60 jaar verjaardag

Er zijn een aantal mijlpalen in het leven en 60 jaar worden is er één van. Je bent nog niet oud maar echt jong ben je ook niet meer. Na een 60 jaar verjaardag maken mensen meestal de balans op van hun leven en willen ze vooral nog genieten van wat komt. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om een mooie kaart te sturen met een toepasselijke tekst. Weet je even niet wat te schrijven en kun je een beetje hulp gebruiken? Wellicht geven deze leuke tekstjes jou de nodige inspiratie om er iets persoonlijks van te maken. Wat is er fijner dan iemand die 60 wordt te zien stralen van geluk of een traantje te zien wegpinken van ontroering.

60 jaar verjaardag, feliciteren maar!

Wist je dat 60 het nieuwe 40 is? Je mag nog steeds gek doen maar, je krijgt overal korting! Dat wil zeggen, tweevoudig genieten van een goedkoper kopje koffie, inkomkaartjes en busritjes. Nu kun je lekker beginnen sparen voor je eerste rollator! Wat je ook doet, van harte gefeliciteerd met je 60 jaar verjaardag!

 

60 jaar worden geeft een hoop voordelen. Je hoeft je niet meer te bewijzen, je mag ongestraft dingen vergeten en alles hoeft niet meer zo snel te gaan. Een reden te meer om een fijn feestje te bouwen! Gefeliciteerd en op naar de 70!

60 jaar
Bron: Greetz.nl

Terugkijken op 60 jaar levenservaring moet een bijzonder moment zijn. Maar, daar leef je niet meer! Recht je schouders, kin omhoog en er wacht jou nog een mooie toekomst. Hartelijk gefeliciteerd met je zestigste verjaar dag!

 

60 worden betekent dat je jezelf niet meer zo serieus hoeft te nemen, anderen doen dat wel voor jou. Geniet volop van wat nog komt en doe het vooral mateloos!

 

Vroeger dacht ik dat iemand van 60 oud was. Jij bent de uitzondering die deze regel niet bevestigt. Ben je zeker dat je niet een paar jaartjes misrekende? Je ziet er nog steeds top uit, kanjer!

 

Ok je bent grijs geworden, dat is een feit. Maar voor elk grijze haar kwam een wijsheid in de plaats. Wedden dat je daar meer aan hebt dan aan je donkere haren? Je bent 60 maar nog lang niet oud, geniet ervan!

 

21915 dagen heb je nu geleefd, dat zijn evenveel herinneringen van leuke en minder leuke dingen. Dat betekent ook dat wij al 525960 uren konden genieten van jouw aanwezigheid en dat had ik voor geen geld van de wereld willen missen!

 

1893456000 seconden oud ben je nu, wat klinkt dat veel! Maar je wordt slechts 60, vind je dat niet meevallen? Wat een geluk dat we dit samen met jou kunnen vieren!

60 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Ook een mooie verjaardagstekst voor een 60 jarige toevoegen aan deze pagina? Reageer hieronder.

Meer: