Gefeliciteerd man

Een verjaardag is voor ieder mens de meest speciale dag van het jaar. Op deze speciale datum willen we schrijven of beschrijven wat we voelen, maar we kunnen geen veiligheid vinden bij de woorden. Daarom hebben wij een lijst met verjaardagsboodschappen voor je opgesteld om je te helpen als je een speciaal persoon wilt feliciteren. Kijk hier eens naar! Bekijk hieronder enkele mooie gefeliciteerd man teksten op deze website en cadeautips bij bol.com.

Bekijk hier de cadeaus voor een man >>

Ontdek bij bol.com het grootste aanbod cadeaus voor een man om te feliciteren, van smartwatches, games, e-readers, tablets, producten voor in huis en nog veel meer.

Cadeaus om een man te feliciteren

Als je op zoek bent naar cadeau-ideeën voor een man om hem te feliciteren, dan ben je op de juiste plek. Hier zijn enkele leuke en informatieve suggesties voor een breed scala aan interesses en budgetten.

 1. Een gepersonaliseerd cadeau: Dit is een geweldige manier om je waardering en liefde te tonen. Overweeg om een gepersonaliseerd horloge, portemonnee, mok of T-shirt te laten maken met zijn naam of initialen erop. Het kan ook een foto of een persoonlijke boodschap bevatten.
 2. RITUALS Homme Shower Foam - 200 ml
  Bekijk bij Bol.com

  Gadget-liefhebbers: Als de man in je leven een gadget-liefhebber is, dan zijn er tal van opties om uit te kiezen. Een slimme thermostaat, draadloze oortjes, slimme luidsprekers of een slimme deurbel zijn allemaal cadeau-ideeën die zeker in de smaak zullen vallen.

 3. Boeken: Voor de boekenwurm in je leven zijn er tal van opties. Kies een boek van zijn favoriete auteur, een nieuwe release of een klassieker. Als hij van geschiedenis houdt, kun je een boek over een specifiek onderwerp of persoon kiezen.
 4. Bier- of wijnliefhebbers: Als hij van bier of wijn houdt, kun je een bier- of wijnproeverij cadeau doen. Dit kan bijvoorbeeld een proeverij in een lokale brouwerij of wijngaard zijn, of een speciaal pakket met verschillende soorten bier of wijn om thuis te proberen.
 5. Sportliefhebbers: Als hij een fan is van een specifiek sportteam, overweeg dan om een shirt of hoed te kopen met het logo van het team erop. Als hij actief sport, kun je denken aan een nieuwe uitrusting voor zijn favoriete sport, zoals een nieuwe golfclub of tennisracket.
 6. Reislustigen: Als hij van reizen houdt, overweeg dan om hem een ​​cadeau te geven dat nuttig is tijdens het reizen, zoals een nieuw bagageset of een reisgids voor zijn volgende bestemming. Je kunt ook een weekendje weg boeken naar een bestemming die hij altijd al heeft willen bezoeken.
 7. Sony PS5 DualSense draadloze controller
  Bekijk bij Bol.com

  Grappige cadeaus: Soms is het leuk om een ​​grappig cadeau te geven om hem te laten lachen. Denk bijvoorbeeld aan een mok met een grappige opdruk, een T-shirt met een grappige tekst, of een set ondeugende dobbelstenen. Ook zou je bijvoorbeeld een motivatie tekst op een tegeltje kunnen drukken en dit cadeau geven om succes te wensen en te feliciteren. Denk hierbij aan het behalen van een prestatie, als een diploma of tentamen.

 8. Hobbyisten: Als hij een hobby heeft, is er waarschijnlijk een cadeau dat hij zal waarderen. Overweeg bijvoorbeeld een nieuwe set golfclubs, een set penselen voor een schilder of een nieuw kookboek voor de chef-kok in huis.
 9. Ervaringscadeaus: Ervaringscadeaus zijn cadeaus die herinneringen creëren. Overweeg bijvoorbeeld om hem een ​​ballonvaart, parachutesprong of bungeejump te geven. Als hij van adrenaline houdt, kan dit een perfect cadeau voor hem zijn.
 10. Cadeaukaarten: Bijvoorbeeld te voorzien met een mooie en pakkende tekst/foto.

Gefeliciteerd man zinnen en teksten

Een groot man als jij verdient al het succes in de wereld! Moge jouw leven voorspoedig zijn en geluk elke dag aanwezig zijn. Ik ben blij voor jouw persoonlijke en professionele prestaties en de verwezenlijking van jouw diepste dromen. Gelukkige Verjaardag!

Ik ben trots op de eerlijke en oprechte mens die je bent en voel me bevoorrecht te mogen genieten van de aanwezigheid van een geweldige vriend als jij in mijn leven! Tot slot wens ik je vele jaren van leven, gezondheid, liefde en vrede! Wees gelukkig vandaag en altijd!

Gelukkige Verjaardag! Vandaag is jouw speciale dag, want je viert weer een levensjaar en dat is een reden om je te verheugen en veel te vieren.

Gefeliciteerd man
Bron: Greetz

Ik wens je toe dat je deze datum nog vele jaren zult vieren, en dat het je nooit zal ontbreken aan vrede in jouw hart, liefde in het leven, een glimlach op het gezicht en prachtige gezelschappen. En moge elke nieuwe dag de vernieuwing zijn van een oneindige hoop en enthousiasme. Gefeliciteerd en nog vele jaren!

Gefeliciteerd met deze speciale dag, je verjaardag. Moge je nog vele jaren gezegend en gelukkig leven, en mogen deze toekomstige dagen in het teken staan van harmonie, vrede en vervulde wensen.

Moge je hart altijd in feest zijn, want je bent een wezen van licht en speciaal voor mij. Met al mijn kracht, wens ik je een gelukkige verjaardag!

Meer felicitatie teksten voor een man

Moge jouw wandel altijd beloond worden met de aanwezigheid van God, die jouw schreden leidt en jouw beslissingen stuurt, zodat jouw overwinningen en overwinningen constant zijn in jouw dagen. Gefeliciteerd en altijd geluk.

Denk vandaag niet aan het getal en de leeftijd die dit getal vertegenwoordigt, maar aan alles wat je in deze jaren al hebt beleefd en geleerd. Denk aan alle mensen die je hebt ontmoet, alle glimlachen die ze op je gezicht hebben toveren, en alle mensen die je aan het glimlachen hebt gebracht.

Denk aan alle dromen die je hebt gedroomd en geleefd. Je bestaan is geen nummer maar een verzameling van geleefde, unieke momenten die alleen van jou zijn en die je moet koesteren en je erover verheugen.

Verjaardag man
Bron: Greetz

Het leven is te kort, te fragiel en te kostbaar om je zorgen te maken over symbolische getallen, want wat echt telt is wat er in en buiten de persoon zit, en in jouw geval is de hele set fabelachtig! Je bent een prachtig mens en elk jaar dat voorbij gaat wordt nog beter, interessanter en veroudert beter dan de fijnste wijn.

Gefeliciteerd en nog vele jaren! Moge je vele jaren voltooien en moge je deze geest bewaren van wie de juiste prioriteiten kent en waardeert. Wees blij.

10 grappige teksten (met humor) om een man te feliciteren

 1. “Gefeliciteerd met je verjaardag! Je begint nu officieel aan je midlifecrisis. Geniet ervan en koop vooral die sportwagen!”
 2. “Hoera! Je bent weer een jaartje ouder en wijzer geworden. Althans, dat hopen we tenminste!”
 3. “Gelukkige verjaardag! Nu kun je eindelijk zeggen dat je op een respectabele leeftijd bent… als respectabel gelijkstaat aan rimpels en grijze haren.”
 4. “Proficiat met je verjaardag! Je bent als een fijne wijn: je wordt alleen maar beter met de leeftijd. Tenzij je een melkallergie hebt, dan is het een ander verhaal.”
 5. “Happy birthday! Laten we toasten op jouw grijze haren, je afnemend uithoudingsvermogen en je talent om in slaap te vallen tijdens films.”
 6. “Gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt een leeftijd bereikt waarop je kunt zeggen: ‘Ik heb het nog steeds’… maar je moet nu vaker vragen: ‘Waar heb ik mijn bril gelaten?'”
 7. “Hoera! Vandaag vieren we de dag dat de wereld een stukje leuker en een mannelijker werd. Gefeliciteerd met je verjaardag!”
 8. “Happy birthday! Mogen al je grijze haren getransformeerd worden in biljetten van 100 euro. Je zou zeker rijk zijn!”
 9. “Gelukkige verjaardag! Wees gerust, ouder worden is als fietsen – behalve dan dat je sneller moe wordt, evenwichtsproblemen krijgt en niet meer zonder zadel kunt zitten.”
 10. “Proficiat met je verjaardag! Je bent nu een expert in het herinneren van de goede oude tijd, omdat je elke andere dag iets vergeet.”

10 leuke teksten om te proosten

 1. Proost op jouw speciale dag! Gefeliciteerd, man!
 2. Een toast op jou en jouw succes! Van harte gefeliciteerd!
 3. Cheers voor een geweldige man! Gefeliciteerd met je prestatie!
 4. Laten we het glas heffen ter ere van jou! Van harte gefeliciteerd, kerel!
 5. Proost op jouw verjaardag! Ik wens je een fantastisch jaar toe!
 6. Een toost op jouw nieuwe baan! Gefeliciteerd en veel succes!
 7. Cheers voor jouw doorzettingsvermogen en succes! Gefeliciteerd, man!
 8. Proost op jouw overwinning! Gefeliciteerd met je prestatie!
 9. Laten we het glas heffen op jouw speciale prestatie! Van harte gefeliciteerd!
 10. Een toast op jouw geluk en welzijn! Gefeliciteerd, man!

Meer gefeliciteerd man teksten

 1. Algemene Felicitaties:
  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit jaar gevuld zijn met geluk, succes en fantastische momenten.
  • Een bijzondere dag verdient een speciale viering. Gelukkige verjaardag, maak er een geweldige dag van!
  • Gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit nieuwe levensjaar je brengen wat je hart begeert.
 2. Voor een Vriend:
  • Aan mijn geweldige vriend, gelukkige verjaardag! Jouw vriendschap maakt het leven zoveel mooier.
  • Vandaag vieren we niet alleen je geboortedag, maar ook de vriendschap die we delen. Cheers op nog vele jaren van lachen en avonturen!
 3. Voor een Familielid:
  • Gelukkige verjaardag, beste broer! Bedankt voor de eindeloze steun en geweldige herinneringen. Op naar nog veel meer!
  • Van harte gefeliciteerd, neef! Moge dit jaar vol verrassingen en vreugde zijn.
 4. Voor een Partner:
  • Aan de liefde van mijn leven, gelukkige verjaardag! Ik voel me zo gezegend om elk moment met jou te delen.
  • Jouw liefde maakt elke dag bijzonder, maar vandaag vieren we extra speciaal. Gelukkige verjaardag, schat!
 5. Voor een Collega:
  • Van harte gefeliciteerd, collega! Moge dit jaar op het werk gevuld zijn met succes en prestaties.
  • Gelukkige verjaardag aan de beste collega ooit! Bedankt voor de geweldige samenwerking en inspiratie.
 6. Voor een Oudere Man:
  • Gefeliciteerd met je gouden jaren! Moge dit nieuwe levenshoofdstuk gevuld zijn met rust, vreugde en vervulling.
  • Op jouw speciale dag wil ik je bedanken voor de wijsheid die je met ons deelt. Gelukkige verjaardag, oude vriend!
 7. Voor een Jongeman:
  • Van harte gefeliciteerd met het betreden van een nieuw hoofdstuk van je leven! Moge dit jaar vol spannende mogelijkheden zijn.
  • Op deze speciale dag stuur ik je mijn beste wensen voor een fantastisch jaar vol groei en avontuur. Gelukkige verjaardag!
 8. Voor een Sportliefhebber:
  • Gelukkige verjaardag aan de sportieve kampioen! Moge dit jaar vol sportieve hoogtepunten en overwinningen zijn.
  • Op jouw verjaardag wens ik je niet alleen doelpunten op het veld, maar ook overwinningen in het leven. Gefeliciteerd!
 9. Voor een Kunstliefhebber:
  • Aan de kunstenaar van het leven, gelukkige verjaardag! Moge je dagen gevuld zijn met creativiteit en expressie.
  • Op jouw speciale dag wens ik je oneindige inspiratie en kleurrijke momenten. Gelukkige verjaardag, creatieve geest!
 10. Voor een Avonturier:
  • Gefeliciteerd met je verjaardag, ontdekkingsreiziger! Moge je volgende avontuur net zo opwindend zijn als het laatste.
  • Voor de avontuurlijke ziel die nooit stilstaat, een gelukkige verjaardag vol nieuwe ontdekkingen en reizen!

Meer teksten: