Verjaardag collega

Verjaardag is altijd een datum die mooie berichten verdient. Of het nu voor vrienden, family of collega’s is, de woorden hebben de kracht om de dag nog specialer te maken. Daarover nadenkend hebben wij 6 mooie verjaardag zinnen voor je geselecteerd om jouw collega te eren. Kijk hier eens naar! Bekijk de verjaardag collega teksten hieronder, mooi voor op een kaart.

Verjaardag collega teksten om te feliciteren

Vandaag is een dag van vernieuwing in je leven. Jouw vriendschap betekent veel voor mij en ik hoop dat ik alles kan terugbetalen wat je mij met jouw aanwezigheid biedt!

Er is weer een jaar voorbij en ik weet zeker dat je in die tijd veel wijsheid hebt opgedaan. Mijn wens voor vandaag is dat je meer ervaring hebt om je pad te blijven bewandelen, nieuwe lessen te leren, op een meer volwassen manier met problemen om te gaan en je altijd ten goede te blijven ontwikkelen!

Moge geluk je begeleiden waar je ook gaat, collega, en moge er geen gebrek aan dromen zijn om te koesteren en te vervullen. Gelukkige Verjaardag!

Verjaardag collega
Bron: Greetz

Het is geweldig om je verjaardag te vieren en te zien dat je groeit, vooruitgaat, je doelen bereikt en jezelf overtreft.

Jij bent een van de mensen die mijn dagen lichter, makkelijker en leuker maken. Moge God je zegenen met veel gezondheid en mogelijkheden om altijd verder te gaan! Gelukkige Verjaardag!

Ik wens jullie een jaar vol liefde en vreugde. Een nieuw levensjaar afsluiten is immers de kans hebben om nieuwe vrienden te maken, meer mensen te helpen, nieuwe lessen te leren en te onderwijzen, nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe dromen te veroveren.

Gelukkige verjaardag, collega! Het is heerlijk mijn dagen te delen met jullie, die me opvrolijken, inspireren en goed doen. Je bent een persoon die alle bewondering verdient en ik ben heel blij dat ik van jouw vriendschap kan genieten, van jouw gesprekken, onze grappen en ook de serieuze momenten waarop de een de ander helpt zijn doelen te bereiken.

Veel gezondheid, vrede, liefde, voorspoed en overvloed van alles wat je gelukkig en dankbaar maakt voor het leven. Moge God je pad altijd verlichten en je elke dag hoger doen komen, door je eigen inspanning en toewijding. Gelukkige verjaardag collega, het allerbeste!

Gefeliciteerd collega
Bron: Greetz

Gefeliciteerd collega zinnen

Op deze je verjaardag wens ik je genoeg tijd om te genieten met wat en met wie echt de moeite waard is.

Moge je gezegend zijn met de vervulling van al jouw dromen en moge het geluk jouw leven zodanig binnendringen dat er geen ontmoediging komt voor welk probleem dan ook, want ze kunnen allemaal worden opgelost wanneer je geloof, hoop en moed hebt om te handelen.

Gelukkige verjaardag aan u, collega en werk vriend die de dag minder saai maakt en de routine veel leuker. Ik bewonder je als persoon en als professional, en ik weet dat een toekomst vol nieuwe mogelijkheden en groeikansen op je wacht!

Meer teksten: