10 jaar verjaardag

Iemand die tien jaar oud wordt gaat een heel nieuwe fase in het leven in. Deze persoon zal namelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gaan maken, avonturen beleven waar hij eerst nog te klein voor was en natuurlijk ook weer nieuwe dingen leren op school. Wanneer iemand 10 jaar oud wordt, is dat de tijd voor een groot feestje. De eerste tientallen in de leeftijd zijn bereikt en nu is het dan ook de hoogste tijd om weer wat groter te zijn. Op deze pagina kan je de leukste 10 jaar verjaardag teksten en zinnen vinden.

 

Iemand die deze leeftijd bereikt, zal altijd uitkijken naar een feestje om van te dromen. Dit feestje zal er vast en zeker ook komen. Er wordt lekker gegeten en er komen allerlei activiteiten aan bod waarmee deze prachtige leeftijd wordt ingewijd. Maar dan komt het aan op het kiezen van een cadeautje en natuurlijk een persoonlijke boodschap. Dit is niet de leeftijd om echt heel serieus te zijn. Houd het dus lekker speels, maar geef wel een betekenisvolle boodschap mee, want je wordt immers maar één keer in je leven 10 jaar oud!

10 jaar verjaardag
Bron: Greetz

10 jaar verjaardag teksten

Het is natuurlijk heel leuk om op deze leeftijd een leuk kaartje of een berichtje te krijgen van je vrienden en van je familie. Dit zijn herinneringen die je altijd bij zullen blijven en waarmee je iedereen kan laten zien dat je deze fantastische mijlpaal bereikt hebt. Maar als je de tekst moet verzinnen is het de vraag, wat schrijf je op? Als het goed is ken je de persoon die nu tien jaar wordt al een tijdje. Misschien is het wel een familielid en dan ken je deze persoon nog veel beter. Schrijf dan ook op wat je van deze persoon herinnert en wens hem of haar een fijne verjaardag toe.

Doe dit op zo’n manier dat je een inhoudsvolle boodschap meegeeft en dat de persoon hier altijd met trots naar kan kijken. Omdat het niet al te makkelijk is om een pakkende en goede tekst te verzinnen, hebben we een aantal suggesties op een rij gezet.

10 jaar kaart
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten voor iemand van tien jaar oud

Je kunt de teksten aanvullen zodat het nog persoonlijker wordt wanneer je deze op een kaartje of in een brief noteert.

Gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent nu gewoon tien jaar oud!

Ik ken je nog als een heel klein kindje, maar kijk eens hoe groot je geworden bent. Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd tienjarige. Blaas de tien kaarsjes op je taart maar snel uit en geniet van je dag.

Je bent tien jaar geworden. Dat vraagt om een feestje! Je bent nu immers geen klein kind meer maar een groot kind!

Je hebt nu voor het eerst twee cijfers in je leeftijd. Gefeliciteerd!

Een mooie 10 jaar verjaardag tekst toevoegen? Reageer dan hieronder.

Meer: