Vriendin verjaardag

Zeggen wat we voelen voor de persoon van wie we houden is altijd belangrijk, maar soms hebben we moeite om die liefde in woorden uit te drukken. Nadenkend over dit onderwerp, hebben wij de beste verjaardagsboodschappen voor een vriendin voor je op een rijtje gezet, zodat je al je genegenheid en affectie voor deze persoon kunt uiten. Kijk hier eens naar! Hieronder de vriendin verjaardag teksten om te feliciteren, bijvoorbeeld met een kaartje. Ook vind je hieronder leuke cadeau-inspiratie voor je jarige vriendin, te bestellen bij bol.com.

Bekijk hier alle cadeaus in de cadeauwinkel >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor o.a. een (goede) vriendin.

Cadeaus voor een vriendin die jarig is

Een verjaardag van een vriendin is een speciale gelegenheid om haar te laten zien hoeveel je om haar geeft. Als je op zoek bent naar originele cadeau-ideeën om haar verjaardag onvergetelijk te maken, dan ben je op de juiste plek. Hieronder vind je enkele suggesties voor cadeaus die haar zeker zullen verrassen.

 1. Een fotocollage in een prachtige lijst – Verzamel enkele van jullie favoriete foto’s en maak er een mooie collage van. Dit is een perfect cadeau om herinneringen te herbeleven en een blijvende herinnering aan jullie vriendschap te creëren.
 2. Canvas - Duin - Zonsondergang - Strand - Planten - Zee - Schilderij - 120x80 cm - Schilderijen op canvas - Canvas doek - Natuur
  Bekijk bij Bol.com

  Een gepersonaliseerde sieraden – Sieraden zijn altijd een geweldig cadeau, maar waarom zou je niet een stapje verder gaan en iets laten personaliseren? Een ketting met haar naam erop of een armband met een betekenisvolle datum zal zeker gewaardeerd worden.

 3. Een kookworkshop – Als ze van koken houdt, is een kookworkshop een geweldig cadeau-idee. Kies een gerecht waar jullie beiden van houden en boek een workshop om het samen te maken. Niet alleen hebben jullie plezier tijdens het koken, maar jullie kunnen ook samen genieten van het resultaat.
 4. Een dagje wellness – Verwen haar met een dagje wellness in een luxe spa. Een ontspannende massage, gezichtsbehandeling en een duik in het zwembad of de sauna zullen haar zeker doen ontspannen en genieten van haar verjaardag.
 5. Een abonnement op een tijdschrift – Als ze van lezen houdt, is een abonnement op haar favoriete tijdschrift een geweldig cadeau. Ze zal elke maand herinnerd worden aan jouw attentie en genieten van de nieuwe inhoud.
 6. Een fotoboek – Als jullie samen veel reizen hebben gemaakt, is een fotoboek een perfecte manier om deze herinneringen vast te leggen. Verzamel jullie favoriete foto’s en maak een prachtig fotoboek dat jullie vriendschap en avonturen samen weergeeft.
 7. Een culinaire ervaring – Als ze een echte fijnproever is, boek dan een culinaire ervaring in een restaurant met een Michelinster of een etablissement dat bekend staat om zijn exclusieve gerechten. Jullie zullen samen genieten van een onvergetelijke maaltijd en een gedeelde ervaring.
 8. Een privé-concert – Als ze van muziek houdt, overweeg dan om een privé-concert te boeken met haar favoriete artiest of band. Dit is een geweldig cadeau-idee voor muziekliefhebbers en zal haar zeker doen dansen op haar verjaardag.
 9. Een kunstwerk – Als ze kunst waardeert, overweeg dan om een uniek en origineel kunstwerk voor haar te kopen. Dit zal zeker een speciale plek in haar huis hebben en jullie vriendschap symboliseren.
 10. Een reis – Als jullie allebei van avontuur houden, is het boeken van een reis een geweldig idee.

Vriendin verjaardag teksten

Mijn hart verwarmt elke keer als ik terugdenk aan de eerste dag dat ik je zag. Wie wist dat dat moment mijn leven voor altijd zou veranderen?

Het was daar dat ik mijn liefde vond, de belangrijkste vrouw ter wereld, mijn perfecte vriendin, die vandaag weer een levensjaar volbrengt!

Zie je hoe de zon schijnt? Dat is omdat de wereld feest viert voor jou! En je verdient het, want je hart is vol liefde en vriendelijkheid. Ik wens je oneindig veel geluk. Gelukkige Verjaardag!

Mijn mooie, je dag is gekomen! Moge de Vader in de Hemel jullie veel zegen geven op deze nieuwe reis en moge ik jullie vergezellen op deze mooie weg van het leven. Ik koos jou als mijn vriendin en mijn hart koos jou als mijn zielsverwant.

Vanaf nu zal je licht sterker en sterker worden. Ik ben trots op de strijder en volhardende vrouw waar ik mee uitga. Gelukkige verjaardag, liefde van mijn leven!

Je bent mijn beste vriend, mijn trouwste metgezel, mijn steun voor alle uren. Jij bent mijn liefde. Het is voor deze en andere dat ik jou, vriendin, een perfecte verjaardag wens zoals jij.

Aan jouw zijde, ben ik de gelukkigste persoon die kan bestaan. Dank je voor de meest opwindende en mooiste momenten die twee verliefde mensen kunnen beleven. Ik hou meer van je dan woorden! Gelukkige Verjaardag!

Vriendin verjaardag

Meer felicitatie teksten voor een vrouw

Vandaag ben je jarig, maar ik moet bekennen dat ik niet weet of ik je moet feliciteren of de vreugde moet vieren die ik voel omdat ik je in mijn leven heb. Mijn liefste, je bent niet zomaar een vriendin, je bent een nieuwe droom die ik elke dag realiseer.

In deze nieuwe fase die in je leven begint, wens ik dat je je meer en meer vervuld voelt met de dingen die je bewegen. Moge je motivatie vinden om te volgen en inspiratie om bergen te verzetten! Gelukkige Verjaardag!

Mijn liefste, het is zo mooi om te weten dat ik weer een verjaardag aan jouw zijde mag doorbrengen! Jij bent voor mij de zin van het leven, licht, energie, liefde en vitaliteit.

Wees altijd zeer gelukkig in jouw wegen en zegevierend in jouw inspanningen. Een mooie en liefdevolle gelukkige verjaardag voor jou, van iemand die van je houdt boven het leven!

Verjaardagskaart vriendin
Bron: Greetz.nl

Vandaag is je verjaardag, mijn liefste, het begin van een nieuw levensjaar. Ik wens je toe dat je in deze nieuwe fase al je dromen realiseert, dat je jezelf ziet zoals ik je zie en dat je geluk vindt in de simpele details van het dagelijks leven.

Gefeliciteerd, mijn mooie vriendin! Moge het een periode zijn waarin we vele goede dingen naast elkaar kunnen vieren.

15 grappige verjaardagsteksten voor een vriendin

 1. Gefeliciteerd met weer een jaartje ouder worden! Ik hoop dat je net zo bruisend en sprankelend bent als champagne op je verjaardag.
 2. Verjaardagen zijn net als pizzapunten – je kunt er nooit genoeg van krijgen! Geniet van je speciale dag en laat het een feest zijn om nooit te vergeten.
 3. Ze zeggen dat het ouder worden gepaard gaat met wijsheid, maar laten we eerlijk zijn, we kennen nog steeds allebei de teksten van onze favoriete kinderliedjes uit ons hoofd. Blijf jong van hart en vier vandaag in stijl!
 4. Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuwe mijlpaal! Maak je geen zorgen, je ziet er nog steeds jonger uit dan een stel pasgeboren puppy’s.
 5. Op je verjaardag is het tijd om jezelf te verwennen. Ik hoop dat je vandaag zo verwend wordt dat je je voelt als een superster – maar dan zonder de paparazzi!
 6. Ze zeggen dat chocolade goed is voor de ziel, dus hier is een enorme virtuele chocoladetaart om je verjaardag nog zoeter te maken. Geniet ervan zonder je zorgen te maken over calorieën!
 7. Verjaardagen zijn als katten: ze komen elk jaar terug en je kunt er gewoon niet genoeg van krijgen. Dus hier is mijn jaarlijkse portie verjaardagsknuffels voor jou!
 8. Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuwe leeftijdscategorie. Laten we hopen dat het je niet naar de categorie “Bingo-avonden en vroege bedtijden” heeft gestuurd!
 9. Ik wens je een verjaardag vol verrassingen en blijdschap. En als er iets misgaat, onthoud dan dat je altijd kunt rekenen op je vrienden om het moment vast te leggen voor toekomstige gênante verhalen!
 10. Verjaardagen zijn als een glas wijn – je wordt er beter van met de leeftijd. Laten we vandaag proosten op een geweldig jaar vol avonturen en nieuwe herinneringen!
 11. Vandaag is het tijd om te schitteren als een diamant, mijn vriendin! Ik wens je een verjaardag vol glitter en glamour, net als jij.
 12. Gefeliciteerd met je verjaardag! Vergeet niet om je kaarsen uit te blazen voordat het brandalarm afgaat en je een speciale “verjaardagsverrassing” krijgt van de brandweer.
 13. Verjaardagen komen en gaan, maar ware vriendschap blijft voor altijd bestaan. Bedankt dat je altijd een bron van vreugde en gelach bent. Geniet van je speciale dag!
 14. Verjaardagen zijn de perfecte gelegenheid om te feesten. Dus laat de slingers hangen, de muziek knallen en dans alsof niemand je in de gaten heeft – behalve de verjaardagsfotograaf!
 15. Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge al je dromen uitkomen en moge je levenspad bezaaid zijn met cupcakes en regenbogen.

12 grappige verjaardagsgedichten voor een vriendin

 1. Gefeliciteerd lieve vriendin, Met jou is het altijd lachen geblazen. Op deze speciale dag van het jaar, Stuur ik je een gedicht met een brede lach, klaar!
 2. Hieperdepiep, hoera, hoera, Jij bent jarig, oh wat fijn, jaja! Een jaar erbij, een jaartje ouder, Maar jouw humor maakt je alleen maar stoerder.
 3. Lieve vriendin, het is jouw dag, Een dag vol vrolijkheid en lach. Op jouw verjaardag wil ik je laten weten, Dat je de grappigste persoon bent die ik ooit heb ontmoet.
 4. Op deze dag, vol feest en gebak, Wil ik jou een grappig gedichtje geven, pak aan! Je bent als een clown, altijd vol grappen, Met jou in de buurt kan ik nooit stoppen met lachen.
 5. Van alle vriendinnen ben jij het best, Met jou wordt mijn leven een grote grapjestest. Op jouw verjaardag wil ik je eren, Met een gedicht vol humor, om je te begeren.
 6. Het is jouw verjaardag, mijn lieve maat, Een dag waarop ik je extra graag plaag. Maar weet dat mijn plagerijen, Liefdevol zijn, zonder kwade bijbedoelingen, fijne meid!
 7. Hiep hiep hoera, jouw dag is hier, Een dag vol humor, dat is zo’n plezier. Op deze speciale gelegenheid, Verdien jij een grappig gedicht, mijn vriendin, echt!
 8. Jarige vriendin, zo grappig en fijn, Met jou in mijn leven voel ik me altijd zo klein. Op deze dag van jouw geboorte, Stuur ik je een gedicht vol humor, vanzelfsprekend zonder remmingen.
 9. Hieperdepiep, gefeliciteerd, Jouw verjaardag is zo geëerd. Met jouw humor en je grappen, Zal deze dag nooit vervelen, maar knappen!
 10. Lieve vriendin, je bent zo maf, Altijd klaar voor een goede grap. Op deze dag van jouw geboorte, Wens ik je een verjaardag vol lachende emoties.
 11. Op deze dag van jouw geboorte, Stuur ik je een gedicht vol met humor, gewoon omdat het kan. Jij maakt het leven licht en zorgeloos, En ik waardeer je altijd om wie je bent, mijn dierbare vriendin.
 12. Jarige vriendin, zo grappig en blij, Met jou in mijn leven voel ik me zo vrij. Op deze speciale dag van het jaar, Laten we lachen en genieten, zonder bezwaar!

15x grappige verjaardagswensen voor een vriendin

 1. Gefeliciteerd met het overleven van een jaar van mijn onweerstaanbare charme en humor! Ik weet dat het niet altijd makkelijk was, maar hey, je hebt het gedaan. Nu op naar het tweede jaar van ongeëvenaarde gezelligheid!
 2. Hiep hiep, hoera! Je hebt een jaar lang mijn bizarre verhalen en vreemde grappen doorstaan. Dat verdient een prijs, maar helaas heb ik alleen maar meer grappen voor je verjaardag. Veel plezier ermee!
 3. Op deze bijzondere dag wil ik je herinneren aan alle keren dat je mijn grappen hebt moeten verdragen. Je verdient absoluut een medaille voor moed en doorzettingsvermogen. Gefeliciteerd met een jaar van onwankelbare vriendschap!
 4. Als je een euro kreeg voor elke keer dat je om mijn grappen hebt gelachen, zou je waarschijnlijk een tropisch eiland kunnen kopen. Maar laten we eerlijk zijn, je lacht vooral omdat je bang bent dat ik anders ga huilen. Hoe dan ook, gefeliciteerd met een jaar van gratis comedy!
 5. Ze zeggen dat lachen goed is voor de gezondheid, dus gefeliciteerd met een jaar lang gratis gezondheidszorg door mijn humor! Ik ben blij dat ik je kan helpen om je lachspieren te trainen.
 6. Op je verjaardag wil ik je bedanken voor een jaar vol vriendschap, avonturen en vooral voor het feit dat je altijd lacht om mijn grappen, zelfs als ze eigenlijk niet grappig zijn. Dat is pas echte toewijding!
 7. Ik dacht dat ik grappig was, maar jij bent echt de ster van het afgelopen jaar geweest! Gefeliciteerd met het schitteren in de komedie die ons leven is. Laten we samen nog veel meer lachwekkende hoofdstukken schrijven!
 8. Een jaar van vriendschap met mij verdient eigenlijk een medaille voor moed. Dus hier is virtueel de “Ik Heb Een Jaar Met [Jouw Naam] Overleefd” medaille. Draag hem met trots, je hebt het verdiend!
 9. Gefeliciteerd met een jaar van mijn onnavolgbare grappen! Ik weet dat ik de beste komiek ben die je ooit hebt ontmoet, maar laten we eerlijk zijn, je hebt gewoon niet genoeg keuze gehad. Op naar nog meer lachbuien!
 10. Ze zeggen dat de beste vrienden degenen zijn die je laten lachen als je het moeilijk hebt. Nou, gefeliciteerd, want je hebt een jaar lang een meester in lachtherapie overleefd. Je bent een held!
 11. Als er een prijs was voor het tolereren van mijn humor, zou je nu een trofee in handen hebben. Helaas heb ik geen trofee, maar ik heb wel een heleboel lachwekkende momenten voor je verjaardag!
 12. Ze zeggen dat lachen besmettelijk is, en ik hoop dat mijn vrolijkheid het afgelopen jaar op jou is overgeslagen. Zo niet, laten we dan dit jaar dubbel zo hard lachen! Gefeliciteerd met een jaar van aanstekelijke vreugde!
 13. Een jaar van vriendschap met mij verdient eigenlijk een ovatie. Dus hier is een virtuele staande ovatie voor jou! Bedankt dat je mijn vriendin bent en mijn grappen overleeft.
 14. Gefeliciteerd met een jaar van mijn onnavolgbare grappen en gegiechel. Ik hoop dat je genoeg buikspieroefeningen hebt gedaan, want er komen nog veel meer lachbuien aan!
 15. Ze zeggen dat lachen de beste remedie is, dus ik ben blij dat ik je het afgelopen jaar genoeg dosissen vreugde heb kunnen geven. Laten we dit jaar nog meer lachen en geluk delen. Gefeliciteerd met een jaar van puur plezier!

Dus, lieve vriendin, gefeliciteerd met een jaar vol lachen, avonturen en onvergetelijke momenten! Op naar nog veel meer jaren van vriendschap en natuurlijk, nog meer grappen!

Meer teksten: