Kind verjaardag

10 Verjaardag-zinnen voor kinderen die hen zullen opvrolijken op deze speciale dag. Een verjaardag is op zichzelf al een heel belangrijke datum, maar wanneer het de verjaardag van een kind is, wordt het nog specialer, aangezien de kleintjes er meestal met veel euforie naar uitkijken. Daarom hebben wij verschillende verjaardag zinnen en cadeautips voor kinderen uitgekozen die je zullen helpen om deze dag nog vrolijker en leuker te maken. De cadeaus zijn te bestellen bij Bol.com.

Bekijk hier de cadeaus voor een kind >>

Ontdek bij Bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een kind zijn/haar verjaardag. Van mooie kinderboeken, bordspellen, games, tekensets en nog veel meer.

Cadeautips voor een verjaardag van een kindje

Het is altijd een feestelijke gelegenheid om een kind te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Of het nu gaat om een peuter of een tiener, er zijn tal van leuke cadeau-ideeën om het feest compleet te maken. Hieronder vindt u een aantal suggesties om u te inspireren bij het kiezen van het perfecte geschenk voor het kind.

 1. Knutselset: Kinderen houden ervan om creatief bezig te zijn en hun verbeelding de vrije loop te laten. Een knutselset is daarom altijd een goed cadeau-idee. Er zijn tal van verschillende sets beschikbaar, zoals schilderijen op nummer, kralen sets en papier-maché. Kies een set die past bij de interesses van het kind.
 2. Wie is het? - Kinderspel
  Bekijk bij Bol.com

  Spelletjes: Spelletjes zijn altijd een hit bij kinderen. Of het nu gaat om bordspellen, kaartspellen of puzzels, er is voor elk kind wel iets leuks te vinden. Kies een spel dat past bij de leeftijd van het kind en zijn of haar interesses.

 3. Boeken: Het geven van een boek is niet alleen leuk, maar ook educatief. Er zijn tal van kinderboeken beschikbaar, van prentenboeken voor peuters tot avonturenromans voor tieners. Kies een boek dat past bij de leeftijd en het leesniveau van het kind.
 4. Technologie: Kinderen zijn dol op technologie en er zijn tal van gadgets beschikbaar die een geweldig cadeau kunnen zijn. Denk aan een tablet, een smartwatch of een drone. Kies wel een gadget die geschikt is voor de leeftijd van het kind en waarvan de ouders het ook goedkeuren.
 5. Kleding en accessoires: Kinderen groeien snel en hebben daarom vaak nieuwe kleding nodig. Een nieuw shirt, een
  Big Bang Boards® PRO Luna Edition – Skateboard Inclusief Skateboard Tas, Griptape Cleaner & Skate Tool – Skateboard Jongens – Skateboard Meisjes – Skateboard Volwassenen – Deck – Skate
  Bekijk bij Bol.com

  paar schoenen of een leuke pet kunnen daarom een perfect cadeau zijn. Zorg er wel voor dat je de juiste maat kiest en kies iets dat past bij de smaak van het kind.

 6. Buitenspeelgoed: Buitenspelen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid van het kind. Een bal, een springtouw of een skateboard zijn daarom altijd goede cadeau-ideeën. Zorg er wel voor dat het speelgoed veilig is en past bij de leeftijd van het kind.
 7. Abonnementen: Er zijn tal van abonnementen beschikbaar die leuk zijn voor kinderen. Denk aan een tijdschriftabonnement, een abonnement op een streamingdienst of een lidmaatschap van een sportclub. Zo kan het kind het hele jaar door genieten van zijn of haar cadeau.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat het geven van een cadeau vooral draait om de gedachte erachter. Of je nu kiest voor een groot of klein cadeau, het gaat erom dat je het kind laat zien dat je aan hem of haar denkt en hem of haar wilt feliciteren met zijn of haar speciale dag.

Verjaardag teksten voor een kind

Dat jouw feest heel speciaal wordt, met veel vrienden en, natuurlijk, veel plezier. Ik wens je een dag vol plezier om al het plezier van het kind zijn te beleven! Gelukkige Verjaardag!

Gelukkige verjaardag, mooiste kind van de wereld! Je wordt snel groot, maar je hebt nog steeds dezelfde onschuld en dezelfde prachtige manier om ons met één blik te charmeren! Proficiat aan jullie en ook aan de papa’s die rijkelijk gezegend werden met een kleine engel in hun leven.

Je bent een heel bijzonder kind en ik weet zeker dat God altijd je pad zal beschermen, per slot van rekening ben je als een engel die uit de hemel is gekomen om ons leven op te fleuren! Heb een gezegende dag en een gelukkige verjaardag!

Alleen kinderen kennen de magie van elke seconde van de dag te leven, dus ga altijd door met die kinderlijke onschuld in je ogen. Gelukkige Verjaardag!

Kind zijn is onuitputtelijk zijn in de rede, de rede die elke emotie transformeert, de rede die leidt tot de oneindigheid van de vraag. Gelukkige verjaardag, mijn eeuwig kind! Ik hou van je.

Verjaardag kind
Bron: Greetz

Meer verjaardagswensen voor kinderen

Geniet van je dag om te spelen, springen, rennen en veel te lachen met je vrienden! Moge vandaag een heel bijzondere dag voor je zijn, met veel liefde van de hele familie. Gelukkige Verjaardag!

Gelukkige Verjaardag! Moge vandaag onvergetelijk zijn, vol spelletjes en vele geschenken! Een kind zijn is leven in een wereld waar alleen maar plezier, vreugde en veel liefde is. Mijn grootste wens voor jouw leven is dat het altijd gelukkig is, dat er nooit een gebrek is aan glimlachen, vrienden, avonturen en dromen die uitkomen!

Vergeet het kind niet dat je bent en bewaar voor jezelf de energieën en gevoeligheden van je kindertijd. Blijf meer en meer studeren, want je zult je beloning in de toekomst zien. Bedank papa, mama en allen die op de een of andere manier bijdragen aan je groei. Gelukkige Verjaardag!

Kies altijd het juiste, wees eerlijk, volhardend en open je armen voor het leven met een hart vol liefde. Vergeet niet te luisteren naar goede raad en volg alleen de goede voorbeelden. Gelukkige Verjaardag!

Gelukkige Verjaardag! Moge je opgroeien en steeds meer een goed mens worden, intelligent, toegewijd, die altijd de waarheid spreekt en ervoor zorgt dat je mensen helpt. Mogen Jezus en zijn engelen je beschermen, je begeleiden en je verlichten.

Verjaardagsteksten voor een 1 jarig kind

 1. Gefeliciteerd met je eerste verjaardag, lieve [naam]! Je hebt ons leven het afgelopen jaar zo vreugdevol gemaakt. We hopen dat je een geweldige dag hebt vol plezier en gelach!
 2. Gelukkige 1e verjaardag, kleine schat! Je bent de mooiste zegen in ons leven en we zijn zo dankbaar voor elke lach en mijlpaal die je hebt bereikt. Moge je toekomst gevuld zijn met liefde en geluk!
 3. Hieperdepiep hoera! Vandaag is de dag waarop we vieren dat je al een jaar lang onze harten vult met pure vreugde. Geniet van je speciale dag, kleine [naam]!
 4. Lieve [naam], gefeliciteerd met je eerste verjaardag! Je hebt ons laten zien hoe kostbaar het leven is en hoeveel liefde we kunnen voelen. Blijf groeien en stralen!
 5. Vandaag vieren we de eerste mijlpaal van jouw leven, kleine [naam]. Je hebt ons laten zien wat onvoorwaardelijke liefde betekent en we zijn zo trots op je. Geniet van deze prachtige dag!
 6. Gelukkige verjaardag aan onze prachtige baby die nu al een jaar oud is! Je glimlach brengt licht in ons leven en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor je in petto heeft. Blijf altijd zo speciaal!
 7. Vandaag is een dag vol vreugde, want je wordt 1 jaar oud, [naam]! Bedankt voor alle kostbare herinneringen die je het afgelopen jaar met ons hebt gedeeld. We houden ontzettend veel van je!
 8. Het lijkt alsof het gisteren was dat je in onze armen werd gelegd, maar nu ben je al 1 jaar oud! Je hebt ons leven compleet gemaakt en we houden van je tot de maan en terug. Gefeliciteerd met je eerste verjaardag!
 9. Vandaag vieren we jou, de allerliefste baby van de hele wereld, op je eerste verjaardag! Je hebt ons elke dag gelukkig gemaakt met je schattige lach en onschuldige oogjes. Blijf altijd zo bijzonder!
 10. Gelukkige 1e verjaardag, lieve [naam]! Je bent ons kleine wonder en we kunnen niet geloven hoe snel je groeit. Moge je toekomst gevuld zijn met liefde, avontuur en eindeloze mogelijkheden!

Verjaardag teksten voor een kind dat 2 jaar wordt

 1. Gefeliciteerd met je 2e verjaardag, lieve (naam)! Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal in jouw leven. Je groeit zo snel en we zijn zo trots op alles wat je al hebt bereikt. Moge deze dag gevuld zijn met vreugde en geluk!
 2. Hiep hiep hoera! Je bent nu al 2 jaar oud! Wat een geweldig avontuur is het geweest om je te zien opgroeien. Je hebt ons hart gestolen met je schattige glimlach en ondeugende streken. We hopen dat je verjaardag net zo speciaal is als jij bent!
 3. Vandaag is een dag vol plezier, spelletjes en lekkernijen, want jij, kleine (naam), wordt 2 jaar oud! Het lijkt alsof het gisteren was dat je voor het eerst in onze armen lag. Je brengt zoveel vreugde in ons leven. Blijf stralen en geniet van deze prachtige dag!
 4. Gelukkige 2e verjaardag, kleine superster! Je bent de ster van de show vandaag, en we kunnen niet wachten om met jou te feesten. Je hebt de wereld al zo veel kleur gegeven met je vrolijkheid en energie. Moge je altijd blijven stralen!
 5. Vandaag vieren we jou, (naam), op je 2e verjaardag! Je bent zo’n lief en speciaal kind, en we zijn gezegend dat we deel uitmaken van je leven. Geniet van deze dag vol verrassingen, cadeautjes en knuffels. Je verdient het allerbeste!
 6. Hieperdepiep hoera! Twee kaarsjes op de taart, want jij wordt vandaag 2 jaar oud! Je brengt zoveel vreugde en liefde in onze familie. We hopen dat je dag gevuld is met gelach, plezier en magische momenten die je voor altijd zult koesteren.
 7. Vandaag is het tijd om te juichen, want onze kleine prins/prinses wordt 2 jaar oud! Je hebt al zoveel geweldige dingen geleerd en gedaan in je jonge leven. Wees altijd nieuwsgierig, avontuurlijk en blijf je dromen volgen. De wereld ligt aan je voeten!
 8. Gelukkige 2e verjaardag, lieve (naam)! Je bent een stralend licht in ons leven en we zijn zo dankbaar voor elke lach en knuffel die je met ons deelt. Moge je altijd omringd zijn door liefde en geluk. Geniet van je speciale dag!
 9. Vandaag is de dag waarop we jou vieren, (naam)! Je bent nu 2 jaar oud en hebt al zoveel harten veroverd met je schattige persoonlijkheid. Blijf groeien, leren en plezier maken terwijl je de wereld verkent. We wensen je een fantastische verjaardag toe!
 10. Hiep hiep hoera voor de kleine jarige job! Vandaag word je 2 jaar oud en we kunnen niet wachten om met jou te feesten.

Verjaardagsteksten kind 3 jaar

 1. Hiep hiep hoera! Je bent vandaag 3 jaar oud geworden. Ik wens je een dag vol plezier, lachen en avontuur toe!
 2. Gelukkige verjaardag, kleine ster! Moge je derde levensjaar gevuld zijn met liefde, geluk en succes. Geniet van je speciale dag!
 3. Voor een geweldig kind op zijn/haar derde verjaardag: ik hoop dat al je wensen uitkomen en dat je een fantastisch jaar tegemoet gaat. Geniet van elke seconde!
 4. Vandaag word je 3 jaar oud, en de wereld is een betere plek met jou erin. Blijf stralen en verspreid je vreugde overal waar je gaat. Gelukkige verjaardag!
 5. Drie kaarsjes op je verjaardagstaart! Ik hoop dat deze dag gevuld is met vreugde, cadeautjes en heel veel lachende gezichten. Van harte gefeliciteerd!
 6. Vandaag ben jij de ster van de dag, want je bent jarig! Geniet van alle cadeautjes en de verrassingen die voor je klaarstaan. Fijne 3e verjaardag!
 7. Drie jaar geleden werd je geboren en sindsdien is de wereld een kleurrijkere plek geworden. Blijf altijd je mooie zelf en geniet van elk moment. Gelukkige verjaardag, lieve [naam]!
 8. Voor een geweldig kind op zijn/haar derde verjaardag: ik wens je een dag vol plezier, taart en spelletjes. Blijf groeien, leren en genieten van het leven. Van harte gefeliciteerd!
 9. Vandaag vier je een heel speciale mijlpaal – je derde verjaardag! Moge dit jaar gevuld zijn met nieuwe avonturen en onvergetelijke herinneringen. Geniet ervan, kleintje!
 10. Gelukkige derde verjaardag! Ik ben zo trots op de persoon die je al aan het worden bent. Blijf je dromen najagen en wees altijd gelukkig. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt!
Cool je bent jarig
Bron: Greetz

Meer teksten: