10 jaar verjaardag

Iemand die tien jaar oud wordt gaat een heel nieuwe fase in het leven in. Deze persoon zal namelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gaan maken, avonturen beleven waar hij eerst nog te klein voor was en natuurlijk ook weer nieuwe dingen leren op school. Wanneer iemand 10 jaar oud wordt, is dat de tijd voor een groot feestje. De eerste tientallen in de leeftijd zijn bereikt en nu is het dan ook de hoogste tijd om weer wat groter te zijn. Op deze pagina kan je de leukste 10 jaar verjaardag teksten en cadeau-inspiratie bij bol.com vinden.

Bekijk hier de cadeaus voor een 10e verjaardag >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een 10 jarige, van koptelefoons, smartwatches, Rituals, draadloze speaker, en nog veel meer.

Cadeautips voor een 10 jarige

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een kind van 10 jaar, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Hier zijn enkele leuke cadeau ideeën die zeker in de smaak zullen vallen.

 1. Robotica set. Robotica is een populaire hobby en leeractiviteit voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn verschillende robotica sets die geschikt zijn voor kinderen van 10 jaar, zoals LEGO Mindstorms of VEX Robotics. Dit cadeau zal de creativiteit en technologische vaardigheden van het kind stimuleren.
 2. Wetenschapskit. Wetenschapskits zijn geweldige cadeaus voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en experimenteren. Er zijn verschillende kits beschikbaar, zoals kristalgroeikits, plantengroeikits en chemie-experimentkits.
 3. Monopoly Classic - Bordspel
  Bekijk bij Bol.com

  Boeken. Boeken zijn altijd een goed cadeau, vooral voor kinderen die van lezen houden. Er zijn veel boeken geschikt voor kinderen van 10 jaar, zoals de Harry Potter-reeks of de boeken van Roald Dahl.

 4. Spelletjes. Spelletjes zijn een leuke manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Er zijn veel gezelschapsspellen die geschikt zijn voor kinderen van 10 jaar, zoals Monopoly, Ticket to Ride en Carcassonne.
 5. Hoverboard. Hoverboards zijn een leuk en spannend cadeau voor kinderen die graag buiten spelen. Ze kunnen gebruikt worden om rond te rijden in de buurt of om trucs te doen op een skatebaan.
 6. Virtual Reality headset. Virtual Reality headsets zijn een spannend cadeau voor kinderen die van technologie houden. Met een VR-headset kunnen kinderen verschillende virtuele werelden verkennen en ervaren.
 7. Smartwatch. Een smartwatch is een handig cadeau voor kinderen die actief zijn en graag sporten. Ze kunnen het gebruiken om hun stappen bij te houden, hun hartslag te meten en meer.
 8. Canon EOS 2000D + 18-55mm III - Zwart
  Bekijk bij Bol.com

  Knutselset. Knutselsets zijn geweldige cadeaus voor creatieve kinderen. Er zijn veel verschillende sets beschikbaar, zoals schilder- of tekenkits, naai- en borduursets en juwelenmaaksets.

 9. Camera. Een camera is een leuk cadeau voor kinderen die graag foto’s maken. Er zijn veel verschillende camera’s beschikbaar voor kinderen van 10 jaar, van eenvoudige point-and-shoot camera’s tot geavanceerde spiegelreflexcamera’s.
 10. Skateboard. Een skateboard is een geweldig cadeau voor kinderen die graag buiten zijn en van avontuur houden. Er zijn verschillende soorten skateboards beschikbaar, van eenvoudige cruisers tot geavanceerde longboards.

Hopelijk hebben deze cadeau ideeën je geholpen om het perfecte cadeau te vinden voor een kind van 10 jaar. Onthoud dat het belangrijk is om rekening te houden met de interesses en hobby’s van het kind bij het kiezen van een cadeau.

Gefeliciteerd!

Iemand die deze leeftijd bereikt, zal altijd uitkijken naar een feestje om van te dromen. Dit feestje zal er vast en zeker ook komen. Er wordt lekker gegeten en er komen allerlei activiteiten aan bod waarmee deze prachtige leeftijd wordt ingewijd. Maar dan komt het aan op het kiezen van een cadeautje en natuurlijk een persoonlijke boodschap. Dit is niet de leeftijd om echt heel serieus te zijn. Houd het dus lekker speels, maar geef wel een betekenisvolle boodschap mee, want je wordt immers maar één keer in je leven 10 jaar oud!

10 jaar verjaardag
Bron: Greetz

10 jaar verjaardag teksten

Het is natuurlijk heel leuk om op deze leeftijd een leuk kaartje of een berichtje te krijgen van je vrienden en van je familie. Dit zijn herinneringen die je altijd bij zullen blijven en waarmee je iedereen kan laten zien dat je deze fantastische mijlpaal bereikt hebt.

Maar als je de tekst moet verzinnen is het de vraag, wat schrijf je op? Als het goed is ken je de persoon die nu tien jaar wordt al een tijdje. Misschien is het wel een familielid en dan ken je deze persoon nog veel beter. Schrijf dan ook op wat je van deze persoon herinnert en wens hem of haar een fijne verjaardag toe.

Doe dit op zo’n manier dat je een inhoudsvolle boodschap meegeeft en dat de persoon hier altijd met trots naar kan kijken. Omdat het niet al te makkelijk is om een pakkende en goede tekst te verzinnen, hebben we een aantal suggesties op een rij gezet.

10 jaar kaart
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten voor iemand van tien jaar oud

Je kunt de teksten aanvullen zodat het nog persoonlijker wordt wanneer je deze op een kaartje of in een brief noteert.

Gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent nu gewoon tien jaar oud!

Ik ken je nog als een heel klein kindje, maar kijk eens hoe groot je geworden bent. Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd tienjarige. Blaas de tien kaarsjes op je taart maar snel uit en geniet van je dag.

Je bent tien jaar geworden. Dat vraagt om een feestje! Je bent nu immers geen klein kind meer maar een groot kind!

Je hebt nu voor het eerst twee cijfers in je leeftijd. Gefeliciteerd!

Verjaardagsgedichten voor een 10 jarige

 1. Tien jaar geleden was je klein en fijn, Nu ben je groot en mag je tien kaarsjes op je taart zijn. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve schat, Voor altijd in ons hart, daar waar je altijd zat.
 2. Tien kaarsjes op je verjaardagstaart, Tien jaar oud, het is echt de moeite waard. Een prachtige leeftijd, vol avontuur en spel, Geniet van deze dag, want je wordt maar één keer tien, wel!
 3. Hiep hiep hoera, je bent tien jaar! Een bijzondere dag, vol plezier en gebaar. Maak mooie herinneringen en vier het leven, Op naar nog veel meer fantastische jaren, dat is gegeven.
 4. Tien jaar geleden werd je geboren, Nu ben je tien en heb je zoveel geleerd en ervaren. Je bent een geweldig kind, zo slim en lief, Geniet van je dag, want je bent een echte hartendief.
 5. Tien jaar oud, wat gaat de tijd toch snel, Maar weet dat je in ons hart altijd welkom bent, altijd wel. Een verjaardag vol vreugde en geluk, Voor een tienjarige kan het niet stuk!
 6. Gefeliciteerd met je tiende verjaardag, kleine ster, Je straalt als nooit tevoren, dat is wel erg ver. We wensen je een dag vol liefde en lach, Tien jaar oud, wat ben je toch prachtig en knap.
 7. Tien kaarsjes op je verjaardagstaart, Tien jaar oud en al zo’n wijsheid vergaard. Een nieuwe mijlpaal, een nieuw begin, Geniet van je dag en van alles wat je ziet en vindt.
 8. Tien jaar geleden maakte je ons gezin compleet, Nu ben je tien en hebben we zoveel om over te praten en te weten. Een verjaardag vol liefde en geluk, Voor onze tienjarige kan het niet meer stuk.
 9. Hiep hiep hoera, je bent al tien jaar oud, Een leeftijd vol avontuur, dat is echt wel stout. Maak plezier en geniet van deze dag, Je bent geweldig, vergeet dat nooit, lieve schat.
 10. Tien jaar geleden zag ik je voor het eerst, Nu ben je tien en heb je mijn hart vermeerd. Een verjaardag vol knuffels en kusjes, dat ben jij, Gefeliciteerd met je tiende verjaardag, mijn liefje, mijn mini-me.

Meer mooie verjaardagswensen voor een 10 jarige (jongen – meisje)

 1. Tien jaar geleden bracht je een overvloed aan vreugde in ons leven en kijk nu eens hoeveel je bent gegroeid en bloeit. Van harte gefeliciteerd met je 10e verjaardag! Moge de komende jaren net zo geweldig zijn als de afgelopen tien.
 2. 🎉 Dubbele cijfers! Van knikkeren tot gamen, je hebt zoveel geleerd en ervaren in deze tien jaar. Blijf nieuwsgierig, avontuurlijk en blijf genieten van elk moment. Gelukkige 10e verjaardag!
 3. Tien jaar geleden begon het avontuur van jouw leven en wat een ongelooflijke reis is het geweest. Gelukkige 10e verjaardag, lieve [naam]. Moge de komende tien jaar net zo opmerkelijk zijn!
 4. Het lijkt als gisteren dat je ons leven verrijkte met je aanwezigheid, en nu ben je al een decennium oud! Gefeliciteerd met je 10e verjaardag. Moge elk moment van het komende jaar net zo speciaal zijn als deze mijlpaal.
 5. 🎂 Op je 10e verjaardag wensen we je niet alleen een geweldige dag, maar ook een decennium vol liefde, vriendschap en onvergetelijke avonturen. Blijf stralen, [naam]!
 6. Van poppen tot videogames, je hebt in de afgelopen tien jaar veel interesses ontwikkeld. Gelukkige 10e verjaardag, [naam]. Moge dit jubileumjaar gevuld zijn met nog meer ontdekkingen en plezier!
 7. Tien jaar van lachen, leren en groeien. Je hebt ons leven veranderd op manieren die we ons niet konden voorstellen. Gelukkige verjaardag, [naam]. Moge het volgende decennium net zo spectaculair zijn!
 8. 🎁 Op deze bijzondere dag vieren we niet alleen je 10e verjaardag, maar ook de fantastische persoon die je bent geworden. Moge elk jaar dat volgt net zo gevuld zijn met succes en geluk!
 9. Tien jaar geleden werd de wereld een beetje helderder toen jij werd geboren. Gelukkige 10e verjaardag, [naam]. Moge je dag gevuld zijn met lachende gezichten en hartverwarmende herinneringen.
 10. Het is ongelooflijk hoe snel de tijd is voorbijgevlogen sinds de dag dat je ons gezin verrijkte. Op je 10e verjaardag wensen we je niet alleen een feestelijke dag, maar ook een toekomst vol dromen en prestaties.
 11. 🌟 Tien jaar van liefde, gelach en avonturen. Je hebt ons hart gestolen vanaf het allereerste moment. Gelukkige 10e verjaardag aan de ster van ons leven!
 12. Van eerste schooldagen tot het ontdekken van nieuwe hobby’s, je hebt al zoveel bereikt in tien jaar. Blijf groeien en stralen, [naam]. Gelukkige 10e verjaardag!
 13. Gefeliciteerd met het bereiken van het dubbele cijfer! Tien jaar vol ondeugende streken, hartverwarmende knuffels en onvergetelijke momenten. Moge de komende tien jaar nog meer prachtige herinneringen brengen.
 14. 🎈 Op je 10e verjaardag kijken we met trots terug op een decennium vol groei en prestaties. Moge de komende jaren net zo gevuld zijn met succes en vreugde. Gelukkige verjaardag, [naam]!
 15. Tien jaar geleden begon jouw reis en wat een fantastische reis is het geweest. Gelukkige 10e verjaardag, [naam]. Moge de komende jaren net zo spannend en prachtig zijn als deze eerste tien.
 16. 🌈 Een decennium van kleurrijke herinneringen, van je eerste stapjes tot je eerste overwinningen. Blijf stralen, [naam], want je maakt de wereld mooier met elke dag.
 17. Tien jaar van liefdevolle momenten, vriendschappen en ontdekkingen. Je hebt ons leven veranderd op manieren die we nooit hadden kunnen voorspellen. Gelukkige 10e verjaardag aan onze schitterende [zoon/dochter]!
 18. Gefeliciteerd met het bereiken van deze geweldige mijlpaal! Tien jaar van vreugde, liefde en gelach. Moge de komende tien jaar net zo magisch zijn. Gelukkige verjaardag, [naam]!
 19. 🎉 Op je 10e verjaardag wensen we je niet alleen een dag vol plezier, maar ook een jaar vol nieuwe ontdekkingen en spannende avonturen. Blijf dromen, [naam]!
 20. Tien jaar van groei en vriendschap. Je hebt ons leven verrijkt op manieren die we ons niet hadden kunnen voorstellen. Gelukkige 10e verjaardag aan de meest bijzondere [jongen/meisje] ter wereld!
 21. 🎂 Van knuffels tot zelfstandigheid, je hebt al zoveel geleerd en bereikt in tien jaar. Op je speciale dag wensen we je niet alleen plezier, maar ook een toekomst vol succes en voldoening.
 22. Tien jaar geleden kwam je in ons leven als een klein bundeltje vreugde. Nu ben je een geweldige [jongen/meisje] met een schitterende toekomst voor je. Gelukkige 10e verjaardag, [naam]!
 23. Tien jaar van liefde, lachen en onvergetelijke momenten. Je hebt ons gezin compleet gemaakt en ons hart gestolen. Gelukkige 10e verjaardag aan de liefste [zoon/dochter] ter wereld!

Meer: