40 jaar verjaardag

Iemand is 40 jaar oud geworden, wat een feest! Mensen denken al snel dat deze persoon dan oud is, maar 40 jaar is helemaal niet oud. Veel mensen op deze leeftijd zie je ook niet oud gedragen. Een groot feest is dan ook zeker welkom op deze leeftijd. Daar moet op gedronken worden! Maar, er hoort natuurlijk ook een bericht bij die de persoon laat weten dat hij of zij helemaal niet oud is. Er is een nieuwe fase in het leven ingegaan. Een leven van volwassener zijn, maar ook eentje van vooral niet oud gedragen. Er komen allerlei veranderingen in het leven. Maar lang niet al deze veranderingen zijn negatief. Laat de persoon voelen dat hij of zij belangrijk is en dat er een prachtig mijlpaal is bereikt. Laat de persoon er lekker van genieten en samen kun je de wereld aan. Ook als senior! Hieronder enkele 40 jaar verjaardag teksten.

40 jaar verjaardag teksten voor op een kaartje

  • Een persoonlijke tekst bedenken voor iemand van 40 jaar

Iemand die veertig jaar oud is geworden staat in de bloei van zijn of haar leven. Dit wil in dit geval zeggen dat er verder wordt gebouwd aan een carrière, er wordt genoten van het gezinsleven en dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden om het leven nog een groter avontuur te maken. Dit is ook waar het leven om draait. Het beleven van avonturen. Dit kun je alleen doen, maar ook met vrienden en familie. Dan is het nu ook jouw beurt om deze persoon dit te laten vertellen en dus een persoonlijke tekst te bedenken voor zijn of haar verjaardag. Maar waar begin je nu mee? Bedenk eerst wat de persoonlijke eigenschappen zijn van de persoon.

40 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Hoe steekt de persoon in elkaar en zijn er eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor deze persoon dat ze noemenswaardig zijn? Ook al weet je dit allemaal al, kan het nog zijn dat je moeite hebt met het bedenken van een goede tekst. Je bent zeker niet de enige want er zijn tal van mensen die hier moeite mee hebben. Daarom hebben we een aantal teksten voor je op een rij gezet die je kunnen helpen en kunnen dienen als bron van inspiratie.

40 jaar
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten voor iemand van 40 jaar

 

Je ziet er goed uit voor iemand van 40! Gefeliciteerd!

 

Maak er een onvergetelijke verjaardag van. Je bent zeker niet oud!

 

Het leven begint op je veertigste. Ga er vanaf nu dus lekker van genieten!

 

Je bent heus geen veertig. Je bent gewoon nog 18 met ruim 22 jaar ervaring.

 

Gefeliciteerd met het bereiken van deze mooie leeftijd. Geniet ervan!

 

Een hele fijne verjaardag. Laat je niks aanpraten en geniet er gewoon lekker van.

 

Vanaf nu zal de wijsheid moeten komen. We zullen zien! Gefeliciteerd!

Meer teksten: