Gefeliciteerd man

Een verjaardag is voor ieder mens de meest speciale dag van het jaar. Op deze speciale datum willen we schrijven of beschrijven wat we voelen, maar we kunnen geen veiligheid vinden bij de woorden. Daarom hebben wij een lijst met verjaardagsboodschappen voor je opgesteld om je te helpen als je een speciaal persoon wilt feliciteren. Kijk hier eens naar! Bekijk hieronder enkele mooie gefeliciteerd man teksten.

Gefeliciteerd man zinnen en teksten

Een groot man als jij verdient al het succes in de wereld! Moge jouw leven voorspoedig zijn en geluk elke dag aanwezig zijn. Ik ben blij voor jouw persoonlijke en professionele prestaties en de verwezenlijking van jouw diepste dromen. Gelukkige Verjaardag!

Ik ben trots op de eerlijke en oprechte mens die je bent en voel me bevoorrecht te mogen genieten van de aanwezigheid van een geweldige vriend als jij in mijn leven! Tot slot wens ik je vele jaren van leven, gezondheid, liefde en vrede! Wees gelukkig vandaag en altijd!

Gelukkige Verjaardag! Vandaag is jouw speciale dag, want je viert weer een levensjaar en dat is een reden om je te verheugen en veel te vieren.

Gefeliciteerd man
Bron: Greetz

Ik wens je toe dat je deze datum nog vele jaren zult vieren, en dat het je nooit zal ontbreken aan vrede in jouw hart, liefde in het leven, een glimlach op het gezicht en prachtige gezelschappen. En moge elke nieuwe dag de vernieuwing zijn van een oneindige hoop en enthousiasme. Gefeliciteerd en nog vele jaren!

Gefeliciteerd met deze speciale dag, je verjaardag. Moge je nog vele jaren gezegend en gelukkig leven, en mogen deze toekomstige dagen in het teken staan van harmonie, vrede en vervulde wensen.

Moge je hart altijd in feest zijn, want je bent een wezen van licht en speciaal voor mij. Met al mijn kracht, wens ik je een gelukkige verjaardag!

Meer felicitatie teksten voor een man

Moge jouw wandel altijd beloond worden met de aanwezigheid van God, die jouw schreden leidt en jouw beslissingen stuurt, zodat jouw overwinningen en overwinningen constant zijn in jouw dagen. Gefeliciteerd en altijd geluk.

Denk vandaag niet aan het getal en de leeftijd die dit getal vertegenwoordigt, maar aan alles wat je in deze jaren al hebt beleefd en geleerd. Denk aan alle mensen die je hebt ontmoet, alle glimlachen die ze op je gezicht hebben toveren, en alle mensen die je aan het glimlachen hebt gebracht.

Denk aan alle dromen die je hebt gedroomd en geleefd. Je bestaan is geen nummer maar een verzameling van geleefde, unieke momenten die alleen van jou zijn en die je moet koesteren en je erover verheugen.

Verjaardag man
Bron: Greetz

Het leven is te kort, te fragiel en te kostbaar om je zorgen te maken over symbolische getallen, want wat echt telt is wat er in en buiten de persoon zit, en in jouw geval is de hele set fabelachtig! Je bent een prachtig mens en elk jaar dat voorbij gaat wordt nog beter, interessanter en veroudert beter dan de fijnste wijn.

Gefeliciteerd en nog vele jaren! Moge je vele jaren voltooien en moge je deze geest bewaren van wie de juiste prioriteiten kent en waardeert. Wees blij.

Meer teksten: