Originele verjaardagswensen

Originele verjaardagswensen: Zinnen om hulde te brengen aan jouw geliefde. Het sturen van een verjaardag bericht is een manier om genegenheid en dankbaarheid te tonen voor iemand die een nieuw levensjaar voltooid. Maar de juiste woorden vinden om de jarige te eren is niet altijd gemakkelijk. Op deze pagina kom je enkele originele verjaardagswensen te weten en kan je leuke cadeautips vinden bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus in de cadeauwinkel van bol.com >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor vele verschillende gelegenheden en personen, daarnaast zijn er ook tal van producten te vinden voor jezelf, voor bijvoorbeeld in huis, opladers, en nog veel meer.

Feliciteer met een origineel cadeau

Een verjaardag is altijd een speciale gelegenheid die vraagt om een uniek en persoonlijk cadeau. Het kan soms lastig zijn om het juiste cadeau te vinden, vooral als je op zoek bent naar iets origineels. Hier zijn enkele ideeën voor originele verjaardagscadeaus die zeker in de smaak zullen vallen.

 1. Een sieraad. Een gepersonaliseerd sieraad is een geweldige manier om iemand te laten zien hoeveel je om hen geeft. Je kunt bijvoorbeeld een ketting of armband laten graveren met de naam van de jarige, een speciale datum of een persoonlijke boodschap.
 2. Een culinair cadeau. Als de jarige een liefhebber is van lekker eten, dan is een culinair cadeau een goed idee. Denk
  Apple AirPods 2 - met reguliere oplaadcase
  Bekijk bij Bol.com

  aan een kookboek van zijn of haar favoriete chef-kok, een set speciale kruiden of oliën, of een workshop bij een lokale chef-kok.

 3. Een abonnement op een tijdschrift of boekenclub. Voor de leesliefhebber is een abonnement op een tijdschrift of boekenclub een geweldig cadeau. Hierdoor kan de jarige regelmatig nieuwe boeken ontdekken en zich laten inspireren door nieuwe verhalen.
 4. Een ervaring. Soms is de beste manier om iemand te verrassen met een verjaardagscadeau door middel van een ervaring. Denk bijvoorbeeld aan een ballonvaart, een wijnproeverij, een concertkaartje of een dagje naar een pretpark.
 5. Een zelf samengestelde cadeaubox. Als je het cadeau persoonlijk wilt maken, dan is een zelf samengestelde cadeaubox een leuk idee. Je kunt bijvoorbeeld een box samenstellen met de favoriete snacks, drankjes, en kleine cadeautjes van de jarige.
 6. Een gepersonaliseerde mok. Een gepersonaliseerde mok is een leuk en praktisch cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een mok laten bedrukken met een foto van de jarige, een persoonlijke boodschap of een grappige quote.
 7. Een wellness-cadeau. Voor degenen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken, is een wellness-cadeau een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een massage, een dagje in de spa, of een yoga- of meditatiecursus.
 8. Een zelfgemaakt cadeau. Een zelfgemaakt cadeau is altijd bijzonder. Of je nu een schilderij maakt, een taart bakt of een persoonlijk gedicht schrijft, het laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het cadeau.
 9. Een gadget. Voor de tech-liefhebber is een gadget een goed cadeau-idee. Denk bijvoorbeeld aan een smartwatch, een draadloze koptelefoon of een slimme thermostaat.
 10. Een fotocadeau. Een fotocadeau is een mooie manier om herinneringen vast te leggen. Je kunt bijvoorbeeld een fotoboek laten maken, een foto laten afdrukken op canvas of een gepersonaliseerde fotokalender cadeau geven.

Originele verjaardagswensen voor op een kaartje

Daarom hebben wij een speciaal artikel opgesteld om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar een leuke tekst die de ontvanger met een glimlach op het gezicht zal achterlaten, of je bent op zoek naar romantische uitspraken om naar jouw geliefde te sturen, hier zijn verschillende opties voor u. Kijk hier eens naar!

Vandaag, deze boodschap die ik je stuur, moet speciaal zijn, per slot van rekening is het vandaag je verjaardag.

Dus, gelukkige verjaardag! Moge God deze speciale persoon die je bent blijven beschermen, deze liefdevolle persoon die me zo’n goed gevoel geeft in de momenten dat we samen genieten.

Ik ben trots om deel uit te maken van je reis. Reken op mij, niet alleen in jouw gelukkige momenten, maar vooral in de moeilijke. Je kunt er zeker van zijn, dat ik altijd hier zal zijn, met open armen. Gelukkige Verjaardag!

Originele verjaardagswensen
Bron: Greetz

Gelukkige Verjaardag! Ik wens je met heel mijn hart, dat je alle geluk van de wereld hebt! Gelukkige Verjaardag!

Moge geluk een constante zijn in je leven en overwinning een zekerheid! God zegene je! Gelukkige Verjaardag!

Een van de grote zegeningen van het leven is de ervaring die de geleefde jaren ons schenken. Een nieuwe verjaardag is een voorbeeld van de mogelijkheden die we hebben om te leren onze dagen te tellen.

Vandaag gaat er nog een venster voor jouw ogen open, is er nog een doorn uit de bloem verwijderd, zodat alleen de schoonheid van zo’n mooie datum overblijft. De symptomen van geluk komen voort uit optimisme, in geloof, in hoop heb ik me voorgenomen om elke dag beter te zijn.

Blijf wandelen door de valleien van het leven, want op een dag zul je de mooiste tuin vinden, de tuin die de verwezenlijking van je grootste dromen zal voorstellen. Moge God je elke dag van je leven verlichten. Gelukkige Verjaardag!

Originele verjaardagskaart
Bron: Greetz

Meer verjaardag teksten die origineel zijn

Vandaag voltooi je weer een levensjaar. Ik kon niet nalaten je veel liefde, gezondheid, vrede en vreugden te komen wensen. Gelukkige Verjaardag!

Mijn liefste, Gelukkige Verjaardag! Moge onze machtige God je op deze bijzondere dag en heel jouw leven lang veel gezondheid, vrede en eeuwig geluk schenken. Gelukkige Verjaardag!

Bloemen, poëzie en een prachtige blauwe lucht. De mooiste verklaringen van eeuwige vriendschap zouden niet genoeg zijn om te erkennen hoe belangrijk je voor me bent. Onze vriendschap wordt elke dag sterker, en vandaag op je verjaardag, voel ik me geroerd om je te eren.

Elke dag verras je me met een nieuwe houding van liefde en respect. Elke dag voel ik dat ik door het leven ben uitgekozen om jou te hebben als de grootste vrucht van ware vriendschap.

Moge het leven lang zijn om je te danken voor jouw vriendschap en moge dit “dank je zeer” de zin zijn waardoor je mij altijd zult blijven herinneren. Gelukkige verjaardag, en wees heel, heel gelukkig mijn grote vriend!

10 mooie en originele verjaardagskaart teksten

 1. Gelukkige verjaardag! Vandaag vieren we jou en de geweldige persoon die je bent. Moge dit nieuwe levensjaar vol vreugde, liefde en vervulling zijn. Geniet van je speciale dag!
 2. Op je verjaardag wil ik je laten weten hoe speciaal je voor me bent. Je bent een bron van inspiratie, vriendelijkheid en positiviteit. Ik wens je een jaar vol avonturen en prachtige herinneringen. Van harte gefeliciteerd!
 3. Vandaag is het jouw dag, een dag om te stralen en te genieten. Ik ben dankbaar dat ik deel uitmaak van je leven en ik waardeer alle mooie momenten die we samen hebben gedeeld. Ik hoop dat je verjaardag net zo speciaal is als jij. Gefeliciteerd!
 4. Verjaardagen komen en gaan, maar sommige mensen laten een blijvende indruk achter. Jij bent er zo een. Je warmte, humor en vriendelijkheid zijn onvergetelijk. Ik wens je een schitterende verjaardag en een toekomst vol geluk en succes!
 5. Vandaag is de perfecte gelegenheid om te vieren hoe geweldig je bent. Je straalt met je lach en je hartverwarmende persoonlijkheid. Ik hoop dat je verjaardag net zo stralend is als jij. Geniet van elke seconde!
 6. Op je verjaardag wil ik je bedanken voor de geweldige momenten die we samen hebben beleefd. Je bent meer dan een vriend(in), je bent familie. Ik wens je een dag vol liefde, verrassingen en glimlachen. Van harte gefeliciteerd!
 7. Vandaag is het jouw dag om te schitteren en je dromen na te jagen. Moge dit nieuwe levensjaar gevuld zijn met kansen, succes en voldoening. Ik ben trots op alles wat je hebt bereikt en ik geloof in alles wat je nog gaat bereiken. Gelukkige verjaardag!
 8. Het is tijd om te feesten, te lachen en te genieten, want het is jouw verjaardag! Je bent een ongelooflijke persoon met een hart van goud. Ik wens je een jaar vol liefde, geluk en onvergetelijke momenten. Van harte gefeliciteerd!
 9. Verjaardagen zijn een herinnering aan hoe waardevol het leven is en hoeveel er te vieren valt. Vandaag vieren we jou en alle vreugde die je in ons leven brengt. Ik hoop dat je verjaardag net zo speciaal is als jij bent. Geniet met volle teugen!
 10. Op deze speciale dag wens ik je alle geluk en liefde in de wereld. Moge elk moment van het komende jaar gevuld zijn met vreugde en positiviteit. Bedankt dat je altijd een bron van inspiratie en steun bent. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

10 mooie en originele verjaardagsteksten voor een man

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een dag vol avontuur, plezier en geluk toe. Geniet ervan, want je verdient het!
 2. Hoera! Vandaag is jouw speciale dag. Ik hoop dat het een geweldige verjaardag wordt, gevuld met lachende gezichten en onvergetelijke momenten. Geniet ervan, man!
 3. Gelukkige verjaardag, maat! Ik hoop dat je dag gevuld is met lachen, liefde en goede vrienden. Je bent een geweldige man, en ik wens je niets dan het allerbeste.
 4. Vandaag vieren we jou, de man van de dag! Ik wens je een verjaardag vol verrassingen, succes en geluk toe. Geniet van elke minuut en maak er een onvergetelijke dag van.
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat dit nieuwe levensjaar je veel kansen en mooie momenten brengt. Blijf jezelf, want dat is wat je zo speciaal maakt. Geniet van je dag!
 6. Het is tijd om de champagne te laten knallen, want vandaag is jouw dag! Ik wens je een verjaardag vol vreugde, liefde en geluk toe. Proost op jou, man!
 7. Gelukkige verjaardag aan een man die altijd klaarstaat voor anderen. Vandaag is het jouw beurt om in het middelpunt te staan. Geniet van alle aandacht en vier deze dag op de manier die jij wilt!
 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, kerel! Ik hoop dat al je wensen en dromen uitkomen. Je bent een inspiratiebron en ik ben dankbaar dat ik je ken. Maak er een fantastische dag van!
 9. Verjaardagen zijn de perfecte gelegenheid om te vieren hoe bijzonder jij bent. Ik wens je een dag vol liefde, geluk en vreugde. Geniet van elk moment en laat je verwennen!
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit nieuwe levensjaar je veel succes, gezondheid en vervulling brengen. Je bent een geweldige man en ik ben trots om je vriend te zijn. Geniet van je speciale dag!

10 verjaardagsteksten voor een vrouw

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, geluk en avontuur.
 2. Een heel gelukkige verjaardag gewenst aan een fantastische vrouw! Moge je dag vol vreugde en blijdschap zijn, net als jij.
 3. Vandaag is het jouw speciale dag, dus laat alle zorgen los en geniet van elk moment. Een fijne verjaardag toegewenst aan een geweldige vrouw!
 4. Op je verjaardag wil ik je herinneren aan hoe speciaal en inspirerend je bent. Blijf stralen en geniet van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge al je wensen uitkomen en moge je omringd worden door liefde, geluk en gezondheid.
 6. Vandaag is de perfecte dag om te vieren hoe geweldig jij bent. Ik wens je een verjaardag vol vreugde, lachen en onvergetelijke momenten.
 7. Gelukkige verjaardag aan een vrouw die de wereld mooier maakt met haar aanwezigheid. Blijf schitteren en laat je dromen werkelijkheid worden.
 8. Op deze speciale dag wil ik je bedanken voor de geweldige persoon die je bent. Ik wens je een verjaardag vol liefde, vreugde en vervulling.
 9. Vandaag vieren we jou en alles wat je zo bijzonder maakt. Geniet van je verjaardag en maak er een dag van om nooit te vergeten!
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin! Moge dit nieuwe levensjaar gevuld zijn met nieuwe kansen, succes en grenzeloos geluk.

10 originele verjaardagswensen voor een vriendin

 1. Gelukkige verjaardag aan mijn geweldige vriendin! Ik wens je een dag vol vreugde, liefde en verrassingen. Je verdient alleen het allerbeste. Geniet ervan!
 2. Vandaag is een bijzondere dag, want het is jouw verjaardag, mijn lieve vriendin! Bedankt dat je altijd mijn steun en toeverlaat bent geweest. Ik wens je een jaar vol avonturen, lachen en onvergetelijke momenten. Gefeliciteerd!
 3. Op deze speciale dag wil ik je laten weten hoeveel je voor me betekent, lieve vriendin. Je bent een bron van vreugde, inspiratie en kracht in mijn leven. Ik hoop dat je verjaardag net zo speciaal is als jij. Geniet ervan en laat al je dromen uitkomen!
 4. Vandaag is de dag waarop we vieren dat jij in ons leven bent gekomen, beste vriendin. Je bent een prachtig persoon met een hart vol liefde en vriendelijkheid. Ik wens je een gelukkige verjaardag vol liefde, gelach en onvergetelijke momenten. Proost op nog vele jaren van vriendschap!
 5. Voor de meest geweldige vriendin ter wereld: een gelukkige verjaardag vol vreugde, succes en liefde. Bedankt dat je altijd naast me hebt gestaan, door dik en dun. Je bent een waardevol geschenk in mijn leven en ik ben dankbaar voor elke herinnering die we samen hebben gemaakt. Geniet van je dag!
 6. Lieve vriendin, op je verjaardag wil ik je laten weten dat je een bron van inspiratie bent. Je hebt altijd de moed gehad om je dromen na te jagen en je hart te volgen. Ik wens je een verjaardag vol nieuwe avonturen en kansen om jezelf te ontdekken. Gefeliciteerd!
 7. Vandaag vieren we de geboortedag van een buitengewone vrouw: jij, mijn fantastische vriendin. Je bent moedig, slim en vol levenslust. Ik wens je een verjaardag vol liefde, geluk en vervulling van al je wensen. Geniet van elke seconde!
 8. Op je verjaardag wil ik je bedanken voor alle geweldige momenten die we samen hebben gedeeld, lieve vriendin. Je bent meer dan een vriendin voor me; je bent als een zus. Ik wens je een dag vol warmte, lachen en onvergetelijke herinneringen. Van harte gefeliciteerd!
 9. Vandaag vieren we jou, mijn prachtige vriendin! Je straalt als een ster en brengt zoveel vreugde in het leven van anderen. Moge je verjaardag gevuld zijn met glimlachen, knuffels en de vervulling van al je wensen. Je verdient het allerbeste. Gelukkige verjaardag!
 10. Op deze speciale dag wil ik een toast uitbrengen op jou, mijn lieve vriendin. Je bent een geweldig persoon met een hart van goud. Ik hoop dat je verjaardag gevuld is met liefde, geluk en prachtige verrassingen.

10 grappige verjaardag teksten voor jezelf

 1. “Verjaardagen zijn net als kaas: ze worden alleen maar beter met de tijd!”
 2. “Ik vier mijn verjaardag op mijn eigen unieke manier: door mijn leeftijd met één jaar terug te draaien!”
 3. “Gefeliciteerd met mij! Ik ben weer een jaar wijzer, knapper en grappiger geworden. Oké, misschien alleen maar grappiger.”
 4. “Het is mijn verjaardag en ik ben in de bloei van mijn jeugd. Nou ja, ergens in die buurt in ieder geval.”
 5. “Op mijn verjaardag geef ik mezelf toestemming om de hele dag te genieten van taart, cadeautjes en onbeperkte hoeveelheden gekkigheid!”
 6. “Hoera! Vandaag is de dag waarop ik de wereld verover. Nou ja, tenminste mijn eigen kleine wereldje.”
 7. “Op mijn verjaardag maak ik altijd een wens voordat ik de kaarsjes uitblaas. Dit jaar wenste ik dat ik nog grappiger zou worden. Gefeliciteerd met mij!”
 8. “Als wijn beter wordt met de jaren, dan moet ik wel een fles van de beste soort zijn op mijn verjaardag!”
 9. “Op mijn verjaardag vraag ik me af: waarom oud worden, als je ook gewoon grappig oud kunt worden?”
 10. “Ik ben nu een jaar ouder, maar ik weiger om volwassen te worden. Volwassenheid is zwaar overschat, toch?”

Bekijk hieronder meer originele verjaardagswensen voor op een kaartje of een tegeltje.

Meer verjaardag teksten (gefeliciteerd voor man en vrouw)

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, lachen en onvergetelijke momenten.
 2. Op jouw speciale dag wens ik je niets dan geluk, gezondheid en een overvloed aan mooie herinneringen. Gefeliciteerd!
 3. Proficiat met je verjaardag! Laten we vandaag samen vieren en toosten op het geweldige jaar dat voor ons ligt.
 4. Gelukkige verjaardag! Moge deze dag gevuld zijn met liefde, lachen en al je favoriete dingen. Je verdient het beste!
 5. Een jaar ouder, een jaar wijzer. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat dit jaar vol avonturen en succes zal zijn.
 6. Vandaag draait alles om jou! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet van elk moment en laat je verwennen.
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge deze dag het begin zijn van een jaar vol nieuwe kansen en prachtige ervaringen.
 8. Op deze bijzondere dag wens ik je alle vreugde, liefde en geluk die het leven te bieden heeft. Gelukkige verjaardag!
 9. Een jaar ouder, maar ook een jaar dichter bij het vervullen van al je dromen. Gefeliciteerd met je verjaardag en veel succes in het komende jaar!
 10. Laten we de kaarsen uitblazen en een nieuw hoofdstuk beginnen. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat dit jaar je mooiste wordt.
 11. Vandaag draait alles om jou en de geweldige persoon die je bent. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Moge je dag net zo speciaal zijn als jij.
 12. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge elk moment van vandaag gevuld zijn met vreugde, liefde en gelach.
 13. Op deze speciale dag wil ik je herinneren aan hoe bijzonder je bent. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en moge je omringd worden door liefde.
 14. Een verjaardag is als een nieuw hoofdstuk van het leven. Laten we samen toasten op alles wat voor ons ligt. Gefeliciteerd!
 15. Vandaag draait alles om jouw glimlach, jouw vreugde en jouw geluk. Gefeliciteerd met je verjaardag en moge dit jaar het beste ooit worden.
 16. Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuwe mijlpaal! Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, succes en alle dingen waar je van houdt.
 17. Verjaardagen zijn als een frisse start. Gefeliciteerd met je nieuwe begin! Ik hoop dat dit jaar alles brengt waar je naar verlangt.
 18. Op je verjaardag wens ik je een dag vol verrassingen, een jaar vol mogelijkheden en een leven vol liefde. Gelukkige verjaardag!
 19. Laten we vandaag niet alleen je verjaardag vieren, maar ook de geweldige persoon die je bent. Gefeliciteerd en geniet van elk moment.
 20. Verjaardagen zijn speciaal omdat ze ons herinneren aan de vreugde van het leven. Van harte gefeliciteerd en moge dit jaar extra speciaal zijn.
 21. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge elk moment vandaag een glimlach op je gezicht toveren en je hart vervullen met vreugde.
 22. Een jaar ouder, maar ook een jaar voller wijsheid en ervaring. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een jaar vol groei en succes toe.
 23. Op je verjaardag wil ik je bedanken voor de geweldige momenten die we hebben gedeeld en voor de vele meer die nog komen. Gefeliciteerd!
 24. Moge deze dag gevuld zijn met liefde, gelach en de warmte van vriendschap. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
 25. Laten we vandaag vieren dat je een jaar ouder en een jaar fantastischer bent geworden. Gefeliciteerd en moge dit jaar alles zijn waar je op hoopt.
 26. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit jaar gevuld zijn met avonturen, liefde en alle gelukkige momenten die het leven te bieden heeft.
 27. Op je verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een jaar vol vreugde, succes en vervulling. Gelukkige verjaardag!
 28. Een verjaardag is de perfecte gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar alle geweldige dingen die nog komen. Gefeliciteerd!
 29. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit jaar het begin zijn van een nieuw avontuur vol kansen en prachtige momenten.
 30. Verjaardagen komen en gaan, maar echte vrienden blijven voor altijd. Op je speciale dag wil ik je bedanken voor de vriendschap en wensen dat je jaar geweldig wordt.
 31. Een jaar ouder worden is een privilege dat niet iedereen heeft. Laten we vandaag vieren dat je gezond, gelukkig en fantastisch bent! Gefeliciteerd.
 32. Op deze speciale dag wens ik je niet alleen een gelukkige verjaardag, maar ook een jaar vol liefde, gezondheid en succes. Geniet ervan!
 33. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit nieuwe jaar van je leven gevuld zijn met nieuwe kansen, prachtige momenten en onvergetelijke ervaringen.
 34. Verjaardagen zijn als een persoonlijke nieuwjaarsdag. Laten we vandaag toosten op alles wat voor ons ligt. Gelukkige verjaardag!
 35. Op je verjaardag wil ik je bedanken voor alle lachende momenten, voor de steun in moeilijke tijden en voor de vriendschap die we delen. Gefeliciteerd!
 36. Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuwe mijlpaal! Moge dit jaar het begin zijn van een geweldige reis vol vreugde en vervulling.

Dit waren de mooie en originele verjaardagswensen voor mannen en vrouwen.

Meer teksten: