Geboorte teksten

De komst van een baby verandert het leven van een gezin ingrijpend. Er is zoveel genegenheid en zorg aan besteed dat het voor altijd gegrift zal staan in het geheugen en in de harten van allen die getuige zijn van dit moment. Op deze pagina vind je enkele geboorte teksten voor bijvoorbeeld op een geboortekaart of juist om de kersverse ouders te feliciteren.

Geboorte teksten voor een zoon, dochter of tweeling

Met dat in gedachten, bekijk de baby gelukwensen zinnen die we hebben voorbereid en feliciteer degenen die overlopen van liefde en geluk voor de gebeurtenis. Bekijk ze!

Wat fijn om de komst van jullie baby te horen. Wees er zeker van dat de komst van een kind een geschenk van God is, een engel door Hem geplaatst om altijd in je leven te blijven! Dat in deze nieuwe fase alle problemen en moeilijkheden worden omgezet in liefde, dat dit leven alles brengt wat het beste is voor je leven.

Moge de baby gezond aankomen en omringd zijn met liefde van alle kanten. Moge er veel zegeningen in het leven van deze familie worden gegoten en nooit een gebrek aan kusjes en knuffels!

Geboorte teksten
Bron: Greetz

Opnieuw werkte God een van zijn mooiste wonderen, het wonder van het leven. Hij heeft je een van zijn engelen aangeboden om je te begeleiden op deze leerweg die het leven is.

Vanaf dit moment zal alles veranderen, want er is niets dat ons leven meer verandert dan de komst van een kleine engel, een zoon. Kinderen zijn een goddelijk geschenk, en een kind opvoeden is de grootste lering die we kunnen leven.

Je dagen zullen nu gevuld zijn met liefde. Het is bijna alsof je opnieuw moet beginnen en opnieuw moet leren leven met je hart buiten je borstkas. Geniet van elke minuut aan de zijde van je kind!

Tweeling kaart
Bron: Greetz.nl

Wat een grote vreugde is de geboorte van een baby; gefeliciteerd! Ik kan me voorstellen hoeveel geluk er in jullie harten huist, trotse ouders.

Nu begint voor je allen een nieuwe en buitengewone etappe, en ik wens dat die gevuld zal zijn met vele vreugden en verlicht door het licht van liefde en hoop. Gefeliciteerd!

Meer geboorte zinnen

Vandaag is een dag waarop een glimlach op het gezicht wordt gestempeld. Vanaf vandaag zal alles een grote kennis zijn. Je zult moeten leren kreten te ontcijferen en dolblij zijn als je de eerste lach hoort.

Je zult gemakkelijker leren hoe hij slaapt, en telkens als hij zijn oogjes open doet en beseft dat hij veilig aan jouw zijde is, zult je een ander gevoel hebben.

Het leven is werkelijk een eeuwige ontdekking, en het staat op het punt te beginnen, en ik hoop altijd in de buurt te zijn om je te helpen bij elke stap van dit intense leren. Gefeliciteerd met de geboorte van je baby!

Geboortekaart jongen
Bron: Greetz
Geboortekaart meisje
Bron: Greetz

Wat een vreugde hangt er in de lucht, zoveel liefde, zoveel emotie in elke blik, en dat allemaal omdat er een prachtig wezen op de wereld is gekomen. Felicitaties aan de familie met de geboorte van de baby!

Er is geen mooier moment dan dit, dus geniet van deze mooie gebeurtenis. Vier en dank voor deze engel die door God gezonden is om gezond aangekomen te zijn. Veel geluk voor allen, en moge deze vreugde een leven lang duren!

Meer teksten: