Gefeliciteerd vrouw teksten

Gelukkige Verjaardag mijn liefste! Je vrouw is niet alleen je romantische partner, zij is de vrouw die alles met je deelt! Zij is bij je in de moeilijke tijden, de gelukkige tijden, de moeilijkheden, de overwinningen, de pijn en de plannen! Zij is de partner die samen met je het leven uitstippelt en weet dat aan jouw zijde alles eenvoudiger zal zijn,  ook al lijkt alles even van het goede pad af te wijken! Ze verdient de beste felicitaties op deze datum en je kunt haar verrassen! Laat je inspireren door de verjaardagsberichten voor je vrouw en maak het mooiste eerbetoon aan de vrouw in je leven! Hieronder enkele gefeliciteerd vrouw teksten voor op een kaart. Ook kan je enkele cadeautips vinden, te bestellen bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus voor een vrouw >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een vrouw om te feliciteren, van koptelefoons, smartwatches, Rituals, draadloze speaker, en nog veel meer.

10 cadeautips om een vrouw te feliciteren

Als je op zoek bent naar cadeau-ideeën om een vrouw te feliciteren, zijn er talloze mogelijkheden beschikbaar. Hieronder vind je enkele leuke en originele cadeau-ideeën die haar zeker zullen verrassen en blij zullen maken.

 1. Sieraden – Een mooie ketting, armband of paar oorbellen is altijd een goed idee. Ga voor een tijdloos design of kies iets dat past bij haar persoonlijke stijl.
 2. Escentric Molecules Molecule 01 100 ml - Eau de Toilette
  Bekijk bij Bol.com

  Wellness-ervaring – Geef haar een ontspannende ervaring, zoals een massage of spa-dag. Ze zal het waarderen om even weg te zijn van de dagelijkse stress.

 3. Boeken – Als ze van lezen houdt, geef haar dan een boek van haar favoriete auteur of een nieuw boek dat ze misschien nog niet heeft gelezen.
 4. Bloemen en chocolade – Een klassieke combinatie die altijd werkt. Kies een boeket van haar favoriete bloemen en voeg een doos chocolade toe om haar dag te maken.
 5. Parfum – Geef haar een flesje van haar favoriete parfum of ontdek een nieuwe geur die bij haar past.
 6. Cadeaubonnen – Als je niet zeker weet wat ze leuk vindt, geef dan een cadeaubon van haar favoriete winkel, restaurant of online webshop.
 7. Abonnementen – Geef haar een abonnement op haar favoriete tijdschrift, streamingdienst of online cursus.
 8. Keukengerei – Als ze van koken houdt, geef haar dan een set van hoogwaardige keukengerei of een nieuwe
  Fitbit Versa 4 - Smartwatch dames en heren - Roze
  Bekijk bij Bol.com

  kookboek om haar culinaire vaardigheden te verbeteren.

 9. Technologie – Geef haar een gadget, zoals een slimme horloge of luidspreker, om haar dagelijks leven gemakkelijker te maken.
 10. Kunst – Als ze van kunst houdt, geef haar dan een schilderij of afdruk van haar favoriete kunstenaar.
 11. Reisaccessoires – Als ze van reizen houdt, geef haar dan een kwalitatieve reistas, reiskussen of koptelefoon om haar reiservaring comfortabeler te maken.
 12. Een ervaring – Plan een unieke ervaring zoals een ballonvaart, wijnproeverij of kookworkshop. Dit zal een onvergetelijke herinnering zijn.

Kortom, er zijn talloze cadeau-ideeën om een vrouw te feliciteren. Onthoud altijd haar persoonlijke voorkeuren en kies iets dat past bij haar levensstijl en persoonlijkheid. Met deze leuke cadeau-ideeën maak je haar dag extra speciaal!

Gefeliciteerd vrouw teksten – voor op een felicitatiekaart of bij een bos bloemen

In de trekken van je gezicht zie ik een verhaal van geluk geschreven. Zijn zo veel gelukkige jaren van het huwelijk. Zelfs wanneer verdriet ons heeft bereikt, was ze nooit sterker dan de vreugde die jij me geeft.

Vandaag, op je verjaardag, zie ik dit goede gevoel alleen maar toenemen. En ik weet dat er volgend jaar nog meer geluk zal zijn. Gelukkige verjaardag, mijn liefste, ik wens je het allerbeste!

Gelukkige verjaardag aan de mooiste vrouw ter wereld! Ik wens je toe dat je je dromen najaagt en weet dat ik altijd aan je zijde zal staan, om voor je te duimen en je overwinningen te vieren!

Elke dag met jou, word ik weer helemaal opnieuw verliefd. Gelukkige verjaardag aan de beste vrouw van de wereld!

Ik zal nooit die twinkeling in je ogen vergeten waardoor ik verliefd op je werd. Gelukkige verjaardag, mijn liefste! Je schoonheid en charme nemen alleen maar toe met de tijd.

Gelukkige verjaardag aan de vrouw die nog steeds mijn hart sneller doet slaan. Moge je verjaardag gevuld zijn met een overvloed aan gelach en liefde!

Gefeliciteerd vrouw teksten
Bron: Greetz

Meer felicitatie teksten

Ik beloof je elke dag te laten glimlachen, want jouw glimlach vervult mijn hart met een onbeschrijflijk geluk. Ik hoop dat we een leven lang zullen lachen, mijn liefste. Gelukkige Verjaardag!

Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn dat ik mijn leven mag leiden met zo’n geweldige en lieve vrouw als jij. Ik hoop dat deze verjaardag jullie nog meer liefde en geluk brengt!

Ik wens een gelukkige verjaardag aan mijn lieve vrouw, die ook een geweldige moeder is voor onze kinderen. Je maakt me heel gelukkig en trots op alles wat we samen hebben opgebouwd.

Je bent aardig, intelligent, grappig en heel mooi. En ik ben de gelukkigste man omdat ik met jou getrouwd ben. Gelukkige verjaardag, mijn geliefde vrouw!

Het is moeilijk uit te drukken hoeveel ik van je hou. Er zijn niet genoeg woorden, maar ik hoop dat mijn aanbiddende glimlach mijn liefde kan bekennen. Gelukkige verjaardag aan mijn geliefde vrouw!

Ik heb geluk dat ik je elke dag kan zien lachen en nog meer dat ik je man mag zijn. Gelukkige verjaardag aan de beste vrouw van de wereld!

Aan mijn vrouw, die eigenlijk mijn eeuwige vriendin zal zijn, gelukkige verjaardag! Bedankt dat je een leven vol glimlach, avonturen en liefde met me hebt gedeeld. Ik hou van je van hier tot in het oneindige.

10 grappige teksten om een vrouw te feliciteren

 1. “Gefeliciteerd met je verjaardag! Je wordt elk jaar mooier en ik moet steeds harder mijn best doen om je bij te houden.”
 2. “Hiep hiep hoera! Vandaag vieren we jou, de vrouw die het leven net iets grappiger maakt met haar aanwezigheid. Gefeliciteerd!”
 3. “Gefeliciteerd met je speciale dag! Laten we toasten op alle geweldige dingen die je hebt bereikt en de hilarische momenten die nog komen gaan.”
 4. “Felicitaties! Je bent de belichaming van multitasking – je kunt lachen, charmeren en een feestje organiseren, allemaal tegelijkertijd!”
 5. “Vandaag vieren we jouw verjaardag! Laten we dansen, lachen en genieten van een dag vol plezier. Maar pas op, het kan zijn dat je nóg meer rimpels krijgt van het lachen!”
 6. “Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent als een komedie-show: altijd grappig, verrassend en vol energie. Blijf de wereld verlichten met je humor!”
 7. “Op deze speciale dag wens ik je een verjaardag vol lachbuien, gekke momenten en absurde avonturen. Gefeliciteerd, mijn grappige vriendin!”
 8. “Hoera! Het is je verjaardag! Vandaag draait alles om jou, dus laat die lachspieren maar werken en geniet van alle leuke verrassingen die op je wachten.”
 9. “Gefeliciteerd met je geboortedag! Je bent de enige persoon die ik ken die zelfs in een boodschappenlijstje nog humor kan vinden. Blijf die grappige kant van jou koesteren!”
 10. “Op jouw verjaardag wil ik je herinneren aan een belangrijke levensles: lachen is de beste rimpelcrème! Blijf dus lachen en laat die rimpels maar komen. Gefeliciteerd!”

Meer teksten: