Originele verjaardagswensen

Originele verjaardagswensen: Zinnen om hulde te brengen aan jouw geliefde. Het sturen van een verjaardag bericht is een manier om genegenheid en dankbaarheid te tonen voor iemand die een nieuw levensjaar voltooid. Maar de juiste woorden vinden om de jarige te eren is niet altijd gemakkelijk. Op deze pagina kom je enkele originele verjaardagswensen tegen om iemand te feliciteren.

Originele verjaardagswensen voor op een kaartje

Daarom hebben wij een speciaal artikel opgesteld om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar een leuke tekst die de ontvanger met een glimlach op het gezicht zal achterlaten, of je bent op zoek naar romantische uitspraken om naar jouw geliefde te sturen, hier zijn verschillende opties voor u. Kijk hier eens naar!

Vandaag, deze boodschap die ik je stuur, moet speciaal zijn, per slot van rekening is het vandaag je verjaardag.

Dus, gelukkige verjaardag! Moge God deze speciale persoon die je bent blijven beschermen, deze liefdevolle persoon die me zo’n goed gevoel geeft in de momenten dat we samen genieten.

Ik ben trots om deel uit te maken van je reis. Reken op mij, niet alleen in jouw gelukkige momenten, maar vooral in de moeilijke. Je kunt er zeker van zijn, dat ik altijd hier zal zijn, met open armen. Gelukkige Verjaardag!

Originele verjaardagswensen
Bron: Greetz

Gelukkige Verjaardag! Ik wens je met heel mijn hart, dat je alle geluk van de wereld hebt! Gelukkige Verjaardag!

Moge geluk een constante zijn in je leven en overwinning een zekerheid! God zegene je! Gelukkige Verjaardag!

Een van de grote zegeningen van het leven is de ervaring die de geleefde jaren ons schenken. Een nieuwe verjaardag is een voorbeeld van de mogelijkheden die we hebben om te leren onze dagen te tellen.

 

Vandaag gaat er nog een venster voor jouw ogen open, is er nog een doorn uit de bloem verwijderd, zodat alleen de schoonheid van zo’n mooie datum overblijft. De symptomen van geluk komen voort uit optimisme, in geloof, in hoop heb ik me voorgenomen om elke dag beter te zijn.

Blijf wandelen door de valleien van het leven, want op een dag zul je de mooiste tuin vinden, de tuin die de verwezenlijking van je grootste dromen zal voorstellen. Moge God je elke dag van je leven verlichten. Gelukkige Verjaardag!

Originele verjaardagskaart
Bron: Greetz

Meer verjaardag teksten die origineel zijn

Vandaag voltooi je weer een levensjaar. Ik kon niet nalaten je veel liefde, gezondheid, vrede en vreugden te komen wensen. Gelukkige Verjaardag!

Mijn liefste, Gelukkige Verjaardag! Moge onze machtige God je op deze bijzondere dag en heel jouw leven lang veel gezondheid, vrede en eeuwig geluk schenken. Gelukkige Verjaardag!

Bloemen, poëzie en een prachtige blauwe lucht. De mooiste verklaringen van eeuwige vriendschap zouden niet genoeg zijn om te erkennen hoe belangrijk je voor me bent. Onze vriendschap wordt elke dag sterker, en vandaag op je verjaardag, voel ik me geroerd om je te eren.

Elke dag verras je me met een nieuwe houding van liefde en respect. Elke dag voel ik dat ik door het leven ben uitgekozen om jou te hebben als de grootste vrucht van ware vriendschap.

Moge het leven lang zijn om je te danken voor jouw vriendschap en moge dit “dank je zeer” de zin zijn waardoor je mij altijd zult blijven herinneren. Gelukkige verjaardag, en wees heel, heel gelukkig mijn grote vriend!

Meer teksten: