Verjaardag collega

Verjaardag is altijd een datum die mooie berichten verdient. Of het nu voor vrienden, family of collega’s is, de woorden hebben de kracht om de dag nog specialer te maken. Daarover nadenkend hebben wij 6 mooie verjaardag zinnen voor je geselecteerd om jouw collega te eren. Kijk hier eens naar! Bekijk de verjaardag collega teksten hieronder, mooi voor op een kaart. Ook kan je hieronder enkele mooie cadeaus vinden voor de verjaardag van je collega, te bestellen bij Bol.com.

Bekijk hier de cadeaus in de cadeauwinkel van bol.com >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod verjaardagscadeaus voor o.a. een collega. Denk aan mooie games, consoles, bluetooth speakers, draadloze oortjes en nog veel meer.

Verjaardagscadeaus voor een collega

Het vinden van het perfecte verjaardagscadeau voor een collega kan een uitdaging zijn. Je wilt iets geven dat persoonlijk is en laat zien dat je hun interesses kent, maar tegelijkertijd wil je ook professioneel blijven. Hier zijn enkele originele ideeën voor verjaardagscadeaus die zowel persoonlijk als professioneel zijn:

 1. Draagbare oplader: Een draagbare oplader is een handig cadeau voor iedereen die veel onderweg is. Kies een stijlvolle oplader die past bij hun persoonlijkheid en werkstijl.
 2. Decopatent® Pennenbak met 4 vakken - Pennenhouder - Desk - Bureau organizer - Pennenbakje - Metaal - Mesh - Pennenbakjes - Zwart
  Bekijk bij Bol.com

  Desk organizer: Help je collega om hun werkruimte georganiseerd te houden met een stijlvolle bureau-organizer. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, van eenvoudige pennenhouders tot meer uitgebreide organizers met vakjes voor papieren en andere kantoorbenodigdheden.

 3. Boekenbon: Als je collega van lezen houdt, geef dan een boekenbon cadeau. Hiermee kunnen ze zelf een boek uitkiezen dat past bij hun interesses.
 4. Abonnement op een tijdschrift: Als je weet dat je collega geïnteresseerd is in een bepaald onderwerp, overweeg dan om een abonnement op een tijdschrift over dat onderwerp te geven. Dit is een cadeau dat het hele jaar door plezier zal geven.
 5. Waterfles met infuser: Een waterfles met infuser is een leuke manier om hydratatie te stimuleren en smaak toe te voegen aan water. Kies een fles met een stijlvol ontwerp en geef er een paar favoriete fruitcombinaties bij.
 6. Koptelefoon: Een goede koptelefoon is een handig cadeau voor collega’s die veel tijd doorbrengen aan de telefoon of tijdens het reizen. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, van budgetvriendelijke modellen tot high-end
  Marshall Emberton - Draadloze Speaker - Zwart en Messing
  Bekijk bij Bol.com

  koptelefoons.

 7. Bluetooth speaker: Als je collega van muziek houdt, overweeg dan om een Bluetooth speaker cadeau te geven. Dit is een praktisch cadeau dat ze zowel op het werk als thuis kunnen gebruiken.
 8. Fotolijst: Geef je collega een mooie fotolijst met een persoonlijke foto of een afbeelding van jullie team. Dit cadeau is persoonlijk en zal hen helpen herinneren aan de geweldige tijden die jullie samen hebben gehad.
 9. Eten of drankjes: Als je echt niet weet wat je moet geven, overweeg dan om een mand met lekkernijen of een fles wijn cadeau te geven. Zorg ervoor dat je de smaak en voorkeuren van je collega kent en kies iets dat bij hen past.

Hopelijk bieden deze ideeën wat inspiratie voor het vinden van het perfecte verjaardagscadeau voor je collega.

Verjaardag collega teksten om te feliciteren

Vandaag is een dag van vernieuwing in je leven. Jouw vriendschap betekent veel voor mij en ik hoop dat ik alles kan terugbetalen wat je mij met jouw aanwezigheid biedt!

Er is weer een jaar voorbij en ik weet zeker dat je in die tijd veel wijsheid hebt opgedaan. Mijn wens voor vandaag is dat je meer ervaring hebt om je pad te blijven bewandelen, nieuwe lessen te leren, op een meer volwassen manier met problemen om te gaan en je altijd ten goede te blijven ontwikkelen!

Moge geluk je begeleiden waar je ook gaat, collega, en moge er geen gebrek aan dromen zijn om te koesteren en te vervullen. Gelukkige Verjaardag!

Verjaardag collega
Bron: Greetz

Het is geweldig om je verjaardag te vieren en te zien dat je groeit, vooruitgaat, je doelen bereikt en jezelf overtreft.

Jij bent een van de mensen die mijn dagen lichter, makkelijker en leuker maken. Moge God je zegenen met veel gezondheid en mogelijkheden om altijd verder te gaan! Gelukkige Verjaardag!

Ik wens jullie een jaar vol liefde en vreugde. Een nieuw levensjaar afsluiten is immers de kans hebben om nieuwe vrienden te maken, meer mensen te helpen, nieuwe lessen te leren en te onderwijzen, nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe dromen te veroveren.

Gelukkige verjaardag, collega! Het is heerlijk mijn dagen te delen met jullie, die me opvrolijken, inspireren en goed doen. Je bent een persoon die alle bewondering verdient en ik ben heel blij dat ik van jouw vriendschap kan genieten, van jouw gesprekken, onze grappen en ook de serieuze momenten waarop de een de ander helpt zijn doelen te bereiken.

Veel gezondheid, vrede, liefde, voorspoed en overvloed van alles wat je gelukkig en dankbaar maakt voor het leven. Moge God je pad altijd verlichten en je elke dag hoger doen komen, door je eigen inspanning en toewijding. Gelukkige verjaardag collega, het allerbeste!

Gefeliciteerd collega
Bron: Greetz

Gefeliciteerd collega zinnen

Op deze je verjaardag wens ik je genoeg tijd om te genieten met wat en met wie echt de moeite waard is.

Moge je gezegend zijn met de vervulling van al jouw dromen en moge het geluk jouw leven zodanig binnendringen dat er geen ontmoediging komt voor welk probleem dan ook, want ze kunnen allemaal worden opgelost wanneer je geloof, hoop en moed hebt om te handelen.

Gelukkige verjaardag aan u, collega en werk vriend die de dag minder saai maakt en de routine veel leuker. Ik bewonder je als persoon en als professional, en ik weet dat een toekomst vol nieuwe mogelijkheden en groeikansen op je wacht!

10 verjaardagsteksten voor een vrouwelijke collega

 1. Gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum hier op het werk! Je bent een waardevolle collega en een inspiratie voor ons allemaal. Geniet van deze mijlpaal en van al het succes dat nog voor je ligt.
 2. Van harte gefeliciteerd met je 10 jaar bij ons op kantoor! Je bent een fantastische collega en we waarderen al je inzet en harde werk. Geniet van deze speciale dag en vier het met volle teugen!
 3. Vandaag vieren we jouw 10-jarig jubileum op het werk! Je bent een geweldige vrouwelijke collega en je verdient alle lof en felicitaties. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer succes en voldoening in je carrière.
 4. Het is een feestelijke dag, want je viert je 10-jarig jubileum op het werk! Je bent een inspirerende vrouwelijke collega en we zijn trots op alles wat je hebt bereikt. Geniet van deze mijlpaal en van al het goeds dat nog komen gaat.
 5. Van harte gefeliciteerd met je 10 jaar bij ons op kantoor! Je bent niet alleen een geweldige collega, maar ook een geweldig voorbeeld voor anderen. We wensen je een dag vol vreugde en een toekomst vol succes.
 6. Vandaag vieren we jouw 10-jarig jubileum hier op het werk. Wat een geweldige prestatie! Je bent een geweldige vrouwelijke collega en we zijn dankbaar voor al je bijdragen aan het team. Geniet van deze speciale dag en van alle erkenning die je verdient.
 7. Gefeliciteerd met je 10 jaar bij ons op kantoor! Je bent een echte professional en een inspiratie voor ons allemaal. Moge de komende jaren gevuld zijn met nog meer groei en succes in je carrière. Geniet van deze bijzondere mijlpaal!
 8. Vandaag vieren we jouw 10-jarig jubileum op het werk! Je bent een buitengewone vrouwelijke collega en we zijn vereerd om met je samen te werken. Bedankt voor je harde werk en toewijding. Geniet van deze dag vol viering en erkenning.
 9. Van harte gefeliciteerd met je 10 jaar bij ons op kantoor! Je bent een waardevolle aanwinst voor het team en je inzet wordt zeer gewaardeerd. We wensen je nog veel meer succes en voldoening in de komende jaren.
 10. Het is een bijzondere dag, want je viert je 10-jarig jubileum op het werk! Je bent een geweldige vrouwelijke collega en een echte pionier. Bedankt voor je bijdrage aan ons succes en gefeliciteerd met deze indrukwekkende mijlpaal.

10 verjaardagsteksten voor een mannelijke collega

 1. Gefeliciteerd met je 10e verjaardag bij ons op het werk! Je bent een geweldige collega en we waarderen je harde werk en toewijding. Geniet van je speciale dag!
 2. Vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook het feit dat je al 10 jaar een waardevol lid bent van ons team. Bedankt voor al je inzet en proficiat met deze mijlpaal!
 3. Beste collega, van harte gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum bij ons bedrijf! Je bent een inspiratie voor ons allemaal en we wensen je een fantastische verjaardag toe vol vreugde en succes.
 4. Op deze bijzondere dag willen we je feliciteren met je 10e verjaardag als collega. Je hebt enorm veel bijgedragen aan ons team en we zijn dankbaar voor al je inzet. Geniet van je verjaardag en vier je successen!
 5. Beste collega, je hebt de afgelopen 10 jaar een belangrijke rol gespeeld in ons bedrijf en we zijn ontzettend blij dat je deel uitmaakt van ons team. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en jubileum!
 6. Vandaag vieren we niet alleen je verjaardag, maar ook de waardevolle bijdrage die je de afgelopen 10 jaar hebt geleverd. Bedankt voor je inzet, toewijding en vriendschap. Geniet van je speciale dag!
 7. Beste collega, 10 jaar geleden begon je aan een geweldige reis met ons bedrijf en sindsdien heb je ons keer op keer verrast met je talent en professionaliteit. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en jubileum!
 8. Felicitaties voor je 10e verjaardag bij ons op het werk! Je bent een voorbeeldige collega en we waarderen je harde werk en toewijding. Geniet van je dag en moge het komende jaar gevuld zijn met succes en vreugde.
 9. Beste collega, vandaag vieren we jou en je 10 jaar bij ons bedrijf. Je bent een waardevol lid van ons team en we zijn trots op alles wat je hebt bereikt. Van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag!
 10. Op deze speciale dag willen we je van harte feliciteren met je verjaardag en het bereiken van de 10-jarige mijlpaal bij ons op het werk. Bedankt voor je toewijding en inzet. Geniet van je dag en moge er nog vele succesvolle jaren volgen!

10 korte verjaardagsteksten voor een collega (ook met humor)

 1. “Gefeliciteerd met je verjaardag, collega! Laten we vandaag alle werkstress vergeten en ons volledig richten op het belangrijkste: taart eten!”
 2. “Happy birthday, collega! Nu ben je een jaartje ouder, maar maak je geen zorgen, je bent nog steeds jong van geest. Nou ja, tot de volgende personeelsvergadering dan.”
 3. “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, collega! Ik hoop dat je cadeaus krijgt waar je echt iets aan hebt, zoals extra vakantiedagen of een werkende koffiemachine op de afdeling.”
 4. “Hieperdepiep, hoera! Het is jouw speciale dag, collega. Laten we deze dag vieren met veel gelach, goede grappen en natuurlijk een paar glazen water bij je bureau.”
 5. “Verjaardagen zijn als deadlines, collega. Ze komen elk jaar weer terug. Dus geniet vandaag van je verjaardag en stel de stress uit tot morgen!”
 6. “Felicitaties, collega! Nu je een jaartje ouder bent, kun je met recht zeggen dat je meer ervaring hebt dan de rest van ons. Geniet van je senioriteit!”
 7. “Gelukkige verjaardag, collega! Onthoud dat ouder worden optioneel is, volwassen worden daarentegen niet. Blijf dus lekker jong van geest en blijf ons inspireren met je jeugdige energie.”
 8. “Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, collega! Ik hoop dat je verjaardagswensen net zo snel uitkomen als de beloftes van het management.”
 9. “Hiep hiep hoera! Het is jouw dag, collega. Maak je geen zorgen over de rimpels en grijze haren, je bent nog steeds de coolste collega in het kantoor!”
 10. “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, collega! Laten we een moment stilstaan bij het feit dat we nog steeds samenwerken na al die jaren. Dat verdient zeker een stuk taart!”

Meer verjaardagswensen voor een collega

 1. “Gefeliciteerd met je verjaardag, collega! Vandaag is de enige dag van het jaar waarop het acceptabel is om de hele dag taart te eten en te doen alsof we werken. Geniet ervan!”
 2. “Van harte gefeliciteerd! Je hebt nu een officiële reden om vandaag traag te werken. Zeg gewoon dat je in ‘verjaardagsmodus’ bent en niemand zal je iets kwalijk nemen. Slim, hè?”
 3. “Op je verjaardag zou je een bonus moeten krijgen voor elke kaars op je taart. Laten we hopen dat HR dat idee oppikt. Hoe meer kaarsen, hoe groter de bonus, toch?”
 4. “Hoera! Je bent nu een jaar wijzer en een jaar dichter bij het moment waarop we allemaal met pensioen gaan en op een tropisch eiland gaan wonen. Tot die tijd: werk ze nog even door!”
 5. “Gelukkige verjaardag, collega! Je bent nu officieel een jaar ouder en waarschijnlijk ook een jaar wijzer, maar laten we eerlijk zijn, we werken hier allemaal voor de koffie en de weekenden.”
 6. “Gefeliciteerd! Vandaag draait het allemaal om jou, en niet om die stapel onafgemaakte taken op je bureau. Laat die maar tot morgen wachten. Vandaag zijn we allemaal even productiviteits-experts.”
 7. “Het schijnt dat met het ouder worden de verjaardagen niet minder worden, maar het geheugen wel. Dus als je vergeet dat je een jaar ouder bent geworden, laten we dan gewoon doen alsof het een normale dag is en de verjaardag overslaan. Deal?”
 8. “Proficiat met het overleven van nog een jaar kantoorpolitiek en eindeloze vergaderingen! Laten we hopen dat het komende jaar je meer koffie en minder e-mails brengt. Fijne verjaardag!”
 9. “Gefeliciteerd, collega! Je bent nu een jaar dichter bij het bereiken van het punt waarop je kunt zeggen: ‘Ik ben te oud voor deze rotzooi’ en ermee weg kunt komen. Nog even volhouden!”
 10. “Op je verjaardag is het alsof je een promotionele code voor het leven hebt gekregen. Je hebt nu toegang tot meer ervaring, meer wijsheid en hopelijk meer vrije dagen. Geniet ervan!”
 11. “Gefeliciteerd! Je bent nu een jaar dichter bij het moment waarop we allemaal kunnen genieten van die langverwachte bedrijfsuitjes zonder zorgen over deadlines. Tot die tijd, laten we proosten op jouw verjaardag en hopen op betere teambuildingactiviteiten!”

Meer teksten: