50 jaar verjaardag

Een geliefde of familie die 50 wordt? Dan staat er vast een groot feest op stapel. Een mijlpaal van een halve eeuw is dan ook heel bijzonder. Abraham of Sara zien, het is niet voor iedereen weggelegd. Als het huis versierd is, de poppen zitten uitgedost voor de deur en de spandoeken hangen, dan is het ook tijd voor een leuke tekst op een verjaardagskaart. Niet iedereen heeft altijd de juiste inspiratie om een gepaste tekst op een kaart te krijgen. Daarom hebben wij voor jou een aantal teksten verzameld die net zullen passen voor wat jij wilt of, die je op zijn minst de nodige inspiratie zullen geven. Hieronder de 50 jaar teksten ter inspiratie, voor bijvoorbeeld op een kaartje.

50 jaar teksten voor een verjaardag

 

50 jaar, een halve eeuw. Een mooie gelegenheid om je in de bloemetjes te zetten! Vier feest, lach en drink met mate zodat je er nog een aantal decennia tegenaan kunt. Welgefeliciteerd!

 

Kijk jou nu, jij lijkt helemaal geen 50! De jaren hebben zo te zien helemaal geen vat op jou. Hoe doe je het toch! Op naar de volgende 50 jaar? Van harte gefeliciteerd!

50 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Als je 50 wordt is jarig zijn niet meer zo leuk als toen je 18 werd. Maar niet getreurd, de wijsheid die je nu bezit pakt niemand je nog af! Gefeliciteerd met je verjaardag!

 

De 50 afgelopen jaren vlogen voorbij en sta je hier. Een beetje grijzer, een beetje meer rimpels en hier en daar wat resultaten van de zwaartekracht. Maar dat hoort er nu eenmaal bij als je een wijs man/vrouw wordt.

 

Hoe ouder men wordt, hoe sneller de tijd gaat. 50 worden is niet in snelheid te bevatten. De jaren kwamen en gingen maar jij bent gelukkig nog hier! Laat ons feesten, laat ons klinken op de jarige ‘naam’

 

50 is het nieuwe 30! Je bent nog altijd even hot en sexy alleen, niet meer voor dezelfde doelgroep. Hiep hiep hoera, we klinken op je vernieuwde dertigste verjaardag!

 

50 is een mooie leeftijd, je bent nog jong genoeg om gekke dingen te doen en je kunt achteraf zelfs nog alles onthouden.

 

50 jaar aan mooie herinneringen en harde levenslessen. 50 jaar liefde geven en ontvangen, wijsheid vergaren en ervaringen verzamelen. Geen wonder dat je zo straalt op je verjaardag!

 

Je bent nu 25 geworden met 25 jaar extra ervaring. Want alles boven 25 jaar is praktijkervaring. Geniet van alles wat de komende 50 jaren nog op je pad komen maar doe het kalmer aan dan toen je 25 was.

50 jaar
Bron: Greetz

Meer teksten: