Liefdes teksten

De romantische, dweperige en vaak geparfumeerde liefdesbrieven van eeuwen geleden worden helaas niet meer geschreven. Ze maakten plaats voor korte tekstberichtjes waarbij het romantische gehalte niet meer is wat het ooit was. Maar, kun jij je de tinteling over heel je lichaam nog herinneren toen iemand jou zijn of haar liefde verklaarde? Daaraan is niets veranderd door de eeuwen heen. Het doet iets met een mens, toch? Liefdesteksten kunnen dan wel niet meer zo poëtisch zijn als in de tijd van ridderlijke romantiek maar het gevoel dat ze opwekken is onveranderd gebleven. Ben je inspiratieloos en op zoek naar een geschikte tekst om je crush te laten weten dat je van hem of haar houdt, dan helpen wij je graag een handje met deze mooie liefdes teksten.

Enkele mooie liefdes teksten voor op een kaart

Jij bent de reden waarom ik ’s avonds met een glimlach naar bed ga en ’s ochtends weer wakker wordt. Sinds ik jou ken lijd ik aan het Alfred Jodocus Kwak syndroom, zo vrolijk was ik nooit!

Wat ik voor jou voel kan ik moeilijk onder woorden brengen. Hoog tijd dat we elkaar weer zien zodat ik het je kan laten voelen.

Sinds ik je heb ontmoet, huil ik een beetje minder, lach ik een beetje harder en vaker. Alleen doordat ik jou heb, is mijn leven een betere plek.

Net op het moment dat ik dacht dat ik nooit nog iemand lief zou hebben, kwam jij in mijn leven. Je maakt het zoveel mooier en intenser dan ik ooit had durven dromen.

Liefdes teksten
Bron: Greetz

Meer zinnen over de liefde

Als ik je maar één ding zou kunnen geven, dan was het de mogelijkheid om jezelf door mijn ogen te zien, alleen dan zou je beseffen hoe speciaal je voor mij bent. Jij bent echt het mooiste wat me kon overkomen.

Als van je houden een baan was, zou ik de meest verdienstelijke, toegewijde en gekwalificeerde werknemer zijn. Ik zou het zelfs niet erg vinden om gratis te werken!

Ik kan maar niet beslissen of het beste deel van mijn dag is om naast jou wakker te worden of met jou naar bed te gaan. Kom maar gauw mijn kant uit, zodat ik de twee weer kan vergelijken.

Ik heb het gevoel dat alles wat in mijn leven gebeurde, me naar jou heeft geleid. De keuzes die ik maakte, mijn liefdesverdriet en mijn spijt. Letterlijk alles. En als we samen zijn, lijkt mijn verleden het waard. Want als ik één ding anders had gedaan, had ik je waarschijnlijk nooit ontmoet.

Ik hou van jou teksten
Bron: Greetz

Een mooie liefdes tekst toevoegen? Reageer hieronder.

Meer teksten: