30 jaar verjaardag

“Gefeliciteerd met je dertigste verjaardag!”. Nee dat is niet echt een tekst die je op deze speciale dag kunt zetten. Als iemand dertig wordt, dan is het een hele speciale dag omdat er een nieuwe mijlpaal in het leven in bereikt. Ontdek de mooiste teksten en cadeaus voor een 30e verjaardag.

Bekijk hier de cadeaus voor een 30e verjaardag >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een 30 jarige, van smartwatches, draadloze oortjes en meer.

Meer:

Cadeautips voor iemand die 30 jaar wordt

Het vinden van het perfecte cadeau voor iemand die dertig wordt kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er tal van cadeau-ideeën die geschikt zijn voor mensen van deze leeftijd. Hieronder vind je een aantal ideeën die zeker in de smaak zullen vallen.

 1. Ervaringscadeaus: Bij het bereiken van een mijlpaal zoals het bereiken van 30 jaar, willen mensen vaak iets speciaals doen. Een geweldig cadeau zou daarom een ervaring zijn, zoals een wijnproeverij, een ballonvaart of een cursus in iets waar de persoon geïnteresseerd in is.
 2. O.M.G S1 Pro Smartwatch - Titanium - Activity Tracker
  Bestel bij Bol.com

  Gadgets: Iemand die 30 wordt, heeft waarschijnlijk interesse in de nieuwste technologische gadgets. Denk bijvoorbeeld aan een draadloze koptelefoon, een slim horloge of een slimme assistent zoals Amazon’s Alexa.

 3. Abonnementen: Een abonnement op een tijdschrift of een streamingdienst zoals Netflix of Spotify is een geweldig cadeau-idee voor iemand die graag leest of naar muziek of films kijkt.
 4. Reisaccessoires: Als de persoon van reizen houdt, dan zijn reisaccessoires een geweldig cadeau-idee. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde paspoorthoes, een reisgids voor een nieuwe bestemming of een reisadapter.
 5. Culinaire cadeaus: Voor iemand die van koken houdt, zijn culinaire cadeaus een geweldig idee. Denk aan een kookboek van een favoriete chef-kok, een kookworkshop, of een speciale keukenmachine zoals een slowcooker of airfryer.
 6. Boeken: Boeken zijn altijd een goed cadeau-idee, vooral voor iemand die van lezen houdt. Je kunt een boek kiezen dat past bij hun interesses of hobby’s, of een boek dat is geschreven door hun favoriete auteur.
 7. Stoelfiets - VirtuFit V1 Bureaufiets
  Bestel bij Bol.com

  Fitness cadeaus: Voor iemand die graag sport of fitness, zijn fitnesscadeaus een geweldig idee. Denk aan sportkleding, een fitnessabonnement of een nieuwe fitnesstracker.

 8. Kunstcadeaus: Kunstcadeaus zijn geweldig voor iemand die van kunst houdt. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement op een kunsttijdschrift geven, een kunstboek of een kunstwerk.
 9. Woonaccessoires: Voor iemand die net in een nieuw huis is getrokken of graag het interieur verandert, zijn woonaccessoires een geweldig cadeau-idee. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd kussen, een mooi vaasje of een nieuwe lamp.
 10. Persoonlijke cadeaus: Persoonlijke cadeaus zijn altijd een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerd fotoboek maken, een sieraad laten graveren of een persoonlijk cadeau laten maken zoals een gepersonaliseerd telefoonhoesje.

Hopelijk hebben deze cadeau-ideeën je geholpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor iemand die dertig wordt. Of je nu kiest voor een ervaringscadeau, een gadget of een persoonlijk cadeau, het is allemaal leuk!

30 jaar verjaardag

Maar wat schrijf je nu op? Met een standaard tekst kan je niet aankomen want het is een speciale leeftijd, en je wilt het ook nog zo persoonlijk mogelijk houden, maar je weet niet wat je moet schrijven. Op het internet zijn er vele teksten te vinden die je zou kunnen gebruiken, maar dit zijn zeker geen persoonlijke teksten.

30 jaar
Bron: Greetz

Een persoonlijke tekst maken voor iemand van 30 jaar

Een persoonlijke tekst maken is iets waar vele mensen veel moeite mee hebben. Dit komt omdat gedachten onder woorden brengen voor veel meer mensen lastig is dan dat ze willen toegeven. Je weet heel goed at je wilt zeggen want je gevoel spreekt de woorden wel uit, maar om dit op de juiste manier te noteren op een kaartje of in een brief blijft toch een verhaal apart en ook heel lastig. Je kunt de teksten die je op het internet vind gebruiken als een bron van inspiratie, maar je kunt ook geheel eigen teksten bedenken.

Mocht het je toch niet lukken, dan hebben wij een aantal mooie teksten voor je op een rij gezet die je kan gebruiken als inspiratiebron. Vergeet alleen niet om de teksten zo om te zetten dat het persoonlijke berichten worden.

30 jaar verjaardag
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten 30 jaar voor een man of vrouw

Met deze leeftijd komt er een periode vol nieuwe wijsheden. Gefeliciteerd!

Je twintiger jaren zijn voorbij. Het is nu tijd om nieuwe dingen te ontdekken en om te genieten van deze nieuwe fase in je leven!

Je bent nog niet grijs, maar wel al dertig jaar. Kijk maar uit!

Dertig jaar, dat is reden voor een groot feest! En dit gaan we vieren ook. Proost!

Je bent al een heel eind. De komende dertig jaar zullen sneller gaan! Gefeliciteerd!

Verjaardagsgedichten voor een 30 jarige vrouw

 1. Op deze bijzondere dag van jouw leven, word je dertig, een nieuw hoofdstuk gegeven. Moge je dromen blijven uitkomen, elk jaar, gelukkig, succesvol en vol liefde, altijd maar.
 2. Dertig kaarsjes op de taart, stralend en fel, vandaag vieren we jou, een prachtige vrouw, zo snel. Moge je leven gevuld zijn met vreugde en gelach, en moge elke dag brengen wat je hart verlangt.
 3. Dertig jaren van avontuur en groei, een sterke en prachtige vrouw, dat ben jij, weet je. Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw decennium, vol kansen, liefde en onbegrensde potentie.
 4. Gefeliciteerd met je 30e verjaardag, beste vriendin, samen hebben we zoveel herinneringen, van begin tot eind. Moge deze nieuwe fase in je leven gevuld zijn met vreugde en plezier, en mogen we samen nog vele jaren vieren, hier en daar.
 5. Dertig worden is een mijlpaal, een speciale tijd, je bent volwassen, maar nog steeds jeugdig en vol energie. Moge je altijd jong van hart blijven, ongeacht de jaren, en moge deze dag je vreugde brengen, zonder beperkingen of bezwaren.
 6. Op deze dag van jouw 30e verjaardag, stuur ik je mijn wensen, oprecht en oprecht, heel graag. Moge je leven gevuld zijn met liefde en vreugde, en moge je dromen waarheid worden, met elke nieuwe zonsopgang.
 7. Dertig kaarsjes schijnen helder, een stralend licht, voor een vrouw die in elke situatie schittert, als een gedicht. Moge deze verjaardag het begin zijn van een geweldig nieuw hoofdstuk, vol geluk, succes en vriendschap, wat je hart ook zoekt.
 8. Op je dertigste verjaardag, sta even stil, bij de geweldige persoon die je bent, met een wilskracht diep en stil. Moge deze dag het begin zijn van een onvergetelijke reis, gevuld met liefde, geluk en voldoening, voor altijd en altijd.
 9. Vandaag vieren we jou, een prachtige dertigjarige vrouw, je straalt als een ster, helder en puur. Moge deze nieuwe fase van je leven je zegeningen brengen, en moge je pad bezaaid zijn met geluk, in alles wat je doet en zegt.
 10. Dertig worden is een mijlpaal, een moment om te vieren, je hebt zoveel bereikt en zoveel om op te schrijven en te graveren. Moge deze dag het begin zijn van een schitterend nieuw tijdperk, waarin al je wensen en dromen uitkomen, stuk voor stuk.

10 verjaardagsgedichten voor een 30 jarige man

 1. Een nieuwe mijlpaal bereikt, dertig jaar jong en wijs, Vandaag vieren we jou, onze speciale held op deze reis. Gelukkige verjaardag, maak er een geweldige dag van, Met veel liefde, gelach en alles wat je maar wilt, man.
 2. Dertig kaarsjes op de taart, een prachtige mijlpaal, Jouw leven is een avontuur, een onvergetelijk verhaal. Gelukkige verjaardag aan een geweldige kerel, Moge je dromen uitkomen, altijd en overal.
 3. Dertig worden is een tijd om te vieren, Een periode van groei en nieuwe ervaringen leren. Vandaag staan we stil bij jouw geweldige leven, Gelukkige verjaardag, man, blijf altijd streven.
 4. Dertig jaar geleden zag je het levenslicht, Sindsdien heb je ons leven verrijkt, een waardevol inzicht. Op je verjaardag willen we je laten weten, Hoe speciaal je bent, een man om nooit te vergeten.
 5. Met dertig kaarsjes op je taart, Komt een nieuwe fase van kracht. Je bent jong, vol energie en zo vol van leven, Gelukkige verjaardag, moge je altijd blijven streven.
 6. Op deze speciale dag van jouw leven, Wensen we je vreugde en alles wat je wenst te geven. Dertig jaar jong en klaar voor meer avontuur, Gelukkige verjaardag, man, je bent echt puur.
 7. Dertig is het nieuwe twintig, zeggen ze wel eens, Dus vier vandaag jouw jeugdige geest. Een gelukkige verjaardag aan een man zo sterk, Moge je toekomst stralen en je dromen verwezenlijken, het is je werk.
 8. Op deze bijzondere dag van jouw bestaan, Willen we je laten weten dat we achter je staan. Dertig jaar oud en zo vol van leven, Gelukkige verjaardag, blijf altijd streven.
 9. Dertig kaarsjes op de taart, wat een mooi gezicht, Een nieuw hoofdstuk begint, een nieuw inzicht. Gelukkige verjaardag aan een man zo geweldig, Moge je leven gevuld zijn met liefde en plezier, eindeloos en onmeetbaar.
 10. Dertig jaar jong, zo vol van kracht, Je hebt al veel bereikt, dag en nacht. Op je verjaardag willen we je vieren, Gelukkige verjaardag, man, moge je altijd schitteren.

Verjaardagswensen voor een 30 jarige (vrouw – man)

 1. Gefeliciteerd met je dertigste verjaardag! Moge dit nieuwe decennium gevuld zijn met liefde, geluk en onvergetelijke momenten.
 2. Op deze speciale dag wens ik je een schitterende dertigste verjaardag toe! Moge al je dromen en doelen in vervulling gaan.
 3. Dertig jaar oud worden is als het openen van een nieuw hoofdstuk in het boek van het leven. Laten we ervoor zorgen dat elk moment van dit hoofdstuk gevuld is met prachtige herinneringen. Gefeliciteerd!
 4. Vanaf nu begint een nieuw avontuur. Laat je hart je leiden, je lach je vergezellen en je dromen werkelijkheid worden. Gelukkige 30e verjaardag!
 5. 30 kaarsjes op de taart betekenen 30 jaar aan geweldige herinneringen en ervaringen. Laten we samen toosten op nog vele meer! Gefeliciteerd!
 6. Op deze bijzondere dag wens ik je niet alleen een vrolijke verjaardag, maar ook een geweldig nieuw hoofdstuk van dertig. Moge het gevuld zijn met liefde, succes en vooral veel plezier!
 7. Dertig worden is als het bereiken van de top van een berg. Het kan een uitdaging zijn, maar het uitzicht is adembenemend. Geniet van het uitzicht en deel het met degenen van wie je houdt. Gefeliciteerd!
 8. Vanaf nu ben je niet alleen 30 jaar oud, maar ook 30 jaar geweldig, 30 jaar sterk en 30 jaar vol liefde. Moge de komende jaren net zo prachtig zijn. Gelukkige verjaardag!
 9. 30 jaar jong en stralend! Laten we samen proosten op het verleden, het heden en de toekomst. Op naar nog vele jaren van geluk en avontuur. Gefeliciteerd!
 10. Felicitaties op je dertigste verjaardag! Moge deze mijlpaal het begin zijn van een nieuw tijdperk vol vreugde, liefde en succes.
 11. Vanaf vandaag begint een nieuw hoofdstuk in het boek van je leven. Laat het een verhaal zijn dat de wereld zal inspireren. Gelukkige 30e verjaardag!
 12. Dertig jaar geleden werd een ster geboren, en vandaag schitter je nog helderder. Moge dit jaar gevuld zijn met stralende momenten en schitterende herinneringen. Gefeliciteerd!
 13. Op je 30e verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een geweldig jaar vol liefde, succes en geluk. Blijf stralen!
 14. Van twintig naar dertig gaan is als het betreden van een nieuw hoofdstuk van volwassenheid. Moge dit hoofdstuk vol zijn met wijze beslissingen, liefdevolle relaties en onvergetelijke avonturen.

Meer teksten: