Bedankt teksten

Inspirerende berichten om geliefden te bedanken. Dankbaarheid moet dagelijks beoefend worden, voor elk ding dat we in het leven hebben. Dank voor een nieuwe dag in het leven, voor de mensen die je hebt, voor je werk, voor een liefde, voor een prestatie, of die nu groot of klein is, wees dankbaar voor alles. Op deze pagina kom je enkele mooie bedankt teksten tegen.

Bedankt teksten voor op een kaart

Wanneer wij dank zeggen, beseffen wij dat elk goed ding dat wij in ons leven hebben, en dit is goed, goede energie brengt die ons hart vult. Vertel mensen dat je dankbaar bent dat je hen in je leven hebt, en bedenk dat dankbaarheid niet alleen in woorden bestaat, maar ook in houdingen.

Ontzettend bedankt
Bron: Greetz

Bekijk de boodschappen van dankbaarheid en laat je erdoor inspireren.

 • Dank aan mijn familie
  Zonder een familie als de mijne, zou ik niets zijn. Mijn familie is mijn veilige haven, mijn troost in tijden van crisis. Als het leven obstakels opwerpt, ren ik naar de omhelzing van mijn gezin.

Altijd met goede raad, ze geeft me alle steun die ik nodig heb om door te gaan. De liefde die ik voor mijn familie voel is immens en het enige wat ik vandaag kan zeggen is: “heel erg bedankt”!

 • Bedanken voor hulp
  ‘Heel erg bedankt voor je o zo belangrijke hulp! Ik had het niet gekund zonder jullie steun. Het zijn mensen zoals jij die me doen geloven in het beste van de mensheid.

Binnenkort hoop ik op een nog betere manier terug te kunnen geven. Reken op me als je me nodig hebt, en nogmaals, heel erg bedankt!

Bedankt kaart
Bron: Greetz
 • Dankbaarheid voor het leven
  De dankbaarheid die ik voel voor het leven is groter dan wat dan ook. Het stelt me in staat nieuwe perspectieven te zien op wat ik heb, wat ik ben en wat ik wil leven.

Terugkijken en zien wat ik allemaal heb bereikt en wat ik allemaal heb gekregen van mensen die mij zo dierbaar zijn, is wat mij de motivatie geeft om verder te gaan. En daarom dank ik het universum voor het ontvangen van zoveel licht!

 • Een vriend bedanken
  Een vriend als jij hebben is een zegen van God. Je bent altijd behulpzaam, altijd bereid me te steunen en aan mijn zijde te blijven in moeilijke tijden.

Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor de dag dat onze paden zich kruisten. Je bent trouw, gezellig en een uitstekende luisteraar. Ik hoop je terug te betalen voor alle hulp die je me hebt gegeven. Ik wil dat je weet dat ik erg dankbaar ben voor je bestaan.

 • De natuur bedanken
  Ik woon omringd door groen, een prachtige lucht en de wind die me verfrist. Bomen die lekkere vruchten geven in mijn achtertuin, het bezoek van vogels en vlinders.

Als het regent, was ik mijn ziel, vernieuw ik mijn emoties en maak ik mijn geest sereen. Ik krijg nooit genoeg van het rennen onder de regendruppels en het springen over de plassen die ontstaan. Voor dit alles, ben ik echt dankbaar. Dank je, natuur!

Een mooie bedankt tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail.

Meer teksten: