Liefdes teksten

De romantische, dweperige en vaak geparfumeerde liefdesbrieven van eeuwen geleden worden helaas niet meer geschreven. Ze maakten plaats voor korte tekstberichtjes waarbij het romantische gehalte niet meer is wat het ooit was. Maar, kun jij je de tinteling over heel je lichaam nog herinneren toen iemand jou zijn of haar liefde verklaarde? Daaraan is niets veranderd door de eeuwen heen. Het doet iets met een mens, toch? Liefdesteksten kunnen dan wel niet meer zo poëtisch zijn als in de tijd van ridderlijke romantiek maar het gevoel dat ze opwekken is onveranderd gebleven. Ben je inspiratieloos en op zoek naar een geschikte tekst om je crush te laten weten dat je van hem of haar houdt, dan helpen wij je graag een handje met deze mooie liefdes teksten en cadeautips te bestellen bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus in de cadeauwinkel voor een geliefde >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een geliefde, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, jubileum en voor zomaar. Denk aan prachtige sieraden maar ook veel tech producten.

9 cadeautips voor je geliefde / relatie

Het vinden van het perfecte cadeau voor je geliefde kan soms een uitdaging zijn. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon om te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt, het vinden van het juiste cadeau kan een moeilijke taak zijn. Hier zijn enkele leuke cadeau-ideeën die je kunt overwegen om je relatie te verrassen en te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft.

 1. Gepersonaliseerd fotoboek: Een fotoboek kan een geweldig cadeau zijn om herinneringen te delen en terug te kijken op alle geweldige momenten die jullie samen hebben gedeeld. Maak het cadeau extra speciaal door het te personaliseren met jullie namen, een leuke tekst of een grappige anekdote.
 2. Een romantisch weekendje weg: Niets zegt “Ik hou van jou” meer dan een romantisch weekendje weg. Of het nu een gezellig hotel in de stad is of een romantische bed & breakfast op het platteland, een weekendje weg is de perfecte
  Dayshake Explosion Box - Inclusief Videohandleiding - Explosie Foto Doos - Mystery Box - Foto Box
  Bekijk bij Bol.com

  manier om quality time door te brengen met je geliefde.

 3. Sieraden: Sieraden zijn altijd een populair cadeau-idee voor geliefden. Van een eenvoudige ketting tot een prachtige ring, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Overweeg om een gepersonaliseerd sieraad te laten maken met jullie initialen of een speciale datum.
 4. Eten en drinken: Voor de fijnproever in je leven, overweeg een culinair cadeau. Reserveer een tafel in het favoriete restaurant van je partner of koop een fles van zijn of haar favoriete wijn of whisky. Een andere optie is om samen een kookcursus te volgen om nieuwe culinaire vaardigheden te leren en quality time door te brengen.
 5. Ervaringen: Ervaringen zijn vaak waardevoller dan materiële cadeaus. Overweeg om samen een activiteit te ondernemen die jullie beiden leuk vinden, zoals een concert, een sportevenement of een avontuurlijke activiteit zoals bungeejumpen of een ballonvaart.
 6. Een spa-dag: Een spa-dag kan de perfecte manier zijn om te ontspannen en quality time door te brengen met je geliefde. Overweeg om een ​​couples-massage te boeken of geniet samen van een gezichtsbehandeling en pedicure.
 7. Een gepersonaliseerd cadeau: Een gepersonaliseerd cadeau is altijd een goed idee. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd kussen met jullie namen erop of een fotocollage van jullie favoriete momenten samen, een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets unieks en speciaals te creëren.
 8. Een abonnement op iets: Geef je geliefde iets om naar uit te kijken met een abonnement op iets waar hij of zij dol op is, zoals een tijdschrift, een boekenclub of een wijnclub.
 9. Gadgets: Als je geliefde een tech-liefhebber is, overweeg dan om een gadget cadeau te geven.

Enkele mooie liefdes teksten voor op een kaart

Jij bent de reden waarom ik ’s avonds met een glimlach naar bed ga en ’s ochtends weer wakker wordt. Sinds ik jou ken lijd ik aan het Alfred Jodocus Kwak syndroom, zo vrolijk was ik nooit!

Wat ik voor jou voel kan ik moeilijk onder woorden brengen. Hoog tijd dat we elkaar weer zien zodat ik het je kan laten voelen.

Sinds ik je heb ontmoet, huil ik een beetje minder, lach ik een beetje harder en vaker. Alleen doordat ik jou heb, is mijn leven een betere plek.

Net op het moment dat ik dacht dat ik nooit nog iemand lief zou hebben, kwam jij in mijn leven. Je maakt het zoveel mooier en intenser dan ik ooit had durven dromen.

Liefdes teksten
Bron: Greetz

Meer zinnen over de liefde

Als ik je maar één ding zou kunnen geven, dan was het de mogelijkheid om jezelf door mijn ogen te zien, alleen dan zou je beseffen hoe speciaal je voor mij bent. Jij bent echt het mooiste wat me kon overkomen.

Als van je houden een baan was, zou ik de meest verdienstelijke, toegewijde en gekwalificeerde werknemer zijn. Ik zou het zelfs niet erg vinden om gratis te werken!

Ik kan maar niet beslissen of het beste deel van mijn dag is om naast jou wakker te worden of met jou naar bed te gaan. Kom maar gauw mijn kant uit, zodat ik de twee weer kan vergelijken.

Ik heb het gevoel dat alles wat in mijn leven gebeurde, me naar jou heeft geleid. De keuzes die ik maakte, mijn liefdesverdriet en mijn spijt. Letterlijk alles. En als we samen zijn, lijkt mijn verleden het waard. Want als ik één ding anders had gedaan, had ik je waarschijnlijk nooit ontmoet.

10 korte lieve teksten voor je vriendin

 1. Jij bent mijn zonnestraal op een bewolkte dag. Ik hou van je, schat.
 2. Mijn hart smelt telkens als ik naar je lach. Je maakt mijn leven compleet.
 3. Met jou aan mijn zijde voel ik me onoverwinnelijk. Ik ben gezegend met jou als mijn vriendin.
 4. Je bent niet alleen mijn liefde, maar ook mijn beste vriendin. Ik kan altijd op je rekenen.
 5. In jouw armen voel ik me thuis. Je warmte en liefde vervullen mijn hart.
 6. Jij bent de mooiste bloem in mijn tuin van geluk. Ik ben dankbaar dat ik jou heb.
 7. Een dag zonder jou is als een dag zonder zonneschijn. Ik kan niet wachten om je weer te zien.
 8. Jouw glimlach is mijn bron van vreugde. Ik zou er alles aan doen om je gelukkig te zien.
 9. Ik val elke dag opnieuw voor jou, steeds dieper en intenser. Je bent mijn alles.
 10. Dank je wel dat je er altijd voor me bent. Je liefde en steun betekenen de wereld voor me.

10 korte en lieve teksten voor je vriend

 1. Jij bent het mooiste wat me ooit is overkomen. Ik ben zo dankbaar dat ik jou als mijn vriend heb.
 2. Ik waardeer jouw liefde en steun elke dag. Je maakt mijn leven compleet.
 3. Met jou voel ik me veilig en geliefd. Ik kan altijd op je rekenen, en dat betekent alles voor me.
 4. Jij bent niet alleen mijn vriend, maar ook mijn soulmate. Samen kunnen we alles aan.
 5. Ik hou van de manier waarop je me laat lachen en mijn hart verwarmt. Jij maakt mijn dagen zoveel beter.
 6. Je bent niet alleen knap van buiten, maar ook van binnen. Je hebt een hart van goud.
 7. Ik kan niet wachten om nog meer mooie herinneringen met jou te maken. Elk moment met jou is kostbaar.
 8. Jij begrijpt me zoals niemand anders dat kan. Je kent me beter dan ik mezelf ken en dat maakt onze band zo bijzonder.
 9. Dankjewel dat je altijd naar me luistert en me steunt. Jouw aanwezigheid is een geschenk in mijn leven.
 10. Ik ben verliefd op jou en alles wat je bent. Jij maakt me compleet en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.
Ik hou van jou teksten
Bron: Greetz

Een mooie liefdes tekst toevoegen? Reageer hieronder.

Meer teksten: