Kind verjaardag

10 Verjaardag-zinnen voor kinderen die hen zullen opvrolijken op deze speciale dag. Een verjaardag is op zichzelf al een heel belangrijke datum, maar wanneer het de verjaardag van een kind is, wordt het nog specialer, aangezien de kleintjes er meestal met veel euforie naar uitkijken. Daarom hebben wij verschillende verjaardag zinnen voor kinderen uitgekozen die je zullen helpen om deze dag nog vrolijker en leuker te maken. Kijk hier eens naar!

Verjaardag teksten voor een kind

Dat jouw feest heel speciaal wordt, met veel vrienden en, natuurlijk, veel plezier. Ik wens je een dag vol plezier om al het plezier van het kind zijn te beleven! Gelukkige Verjaardag!

Gelukkige verjaardag, mooiste kind van de wereld! Je wordt snel groot, maar je hebt nog steeds dezelfde onschuld en dezelfde prachtige manier om ons met één blik te charmeren! Proficiat aan jullie en ook aan de papa’s die rijkelijk gezegend werden met een kleine engel in hun leven.

Je bent een heel bijzonder kind en ik weet zeker dat God altijd je pad zal beschermen, per slot van rekening ben je als een engel die uit de hemel is gekomen om ons leven op te fleuren! Heb een gezegende dag en een gelukkige verjaardag!

Alleen kinderen kennen de magie van elke seconde van de dag te leven, dus ga altijd door met die kinderlijke onschuld in je ogen. Gelukkige Verjaardag!

Kind zijn is onuitputtelijk zijn in de rede, de rede die elke emotie transformeert, de rede die leidt tot de oneindigheid van de vraag. Gelukkige verjaardag, mijn eeuwig kind! Ik hou van je.

Verjaardag kind
Bron: Greetz

Meer verjaardagswensen voor kinderen

Geniet van je dag om te spelen, springen, rennen en veel te lachen met je vrienden! Moge vandaag een heel bijzondere dag voor je zijn, met veel liefde van de hele familie. Gelukkige Verjaardag!

 

Gelukkige Verjaardag! Moge vandaag onvergetelijk zijn, vol spelletjes en vele geschenken! Een kind zijn is leven in een wereld waar alleen maar plezier, vreugde en veel liefde is. Mijn grootste wens voor jouw leven is dat het altijd gelukkig is, dat er nooit een gebrek is aan glimlachen, vrienden, avonturen en dromen die uitkomen!

 

Vergeet het kind niet dat je bent en bewaar voor jezelf de energieën en gevoeligheden van je kindertijd. Blijf meer en meer studeren, want je zult je beloning in de toekomst zien. Bedank papa, mama en allen die op de een of andere manier bijdragen aan je groei. Gelukkige Verjaardag!

 

Kies altijd het juiste, wees eerlijk, volhardend en open je armen voor het leven met een hart vol liefde. Vergeet niet te luisteren naar goede raad en volg alleen de goede voorbeelden. Gelukkige Verjaardag!

 

Gelukkige Verjaardag! Moge je opgroeien en steeds meer een goed mens worden, intelligent, toegewijd, die altijd de waarheid spreekt en ervoor zorgt dat je mensen helpt. Mogen Jezus en zijn engelen je beschermen, je begeleiden en je verlichten.

Cool je bent jarig
Bron: Greetz

Meer teksten: