Vriendin verjaardag

Zeggen wat we voelen voor de persoon van wie we houden is altijd belangrijk, maar soms hebben we moeite om die liefde in woorden uit te drukken. Nadenkend over dit onderwerp, hebben wij de beste verjaardagsboodschappen voor een vriendin voor je op een rijtje gezet, zodat je al je genegenheid en affectie voor deze persoon kunt uiten. Kijk hier eens naar! Hieronder de vriendin verjaardag teksten om te feliciteren, bijvoorbeeld met een kaartje.

Vriendin verjaardag teksten

Mijn hart verwarmt elke keer als ik terugdenk aan de eerste dag dat ik je zag. Wie wist dat dat moment mijn leven voor altijd zou veranderen?

Het was daar dat ik mijn liefde vond, de belangrijkste vrouw ter wereld, mijn perfecte vriendin, die vandaag weer een levensjaar volbrengt!

Zie je hoe de zon schijnt? Dat is omdat de wereld feest viert voor jou! En je verdient het, want je hart is vol liefde en vriendelijkheid. Ik wens je oneindig veel geluk. Gelukkige Verjaardag!

Mijn mooie, je dag is gekomen! Moge de Vader in de Hemel jullie veel zegen geven op deze nieuwe reis en moge ik jullie vergezellen op deze mooie weg van het leven. Ik koos jou als mijn vriendin en mijn hart koos jou als mijn zielsverwant.

Vanaf nu zal je licht sterker en sterker worden. Ik ben trots op de strijder en volhardende vrouw waar ik mee uitga. Gelukkige verjaardag, liefde van mijn leven!

Je bent mijn beste vriend, mijn trouwste metgezel, mijn steun voor alle uren. Jij bent mijn liefde. Het is voor deze en andere dat ik jou, vriendin, een perfecte verjaardag wens zoals jij.

Aan jouw zijde, ben ik de gelukkigste persoon die kan bestaan. Dank je voor de meest opwindende en mooiste momenten die twee verliefde mensen kunnen beleven. Ik hou meer van je dan woorden! Gelukkige Verjaardag!

Vriendin verjaardag

Meer felicitatie teksten voor een vrouw

Vandaag ben je jarig, maar ik moet bekennen dat ik niet weet of ik je moet feliciteren of de vreugde moet vieren die ik voel omdat ik je in mijn leven heb. Mijn liefste, je bent niet zomaar een vriendin, je bent een nieuwe droom die ik elke dag realiseer.

In deze nieuwe fase die in je leven begint, wens ik dat je je meer en meer vervuld voelt met de dingen die je bewegen. Moge je motivatie vinden om te volgen en inspiratie om bergen te verzetten! Gelukkige Verjaardag!

Mijn liefste, het is zo mooi om te weten dat ik weer een verjaardag aan jouw zijde mag doorbrengen! Jij bent voor mij de zin van het leven, licht, energie, liefde en vitaliteit.

Wees altijd zeer gelukkig in jouw wegen en zegevierend in jouw inspanningen. Een mooie en liefdevolle gelukkige verjaardag voor jou, van iemand die van je houdt boven het leven!

Verjaardagskaart vriendin
Bron: Greetz.nl

Vandaag is je verjaardag, mijn liefste, het begin van een nieuw levensjaar. Ik wens je toe dat je in deze nieuwe fase al je dromen realiseert, dat je jezelf ziet zoals ik je zie en dat je geluk vindt in de simpele details van het dagelijks leven.

Gefeliciteerd, mijn mooie vriendin! Moge het een periode zijn waarin we vele goede dingen naast elkaar kunnen vieren.

Meer teksten: