Van harte gefeliciteerd met je verjaardag

De verjaardag van een persoon is de belangrijkste datum in zijn leven en om hem op deze dag te feliciteren, gaat er niets boven een mooie boodschap. Deze zinnen moeten echter weerspiegelen hoe wij over hen denken en passen bij de unieke persoonlijkheid van de jarige. Hieronder zijn enkele van harte gefeliciteerd met je verjaardag teksten te vinden, voor bijvoorbeeld op een verjaardagskaart.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Nadenkend, hebben we wat speciale verjaardag zinnen gescheiden, die bij verschillende mensen passen. Bekijk ze!

Tel je tuin bij de bloemen, nooit bij de gevallen bladeren. Leef elke minuut van je leven alsof je eeuwig zult leven. En elk uur dat voorbij gaat, tel je niet met de wijzers van een klok, maar met het kloppen van je hart. En tel in je hele bestaan je leeftijd af aan de vrienden die je maakt en nooit aan de jaren die je leeft.

 

Je hebt een speciaal plekje in mijn hart. Daarom kon ik niet nalaten deze belangrijke dag te vieren. Het is tenslotte je verjaardag!

Je bent een geschenk voor alle mensen om je heen. De dag van je geboorte vieren is een feest. Moge je pad gevuld zijn met vreugde, gezondheid, vrede en bijzondere mensen zoals jij.

Moge er in je hart geen plaats zijn voor slechte gevoelens, en moge niets je in de weg staan om je dromen waar te maken. Ik wens dat je pad vol succes en liefde is. Gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag
Bron: Greetz

Voor nog een levensjaar. Altijd met toewijding, Een gelukkige verjaardag! Geluk, liefde en eenheid! Veel succes, want vandaag ben jij degene die straalt! Knuffels. Het allerbeste!

Moge je verjaardag je nieuwe dromen en veel hoop brengen. Moge nieuwe en dierbare vrienden je leven vervoegen. Moge je vertrouwen hebben in jezelf om elk verdriet te elimineren. Ik wens je moed en onderscheidingsvermogen bij de keuze van jouw waarden om goed te leven. Leef intens! Gefeliciteerd, alle geluk!

Vandaag is je verjaardag, maar ik ben degene die het viert. Ik wil het plezier vieren dat ik je onder mijn vrienden heb! Dat je op deze verlichte dag nog gelukkiger bent!

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging. Denk eraan te blijven glimlachen en positief in het leven te staan. Gelukkige verjaardag, moge je hart gevuld zijn met kracht en licht.

Elke keer als ik de dag vier van een geliefde zoals jij, word ik ook een beetje herboren. Dank je dat je zo speciaal bent. Gelukkige Verjaardag!

Moge je vertrouwen in jezelf hebben om elk verdriet te elimineren. Ik wens je moed en onderscheidingsvermogen bij de keuze van jouw waarden om goed te leven. De tijd is nu! Leef intens! Gefeliciteerd, alle geluk!

Moge het geluk je altijd vergezellen en moge het nog groter zijn dan het al is, want het is prachtig het goede dat je op je pad plant. Gelukkige Verjaardag!

Verjaardag
Bron: Greetz

Meer teksten: