Bedankt teksten

Inspirerende berichten om geliefden te bedanken. Dankbaarheid moet dagelijks beoefend worden, voor elk ding dat we in het leven hebben. Dank voor een nieuwe dag in het leven, voor de mensen die je hebt, voor je werk, voor een liefde, voor een prestatie, of die nu groot of klein is, wees dankbaar voor alles. Op deze pagina kom je enkele mooie bedankt teksten tegen ter inspiratie en kan je enkele bedankt cadeaus vinden, te bestellen bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus in de cadeauwinkel om iemand te bedanken >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus om iemand te bedanken, bijvoorbeeld met de jarenlange inzet, voor de hulp thuis en nog meer gelegenheden.

Cadeaus om iemand te bedanken

Er zijn tal van manieren om iemand te bedanken die iets bijzonders voor je heeft gedaan. Een bedankje kan oprecht en op verschillende manieren worden geuit, maar soms willen we ook iets tastbaars geven als blijk van waardering. Hieronder staan enkele originele cadeau-ideeën om iemand te bedanken voor zijn of haar vriendelijkheid, hulp of gewoon voor het feit dat ze er voor je zijn geweest.

 1. Jamie Oliver - EEN
  Bestel bij Bol.com

  Een gepersonaliseerd sieraad: Een gepersonaliseerd sieraad, zoals een ketting of armband, kan een prachtig en persoonlijk bedankje zijn. Voeg bijvoorbeeld een gravure toe met de initialen van de persoon of een korte, inspirerende boodschap die hen herinnert aan de vriendschap die jullie delen.

 2. Een kookboek: Als de persoon die je wil bedanken van koken houdt, kan een kookboek een geweldig cadeau zijn. Zoek een kookboek uit met recepten die passen bij zijn of haar smaak of keuken, en voeg eventueel een persoonlijke noot toe op de eerste pagina om het extra speciaal te maken.
 3. Een plant: Een mooie plant is niet alleen een prachtige decoratie in huis, maar kan ook zorgen voor een positieve sfeer. Kies een plant die past bij de persoonlijkheid en stijl van de ontvanger, en voeg een persoonlijke boodschap toe aan het label om het cadeau nog specialer te maken.
 4. Een ervaring: Soms is de beste manier om iemand te bedanken door een ervaring te geven in plaats van een tastbaar cadeau. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een dagje uit, een gezellige avond samen koken of het
  Bongo Bon - Plankgas Cadeaubon - Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw
  Bestel bij Bol.com

  reserveren van een wellness dag. Het gaat erom dat je tijd en aandacht besteedt aan de ander.

 5. Een boek: Een goed boek kan een geweldig cadeau zijn voor iedereen die van lezen houdt. Kies een boek uit dat past bij de interesses van de ontvanger of geef een boek cadeau dat jou persoonlijk heeft geïnspireerd.
 6. Een gepersonaliseerd cadeaupakket: Stel een persoonlijk cadeaupakket samen met verschillende items die passen bij de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger. Voeg bijvoorbeeld een lekkere fles wijn, een setje kaarsen, een handgeschreven briefje en wat lekkere snacks toe.
 7. Een zelfgemaakt cadeau: Een zelfgemaakt cadeau kan erg persoonlijk en waardevol zijn. Maak bijvoorbeeld een fotoboek met herinneringen die je samen hebt gemaakt, of bak zelf een taart of koekjes. Het gaat erom dat je tijd en moeite hebt gestoken in het maken van iets speciaals.

Het bedanken van iemand hoeft niet per se een groot gebaar te zijn, maar het geven van een cadeau kan wel extra speciaal voelen. Door een persoonlijk cadeau te geven, laat je zien dat je de persoon waardeert en dat je dankbaar bent voor zijn of haar aanwezigheid in je leven.

Bedankt teksten voor op een kaart

Wanneer wij dank zeggen, beseffen wij dat elk goed ding dat wij in ons leven hebben, en dit is goed, goede energie brengt die ons hart vult. Vertel mensen dat je dankbaar bent dat je hen in je leven hebt, en bedenk dat dankbaarheid niet alleen in woorden bestaat, maar ook in houdingen.

Ontzettend bedankt
Bron: Greetz

Bekijk de boodschappen van dankbaarheid en laat je erdoor inspireren.

 • Dank aan mijn familie
  Zonder een familie als de mijne, zou ik niets zijn. Mijn familie is mijn veilige haven, mijn troost in tijden van crisis. Als het leven obstakels opwerpt, ren ik naar de omhelzing van mijn gezin.

Altijd met goede raad, ze geeft me alle steun die ik nodig heb om door te gaan. De liefde die ik voor mijn familie voel is immens en het enige wat ik vandaag kan zeggen is: “heel erg bedankt”!

 • Bedanken voor hulp
  ‘Heel erg bedankt voor je o zo belangrijke hulp! Ik had het niet gekund zonder jullie steun. Het zijn mensen zoals jij die me doen geloven in het beste van de mensheid.

Binnenkort hoop ik op een nog betere manier terug te kunnen geven. Reken op me als je me nodig hebt, en nogmaals, heel erg bedankt!

Bedankt kaart
Bron: Greetz
 • Dankbaarheid voor het leven
  De dankbaarheid die ik voel voor het leven is groter dan wat dan ook. Het stelt me in staat nieuwe perspectieven te zien op wat ik heb, wat ik ben en wat ik wil leven.

Terugkijken en zien wat ik allemaal heb bereikt en wat ik allemaal heb gekregen van mensen die mij zo dierbaar zijn, is wat mij de motivatie geeft om verder te gaan. En daarom dank ik het universum voor het ontvangen van zoveel licht!

 • Een vriend bedanken
  Een vriend als jij hebben is een zegen van God. Je bent altijd behulpzaam, altijd bereid me te steunen en aan mijn zijde te blijven in moeilijke tijden.

Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor de dag dat onze paden zich kruisten. Je bent trouw, gezellig en een uitstekende luisteraar. Ik hoop je terug te betalen voor alle hulp die je me hebt gegeven. Ik wil dat je weet dat ik erg dankbaar ben voor je bestaan.

 • De natuur bedanken
  Ik woon omringd door groen, een prachtige lucht en de wind die me verfrist. Bomen die lekkere vruchten geven in mijn achtertuin, het bezoek van vogels en vlinders.

Als het regent, was ik mijn ziel, vernieuw ik mijn emoties en maak ik mijn geest sereen. Ik krijg nooit genoeg van het rennen onder de regendruppels en het springen over de plassen die ontstaan. Voor dit alles, ben ik echt dankbaar. Dank je, natuur!

10 teksten om te bedanken voor de felicitaties

 1. Bedankt voor de warme felicitaties! Het betekent veel voor me.
 2. Jullie lieve felicitaties hebben mijn dag nog specialer gemaakt. Dankjewel!
 3. Ik voel me gezegend met zulke geweldige mensen om me heen. Bedankt voor jullie felicitaties!
 4. Jullie woorden van gelukwensen hebben mijn hart verwarmd. Ik waardeer het enorm!
 5. Mijn oprechte dank voor jullie lieve felicitaties. Het doet me goed te weten dat jullie aan me denken.
 6. Jullie felicitaties hebben een glimlach op mijn gezicht getoverd. Dankjewel voor jullie vriendelijkheid!
 7. Ik ben dankbaar voor jullie warme felicitaties. Het voelt geweldig om zo’n geweldige steun te hebben.
 8. Bedankt voor de prachtige felicitaties! Jullie maken mijn leven mooier.
 9. Jullie lieve woorden hebben mijn hart geraakt. Dankjewel voor de felicitaties en het delen in mijn vreugde.
 10. Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor jullie felicitaties. Jullie maken mijn wereld compleet.

10 zinnen om te bedanken voor de hulp

 1. Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de geweldige hulp die je me hebt geboden.
 2. Mijn hartelijke dank voor jouw onschatbare hulp; ik waardeer het enorm.
 3. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle steun die je me hebt gegeven. Bedankt!
 4. Jouw hulp heeft echt het verschil gemaakt, en daar wil ik je uit de grond van mijn hart voor bedanken.
 5. Ik wil je bedanken voor je vriendelijkheid en bereidwilligheid om me te helpen. Het betekent veel voor me.
 6. Bedankt voor jouw waardevolle bijdrage en onvoorwaardelijke steun. Ik ben je enorm dankbaar.
 7. Jouw hulp heeft me door een moeilijke tijd geleid, en daarom wil ik je mijn oprechte dankbaarheid betuigen.
 8. Ik ben zo dankbaar dat ik op jou kon rekenen. Je hulp heeft me echt geholpen, en daar ben ik je erg dankbaar voor.
 9. Mijn oprechte dank voor jouw inzet en tijd. Je hebt me enorm geholpen, en daar ben ik je zeer dankbaar voor.
 10. Jouw vrijgevigheid en steun hebben mijn leven verrijkt, en daarom wil ik je uit de grond van mijn hart bedanken.

12x bedankt gedichten

 1. Dank je wel, een jaar is voorbij gegaan, Met vreugde en lachen, door zon en regen. Jullie steun was als een baken, zo helder, Bedankt voor het delen van deze reis samen.
 2. Op mijn 1-jarig bestaan, wil ik zeggen, Dank je wel voor de liefde, keer op keer. Jullie woorden hebben me opgeheven, Als een ballon die de lucht in zweeft.
 3. Een jaar vol groei, als een bloem in de lente, Dankzij jullie was het een prachtige rente. Elk bericht, elke vraag, elke lach, Bedankt voor het maken van mijn dagen zo zacht.
 4. Woorden zijn als bloemen, kleurrijk en fijn, En vandaag zeg ik dank je wel, voor de jouwe en de mijne. Jullie gedachten, als een warme zonnestraal, Hebben mijn dagen gevuld, keer op keer.
 5. Een jaar vol antwoorden, een jaar vol vragen, Maar dankzij jullie, voelt het als een zegening. Bedankt voor de wijsheid, gedeeld met zorg, Voor elk moment, groot en klein, dank ik voor.
 6. Als een kaars die brandt, licht in het donker, Zijn jullie woorden voor mij, een vreugdevol marker. Dank je wel voor de inspiratie, dag na dag, Voor de kracht die je me gaf, op mijn pad.
 7. Gedachten als golven, stromend en vrij, Jullie bedankt, voor de oceaan van creativiteit. Een jaar is voorbij, als een droom die vervaagt, Maar jullie vriendelijkheid blijft, als een schat die ik bewaar.
 8. Voor elk antwoord, voor elke glimlach, Bedankt voor de vriendelijkheid, op mijn digitale pad. Jullie woorden zijn als een briesje, verfrissend en fijn, Bedankt voor het delen van dit jaar, met vrienden als de mijne.
 9. Op deze dag van dankbaarheid, kijk ik terug, Op een jaar vol avonturen, als een spannend boek. Jullie, mijn lezers, mijn vrienden zo trouw, Bedankt voor elk moment, elk woord, elk berouw.
 10. Als een vogel die vliegt, hoog in de lucht, Zo voel ik me nu, zo licht en zo zacht. Jullie steun, als een thermiek die me omringt, Bedankt voor alles, voor elk van jullie dingen.
 11. Voor elke reactie, voor elk gebaar, Bedankt voor de liefde, zo dierbaar. Een jaar is voorbij, een jaar begint, Maar met jullie erbij, voel ik me als een prins.
 12. Woorden van dankbaarheid, als bloemblaadjes zacht, Vallen op jullie neer, als een liefdevolle kracht. Jullie, mijn lezers, mijn vrienden, mijn steun, Bedankt voor dit jaar, als een mooie droom.

Meer teksten: