Gefeliciteerd vrouw teksten

Gelukkige Verjaardag mijn liefste! Je vrouw is niet alleen je romantische partner, zij is de vrouw die alles met je deelt! Zij is bij je in de moeilijke tijden, de gelukkige tijden, de moeilijkheden, de overwinningen, de pijn en de plannen! Zij is de partner die samen met je het leven uitstippelt en weet dat aan jouw zijde alles eenvoudiger zal zijn,  ook al lijkt alles even van het goede pad af te wijken! Ze verdient de beste felicitaties op deze datum en je kunt haar verrassen! Laat je inspireren door de verjaardagsberichten voor je vrouw en maak het mooiste eerbetoon aan de vrouw in je leven! Hieronder enkele gefeliciteerd vrouw teksten voor op een kaart.

Gefeliciteerd vrouw teksten – voor op een felicitatiekaart of bij een bos bloemen

In de trekken van je gezicht zie ik een verhaal van geluk geschreven. Zijn zo veel gelukkige jaren van het huwelijk. Zelfs wanneer verdriet ons heeft bereikt, was ze nooit sterker dan de vreugde die jij me geeft.

Vandaag, op je verjaardag, zie ik dit goede gevoel alleen maar toenemen. En ik weet dat er volgend jaar nog meer geluk zal zijn. Gelukkige verjaardag, mijn liefste, ik wens je het allerbeste!

Gelukkige verjaardag aan de mooiste vrouw ter wereld! Ik wens je toe dat je je dromen najaagt en weet dat ik altijd aan je zijde zal staan, om voor je te duimen en je overwinningen te vieren!

Elke dag met jou, word ik weer helemaal opnieuw verliefd. Gelukkige verjaardag aan de beste vrouw van de wereld!

Ik zal nooit die twinkeling in je ogen vergeten waardoor ik verliefd op je werd. Gelukkige verjaardag, mijn liefste! Je schoonheid en charme nemen alleen maar toe met de tijd.

Gelukkige verjaardag aan de vrouw die nog steeds mijn hart sneller doet slaan. Moge je verjaardag gevuld zijn met een overvloed aan gelach en liefde!

Gefeliciteerd vrouw teksten
Bron: Greetz

Meer felicitatie teksten

Ik beloof je elke dag te laten glimlachen, want jouw glimlach vervult mijn hart met een onbeschrijflijk geluk. Ik hoop dat we een leven lang zullen lachen, mijn liefste. Gelukkige Verjaardag!

 

Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn dat ik mijn leven mag leiden met zo’n geweldige en lieve vrouw als jij. Ik hoop dat deze verjaardag jullie nog meer liefde en geluk brengt!

 

Ik wens een gelukkige verjaardag aan mijn lieve vrouw, die ook een geweldige moeder is voor onze kinderen. Je maakt me heel gelukkig en trots op alles wat we samen hebben opgebouwd.

 

Je bent aardig, intelligent, grappig en heel mooi. En ik ben de gelukkigste man omdat ik met jou getrouwd ben. Gelukkige verjaardag, mijn geliefde vrouw!

 

Het is moeilijk uit te drukken hoeveel ik van je hou. Er zijn niet genoeg woorden, maar ik hoop dat mijn aanbiddende glimlach mijn liefde kan bekennen. Gelukkige verjaardag aan mijn geliefde vrouw!

 

Ik heb geluk dat ik je elke dag kan zien lachen en nog meer dat ik je man mag zijn. Gelukkige verjaardag aan de beste vrouw van de wereld!

 

Aan mijn vrouw, die eigenlijk mijn eeuwige vriendin zal zijn, gelukkige verjaardag! Bedankt dat je een leven vol glimlach, avonturen en liefde met me hebt gedeeld. Ik hou van je van hier tot in het oneindige.

Meer teksten: