30 jaar verjaardag

“Gefeliciteerd met je dertigste verjaardag!”. Nee dat is niet echt een tekst die je op deze speciale dag kunt zetten. Als iemand dertig wordt, dan is het een hele speciale dag omdat er een nieuwe mijlpaal in het leven in bereikt. Wanneer iemand dertig jaar oud wordt, zijn de twintiger jaren voorbij. Het feestvarken zal nu misschien al helemaal toe zijn aan het maken van een eigen gezin, het zoeken naar de paden binnen de carrière of misschien al een eigen carrière hebben gemaakt. Het zijn de levensjaren van ontdekken en ontplooien en het harde werken. Maar ook de jaren van het genieten van geen student meer zijn en het ontdekken van de wereld. Het is de hoogste tijd om deze persoon dus eens goed blij te maken en de dag van zijn of haar leven te bezorgen. Daar horen cadeaus bij, maar ook hele mooie teksten die ze precies vertellen wat ze op deze dag verdienen. Hieronder meer over 30 jaar verjaardag teksten.

30 jaar verjaardag

Maar wat schrijf je nu op? Met een standaard tekst kan je niet aankomen want het is een speciale leeftijd, en je wilt het ook nog zo persoonlijk mogelijk houden, maar je weet niet wat je moet schrijven. Op het internet zijn er vele teksten te vinden die je zou kunnen gebruiken, maar dit zijn zeker geen persoonlijke teksten.

30 jaar
Bron: Greetz

Een persoonlijke tekst maken voor iemand van 30 jaar

Een persoonlijke tekst maken is iets waar vele mensen veel moeite mee hebben. Dit komt omdat gedachten onder woorden brengen voor veel meer mensen lastig is dan dat ze willen toegeven. Je weet heel goed at je wilt zeggen want je gevoel spreekt de woorden wel uit, maar om dit op de juiste manier te noteren op een kaartje of in een brief blijft toch een verhaal apart en ook heel lastig. Je kunt de teksten die je op het internet vind gebruiken als een bron van inspiratie, maar je kunt ook geheel eigen teksten bedenken.

Mocht het je toch niet lukken, dan hebben wij een aantal mooie teksten voor je op een rij gezet die je kan gebruiken als inspiratiebron. Vergeet alleen niet om de teksten zo om te zetten dat het persoonlijke berichten worden.

30 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten 30 jaar voor een man of vrouw

 

Met deze leeftijd komt er een periode vol nieuwe wijsheden. Gefeliciteerd!

 

Je twintiger jaren zijn voorbij. Het is nu tijd om nieuwe dingen te ontdekken en om te genieten van deze nieuwe fase in je leven!

 

Je bent nog niet grijs, maar wel al dertig jaar. Kijk maar uit!

 

Dertig jaar, dat is reden voor een groot feest! En dit gaan we vieren ook. Proost!

 

Je bent al een heel eind. De komende dertig jaar zullen sneller gaan! Gefeliciteerd!

Meer teksten: