75 jaar verjaardag

We hebben wel eens moeite om perfecte woorden te vinden die je op een verjaardagskaart zou willen schrijven. Dit komt op elke leeftijd voor. Of je nu een tekst moet bedenken voor een kind of voor iemand die een gezegende leeftijd heeft gekregen van 70+, het blijft altijd wat lastig om een goede tekst te bedenken. 75 is helemaal een gezegende leeftijd en voor sommige mensen is het behalve van deze leeftijd een cadeau waarbij bij anderen deze leeftijd als vanzelfsprekend komt omdat iedereen in de familie is gezegend met een hoge leeftijd. Maar dan nog is het nu aan jou de taak om een goede tekst te verzinnen voor de persoon die deze leeftijd bereikt heeft. Woorden zullen misschien tekort schieten en het is vooral de gedachte die hierin heel belangrijk is. Wat wil je iemand vertellen die deze leeftijd heeft bereikt. Aan levenservaring heeft deze persoon zeker geen gebrek. Daar kan je op inspelen. Ook als het een familielid betreft, zijn er tal van zaken die je deze persoon kan vertellen. Wat herinner je over de persoon en wat zou je hem of haar willen vertellen? Hieronder enkele 75 jaar teksten voor een verjaardag om te feliciteren.

 

Een goede tekst verzinnen voor iemand van 75 jaar

Allereerst is dit een respectabele leeftijd. Je kunt vaak niet aankomen met vrije en mooie teksten omdat dit nu eenmaal niet bij de leeftijd past. Je wilt een goede tekst bedenken met daarbij een mooie boodschap zonder dat je al te bijdehand overkomt. Omdat het verzinnen van teksten niet echt heel makkelijk is, zijn er tal van websites die je kunt bezoeken en waar je ideale teksten op kan vinden. Het is alleen wel belangrijk dat je de tekst wel persoonlijk maakt. Het gaat immers om iemand die je kent en die je een persoonlijke boodschap zou willen geven. Deze teksten die je online kan vinden zijn dat niet maar dienen als een goede bron van inspiratie.

75 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Verjaardagswensen voor 75 jaar

Om je een handje te helpen, hebben we een aantal teksten op een rij gezet die kunnen dienen als inspiratiebron. Zet de teksten zo om zodat ze goed passen bij de persoon aan wie je schrijft.

  • Je bent mijn docent, mijn sterkte en mijn steun. Ik wens je een hele fijne verjaardag toe!
  • Vandaag is het een dag om te glimlachen. Dat zullen de dagen die komen gaan ook zijn.
  • Fijne 75e verjaardag. Het zijn veel kaarsjes op de taart, maar met de kracht die u heeft moet dat zeker lukken!
  • Ik ben gezegend u al zo lang in mijn leven te hebben. Moge dat nog vele jaren erbij worden.
  • Net zoals een goede wijn word ook jij er beter op met de jaren. Een fijne verjaardag gewenst!

Meer teksten: