijn allerlei kaartjes die je hiervoor kunt kopen.

Velen zijn voorzien van een leuke opdruk of van een afbeelding waarmee je op een wat serieuzere toon je steun betuigd aan de persoon en je alleen nog maar na hoeft te denken over een goede tekst. Vaak staat de tekst ook al op het kaartje geschreven. Maar ook dit maak het niet meteen persoonlijk. Daarom is het de hoogste tijd om creativiteit de vrije loop te laten en aan de slag te gaan met het verzinnen van een goede en opbeurende tekst voor degene die ziek is.

Beterschap wensen
Bron: Greetz

Persoonlijke beterschapswensen bedenken

Een beterschapswens is vaak veel meer dan alleen het woord ‘beterschap‘ op papier. Hiermee zeg je eigenlijk niet zo heel veel omdat dit vrij standaard is. Als je zelf een tekst moet bedenken is dat ook niet heel erg makkelijk. Dat is de reden dat er allerlei kaartjes al voorgedrukt zijn. Maar dit wil nog steeds niet zeggen dat je je eigen creativiteit niet moet laten gaan. Daarom zijn er tal van websites waar je allemaal voorbeeldteksten kunt vinden die je op je eigen beterschapskaart kunt zetten. We zetten er alvast een paar voor je op een rij zodat je hier inspiratie uit kunt opdoen.

Beterschapskaart
Bron: Greetz

Tien voorbeeldteksten voor een beterschapskaart

 

Mijn boodschap is heel kort. Ik hoop dat je snel weer beter wordt!

 

Heel veel sterkte, veel ontspannen en je bent zo weer de oude!

 

Kan ik meer doen dan je beterschap wensen?

 

Met deze kaart sturen we je een glimlach. We hopen dat hij goed aankomt.

 

Lachen is het beste medicijn. Sorry dat ik nu niet bij je kan zijn.

 

Beterschap dat wen ik jou. Hopelijk zie ik je weer heel gauw.

 

Beterschap en kusjes!

 

Met een knuffel van deze beer, doet het misschien allemaal minder zeer!

 

Ook al zit het even tegen, blijf erop vertrouwen dat het allemaal goed komt

 

Heel veel sterkte! Word maar snel weer de oude!

 

Meer teksten: